3X zaczynalyscie ???? hihihihi
3X zaczynalyscie ???? hihihihi
Cos jednak w tych parowka musi byc ( nie liczac zapachu) ha ha Ja przejade Wigilie na rybach.Jutro zwali sie cala rodzinka z kupa zarcia to nadrobie Tu gdzie jestem to bardzo mili ludzie,bardzo zyczliwa mi rodzina i dlatego nie bede forsowal polskich zwyczajow.To ich kraj ich tradycja,ja tu jestem tylko gosciem wiec wypada sie dostosowac.
PS
Na mysl o tych pierogach to to az slinotoku dostalem
Ty i tak masz fajnie , więc cię dobrze rozumiem . A pierożki ? Kurde , nasze ! Z kapustą i grzybkami ! Już zeżarłam 3 na zimno , hehehe..... zaraz spałaszuję resztę ! Ale rybki ci trochę zazdroszczę................. Tu w zamrażarce są tylko paluszki , których rybą w żaden sposób nazwać nie można .)))))))))))
Ty i tak masz fajnie , więc cię dobrze rozumiem . A pierożki ? Kurde , nasze ! Z kapustą i grzybkami ! Już zeżarłam 3 na zimno , hehehe..... zaraz spałaszuję resztę ! Ale rybki ci trochę zazdroszczę................. Tu w zamrażarce są tylko paluszki , których rybą w żaden sposób nazwać nie można .)))))))))))
cholera cos wcisnelam i powtarza sie jak zdarta plyta teraz dobrze.od tego powtarzania apetyt stracilam
ja dostalam paczke z kraju pierogi uszka barszcz w proszku i karp smazony.sama zjem bo babka kielbasowa salatke i chleb z marmolada zjadla..odruch wymiotny ledwo powstrzymalam..
Witam i tak macie fajnie ja siędzę sama w pokoju babcia z córką i zięciem z Berlina ogladaja telewizję nie było żadnej kolacji ani prezentu ani życzen wiecie jak się czuję ,ale pocieszam sie że juz za tydzień pojade do domu jestem silna dam rADĘ
mi juz nie przeszkadza widok tego co Niemcy mieszaja i razem jedza.Wiem jedno ze jak ja bym tak "pojadl" to by mi moje cztery litery w WC urwalo ha ha
za to prezentow moc dostalam zegarek torbe na laptopa szczotke do zebow elektr i witamin. to od brata pdp.ja mu dalam polskich wedlin i butelke wyborowej..ta ostatnia najbardziej go ucieszyla..
Witam i tak macie fajnie ja siędzę sama w pokoju babcia z córką i zięciem z Berlina ogladaja telewizję nie było żadnej kolacji ani prezentu ani życzen wiecie jak się czuję ,ale pocieszam sie że juz za tydzień pojade do domu jestem silna dam rADĘ