Na wyjeździe #4

24 grudnia 2013 21:04
U mnie jeszcze lepiej córka była na śniadaniu przynieśli bułki i wędlinę ,a reszta dnia spokój na kolację zjadłam sama pierogi przywiezione z Polski i super bez zamieszania
24 grudnia 2013 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie tez juz po wszystkim PDP w lozku , maz siedzi przy niej i czyta swoje ksiazki . A ja myk do pokoiku i po cuchutku zjadlam kolacje , oczywiscie podzielilam sie z Wami oplatkiem . A teraz siedze przy zapalonej swieczuszce i dotrzymuje Wam towarzystwa....
24 grudnia 2013 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
Nawet nie wiecie jak sie cieszę ,zę jestem już po wigilii,od razu poprawił mi się humor :).
Dziwnie się czuję bo pierwszy raz w zyciu w wigilię przyszłam głodna jak wilk he,he. Zjadłam 2 parówki bez sałatki kartoflanej ( dzięki pdp bo swoje łapki tam wsadzała). Pograłam z dziecmi w pilkarzyki ,pobawiłam się z psem i pisiedzialam przy stole z innymi. Dostałam nawet jakies prezenty ale nawet nie wiem co,bo najpierw musiałam zjesć kanapkę :).
24 grudnia 2013 21:12
Wlasni,wlasnie jak swieczuszki,pala sie,bo moja jeszcze swieci
24 grudnia 2013 21:12
A gdzie ta gęś jutro?
24 grudnia 2013 21:14
ivanilia40

Nawet nie wiecie jak sie cieszę ,zę jestem już po wigilii,od razu poprawił mi się humor :).
Dziwnie się czuję bo pierwszy raz w zyciu w wigilię przyszłam głodna jak wilk he,he. Zjadłam 2 parówki bez sałatki kartoflanej ( dzięki pdp bo swoje łapki tam wsadzała). Pograłam z dziecmi w pilkarzyki ,pobawiłam się z psem i pisiedzialam przy stole z innymi. Dostałam nawet jakies prezenty ale nawet nie wiem co,bo najpierw musiałam zjesć kanapkę :).

To ogladaj i pochwal sie co takiego dostalas ....ja dostalam na mikolaja od meza PDP 50 euraskow
24 grudnia 2013 21:16
http://www.oplatek.1k.pl/?od=Ania
24 grudnia 2013 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

To ogladaj i pochwal sie co takiego dostalas ....ja dostalam na mikolaja od meza PDP 50 euraskow

Już wiem co dostałam: kompl. czapka ,opaska i szalik w kolorze pomaranczowym, czekoladki w drewnianym pudełku i batonika oraz 50 euro.
Gęs będzie jutro,ale tez chyba wróce głodna :)
Moja pdp dziś przemówiła ludzkim głosem. Byłam tak zła na tą rodzinę,ze nie kupiłam nic od siebie i szłam z zamiarem ,ze niczego nie wezmę od nich. Wogóle byłam nastawiona na uszczypliwe uwagi w stosunku do mojej osoby. No a dziś moja pdp jest o 180 st w druga stronę. Nawet jeden raz nie miała o nic pretensji,wogóle jak nie ona.
Podczas rozdawania prezentów podała mi 3 paczuszki dla dzieci i powiedziala  żebym im osobiście dała,że są ode mnie...No w szoku byłam,a nawet zrobiło mi się głupio he,he
No ale wszystko co dobre szybko się kończy i jutro albo pojutrze wszystko wróci do normy...
Jeszcze powiem,że dziś moja pdp upatrzyła sobie teściową córki he,he po niej jezdzila jak po łysej kobyle....
24 grudnia 2013 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Już wiem co dostałam: kompl. czapka ,opaska i szalik w kolorze pomaranczowym, czekoladki w drewnianym pudełku i batonika oraz 50 euro.
Moja pdp dziś przemówiła ludzkim głosem. Byłam tak zła na tą rodzinę,ze nie kupiłam nic od siebie i szłam z zamiarem ,ze niczego nie wezmę od nich. Wogóle byłam nastawiona na uszczypliwe uwagi w stosunku do mojej osoby. No a dziś moja pdp jest o 180 st w druga stronę. Nawet jeden raz nie miała o nic pretensji,wogóle jak nie ona.
Podczas rozdawania prezentów podała mi 3 paczuszki dla dzieci i powiedziala  żebym im osobiście dała,że są ode mnie...No w szoku byłam,a nawet zrobiło mi się głupio he,he
No ale wszystko co dobre szybko się kończy i jutro albo pojutrze wszystko wróci do normy...
Jeszcze powiem,że dziś moja pdp upatrzyła sobie teściową córki he,he po niej jezdzila jak po łysej kobyle....

No i szluss Ivanilka ! TO już za tobą ! Niepotrzebnie zrobiło ci się głupio , bo to nie sztuka być miłym od święta .  A na pociechę masz prezencik...........
Ja to chyba w < Poskarżyjki > polezę , bo u mnie Mikołaja nie było ! Nul , nul , nul ! A jak rano była Diakonka do kąpieli, to dostała jakąś kasę i dużą czekoladę ... A opiekunka ? No , opiekunka dostaje jeść !!!
24 grudnia 2013 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

No i szluss Ivanilka ! TO już za tobą ! Niepotrzebnie zrobiło ci się głupio , bo to nie sztuka być miłym od święta .  A na pociechę masz prezencik...........
Ja to chyba w < Poskarżyjki > polezę , bo u mnie Mikołaja nie było ! Nul , nul , nul ! A jak rano była Diakonka do kąpieli, to dostała jakąś kasę i dużą czekoladę ... A opiekunka ? No , opiekunka dostaje jeść !!!

Może masz racje ,niepotrzebnie zrobiło mi się glupio...
Nasze Diakonki też dostały bombonierki od pdp, teraz są dużo uprzejmiejsze:).
Ty się nie przejmuj,że nic nie dostałaś,pomyśl  że zaraz wracasz do domku i nigdy więcej nie zobaczysz tych ludzi :)
24 grudnia 2013 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Przemowili ludzkim glosem:)w koncu to Wigilia:)))nastepnym razem trafisz na fajna podopieczna:))))ja mialam tak ciepla Wigilie tutaj dzisiaj,ze az mi glupio...bo nie mam na co narzekac ,pierwszy raz chyba nie odliczam dni,albo mi odbilo haha albo faktycznie jak jest normalnie to milo sie pracuje:))
24 grudnia 2013 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Może masz racje ,niepotrzebnie zrobiło mi się glupio...
Nasze Diakonki też dostały bombonierki od pdp, teraz są dużo uprzejmiejsze:).
Ty się nie przejmuj,że nic nie dostałaś,pomyśl  że zaraz wracasz do domku i nigdy więcej nie zobaczysz tych ludzi :)

Święte słowa ! hahaha......... Never !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
24 grudnia 2013 21:52
A ja wyszlam na fajeczke i przylapalam meza PDP ja wpiernicza bananki hahaha....a na zdrowie niech mu bedzie
24 grudnia 2013 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

A ja wyszlam na fajeczke i przylapalam meza PDP ja wpiernicza bananki hahaha....a na zdrowie niech mu bedzie

A ja 2tygodnie i jeden dzien zyje bez fajeczki:))))ddla wieloletniej palaczki jak ja,to wyczyn niesamowity:)cud nawet hihi:))))
24 grudnia 2013 21:57
pomocy cos znowu wcisnelam i podkreslaja sie wyrazy na czerwono co zrobic