Na wyjeździe #4

02 stycznia 2014 08:53 / 2 osobom podoba się ten post
Sniadanko pdp konsumuja, oczywiscie typowa rozmowa jaki to dzisiaj dzien mamay?, ale czy napewno jest czwartek?, a to nie jest stara gazeta? a jak sie spalo?, gowniana pogoda, pada deszcz i zimno i UWAGA nowosc moja pdp ze musimy jechac do miasta, pytam dlaczego a tu sie okazuje, ze jest zmeczona swoim budzikiem, ktory codziennie o 6 dzwoni i musi wstawac zeby nacisnac guzik, pytam dobrze ale po co do miasta, bo w miescie jest sklep w ktorym kupila ten zegarek i trza normalnie moi Panstwo jechac co by budzik przestawili!!! Nigdy nie przestana mnie zadziwiac :)
02 stycznia 2014 09:05
Krótka lekcja niemieckiego juz zaliczona.
02 stycznia 2014 09:48
Oj tak, dopiero bedac tu tak naprawde zrozumialam co moj SP tatus mial na mysli mowiac ze niemcy sa bardzo zlozonym narodem ukierunkowanym jedynie w swojej dziedzinie, pozbawieni zyciowego instynktu :)
02 stycznia 2014 10:08
A wiec dzis przyjezdza corka PDP ,,moja szefowa,, trzymcie za mnie kciuki ,co bym jakiego opierdzielu na koniec nie dostala . Wsrod poprzedniczek corka ma niezbyt dobra opinie. Zaraz koncze kawke i spadam myc PDP i ogarnac troszku mieszkanie trzeba . Mam jakas treme przed ta wizyta corki uuuufff...
02 stycznia 2014 10:13 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

A wiec dzis przyjezdza corka PDP ,,moja szefowa,, trzymcie za mnie kciuki ,co bym jakiego opierdzielu na koniec nie dostala . Wsrod poprzedniczek corka ma niezbyt dobra opinie. Zaraz koncze kawke i spadam myc PDP i ogarnac troszku mieszkanie trzeba . Mam jakas treme przed ta wizyta corki uuuufff...

Alinka nie zapominaj,że Ty jesteś jej potrzebna nie powinnaś martwić sie zapas.To jest Twoja praca a nie konkurs.Przygotuj sie merytorycznie i też pytaj nie czekaj tylko na pytania z jej strony.Bede trzymała kciuki za Ciebie.
02 stycznia 2014 10:24 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry opiekunkowo!!!! to moje ostatnie godzinki w domku. Przy dobrych wiatrach jak busik będzie punktualnie to jeszcze przed północą zawitam do mojej dziupli pod lasem i znowu będzie odliczanie ;))Pozdrawiam wszystkie duszyczki pracujące oraz te odpoczywające ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
02 stycznia 2014 10:32
magmab

Dzień Dobry opiekunkowo!!!! to moje ostatnie godzinki w domku. Przy dobrych wiatrach jak busik będzie punktualnie to jeszcze przed północą zawitam do mojej dziupli pod lasem i znowu będzie odliczanie ;))Pozdrawiam wszystkie duszyczki pracujące oraz te odpoczywające ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Magmab szerokości,pamiętaj ja tu czekam na ciebie i nasze odliczanie.
02 stycznia 2014 10:41
magmab

Witaj lubuszanko,bezpiecznej drogi zycze i przyjemnego powitania na niemieckiej ziemi.
02 stycznia 2014 10:41
magmab

Witaj lubuszanko,bezpiecznej drogi zycze i przyjemnego powitania na niemieckiej ziemi.
02 stycznia 2014 11:32
Dziękuje Dziewczyny ;)!!
02 stycznia 2014 11:49
Bezpiecznej drogi - odpoczywaj z najbliższymi !
02 stycznia 2014 14:16
Witam wszystkich w 2 dzień styczenia :) U mnie pochmurno i deszczowo od rana :(
02 stycznia 2014 14:38 / 3 osobom podoba się ten post
Renata81

Witam wszystkich w 2 dzień styczenia :) U mnie pochmurno i deszczowo od rana :(

Zastanawiałam się wczoraj nad tym czy bedziemy mieli na forum 1 lutenia,marzeca,kwiecienia itd....Profesorowie Miodek z Bralczykiem mieliby niezły ubaw:):):) No bo raz to się każdemu zdarza ,ale taki postępujacy brak znajomości odmiany przez przypadki????
02 stycznia 2014 14:48
U mnie świeci słoneczko!!!
02 stycznia 2014 14:53 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Zastanawiałam się wczoraj nad tym czy bedziemy mieli na forum 1 lutenia,marzeca,kwiecienia itd....Profesorowie Miodek z Bralczykiem mieliby niezły ubaw:):):) No bo raz to się każdemu zdarza ,ale taki postępujacy brak znajomości odmiany przez przypadki????

Przypomniałaś mi , jak kiedyś słyszałam wypowiedź jednego z szacownych językoznawców ( nie pamiętam , którego) w sprawie używania polskich znaków w sms-ach . Przykładem było - zrobić komuś łaskę , które to stwierdzenie bez małej kreseczki przy < l > , nabiera całkiem innego znaczenia ! hahaha.....