Na wyjeździe #4

29 listopada 2013 19:40
Dziekuje za wszystkie dobre rady :)
jak go szlag calkiem trafil to trudno, gapowe sie placi. W tej chwili sie wlaczyl - pozyjemy zobaczymy ...
Dobrze i tak, ze dopiero teraz to sie stalo a nie na poczatku kontraktu.
29 listopada 2013 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
Wiecie co uczcijmy minuta ciszy ten telefon ha ha Juz drugi dzien go naprawiamy a on umarl,nie wroci,trzeba sie z tym pogodzic.Idz na flomark kup cos za 10 euro bez simlocka,bedzie obciachowy ale bedziesz miala lacznosc z rodzina
29 listopada 2013 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
Na wieczór kolejne zdjecia od Roberta.
Mamy prawdziwego artystę wśród nas.

29 listopada 2013 22:27 / 2 osobom podoba się ten post
Ech jutro andrzejki poszłoby sie gdzies potanczyc ale słuzba nie druzba trzeba siedziez zz tyłkiem spokojnie!!!:))))) ale co tam nadrobie hehe:)))))))))))
29 listopada 2013 23:09 / 1 osobie podoba się ten post
Och kochani! Starałam sie nadrobic zaległości ale nie dam rady :( Wsztskich przepraszam ale cos z moimi oczami jest nie tak. W przyszłym tygodniu ide do okulisty. Nie moge 5 min siedziec nawet przed ekranem. Ciekawa rzecz że jak wyszywam to nic sie nie dzieje. Bez okularow ekran jest wklęsły a w okularach wypukly. Ale to pikus. Najgorsze że pieką i boli pół glowy. Tak więc siedze w swojej "zbrojowni" i juz koncze amunicję. W przyszłym tygodniu bede detonowac na forum kolejne bombki :) Poza tym czas jak wariat gna do przodu, Skarby żyją, jęczą, śpiewają i przytuliły kota sąsiada :) I dzwonili do mnie z największej firmy w Polsce czy nie chce na Świeta do DE pojechac :) Aj...musi krucho z kadrami mają skoro do zakurzonych profili sięgaja. Dobranoc mówie i okłady z rumianku zaraz zapodawam sobie na oczy :) Papa...
30 listopada 2013 00:07
Ech jakas tez do duszy jestem,poczytałam i ide spac nie moge pozegnajek znalezc wiec tu mowie dobranoc!!! Moze mi sie tance przysnia to w snie potancuje!!spokojnej nocki:)))))))))))) Dobranoc
30 listopada 2013 07:57
Dzien doberek w sobini andrzejkowy poranek moze jakies wruzby dzis? zobac co mi los szykuje? jak nie tance to chociaz to hehe!!!! Hogata ty w tych sprawach powinnas wiedzic lepiej warto wrozyc czy nie?Miłego spokojnego dnia zycze wszystkim bezstresowego:)))))))))))))))))
30 listopada 2013 09:48 / 5 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek w sobini andrzejkowy poranek moze jakies wruzby dzis? zobac co mi los szykuje? jak nie tance to chociaz to hehe!!!! Hogata ty w tych sprawach powinnas wiedzic lepiej warto wrozyc czy nie?Miłego spokojnego dnia zycze wszystkim bezstresowego:)))))))))))))))))

Wrozba dla wszystkich opiekunow:)

Nie martwcie sie.Przez najblizsze lata bedzie dla opiekonow praca w DE:)
30 listopada 2013 09:52
hogata76

He,he,he Hogaciu,wspaniała wróżba :)
30 listopada 2013 10:07 / 2 osobom podoba się ten post
Ja już w nocy rzuciłam sobie obierkiem od jabłka, ale literę, jaka mi się ukazała, znam tylko w cyrylicy... ;)
30 listopada 2013 10:08
Dzień dobry :*Ale się nie wyspałam :) Moja Dama kilka razy wstawała w nocy z nerwów. Wszystko musi być idealnie. Teraz przyjechała córka i przyszli sąsiedzi. Jakoś przeżyje :) Pozdrawiam :*
30 listopada 2013 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Aśśśś sie nawrozyłas ha ha Praca bedzie manie straszyc hihi A moze cos bardziej optymistycznego Hexo droga
30 listopada 2013 10:16 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Aśśśś sie nawrozyłas ha ha Praca bedzie manie straszyc hihi A moze cos bardziej optymistycznego Hexo droga

Toz to bardzo optymistyczna wrozba:)
Ty sie ciesz ,ze robota bedzie,bo jak nie ,to nie bedziesz mial na oplacenie pradu i internetu,a to wrozy odizolowanie od tak Pieknych i Blyskotliwych Dziewczat jak my Opiekunki:)
30 listopada 2013 10:19 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Przeciez to bardzo optymistyczna wrozba !!! Bedziemy wybierac i przebierac w ofertach !!!
30 listopada 2013 10:23 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Toz to bardzo optymistyczna wrozba:)
Ty sie ciesz ,ze robota bedzie,bo jak nie ,to nie bedziesz mial na oplacenie pradu i internetu,a to wrozy odizolowanie od tak Pieknych i Blyskotliwych Dziewczat jak my Opiekunki:)

nie bede jadl.Zaplace za prad i internet i Was nie opuszcze.To moja wrozba dla Was piekne i blyskotliwe