Na wyjeździe #4

30 listopada 2013 10:24
ORIM

nie bede jadl.Zaplace za prad i internet i Was nie opuszcze.To moja wrozba dla Was piekne i blyskotliwe

To Ty lepiej miej prace...Jedz,pij ,oplacaj rachunki,jak przestaniesz jesc,to nam zejdziesz i po ptokach:)
30 listopada 2013 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Ja już w nocy rzuciłam sobie obierkiem od jabłka, ale literę, jaka mi się ukazała, znam tylko w cyrylicy... ;)

Powiem Ci, ze to moze byc jakis Zorba, grek Zorba
30 listopada 2013 10:28 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

To Ty lepiej miej prace...Jedz,pij ,oplacaj rachunki,jak przestaniesz jesc,to nam zejdziesz i po ptokach:)

nie ma takiej obcji ha ha Jak zejde ??? W gronie tylu opiekunek i opiekunow ha ha Przeciez to raj bedzie tak sobie lezec i patrzec jak kolezanki sie krzataja: a to w kuchni jedna obiadek robi,druga cos do picia podaje,trzecia juz zrobila zakupy itd itp.
30 listopada 2013 10:29 / 2 osobom podoba się ten post
Dziś ostatni dzien listopada! Przetrwałyśmy tę depresyjną, ponurą, szarą pluchę.. Wreszcie
30 listopada 2013 10:30 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

nie ma takiej obcji ha ha Jak zejde ??? W gronie tylu opiekunek i opiekunow ha ha Przeciez to raj bedzie tak sobie lezec i patrzec jak kolezanki sie krzataja: a to w kuchni jedna obiadek robi,druga cos do picia podaje,trzecia juz zrobila zakupy itd itp.

Czwarta cewnik opróżnia.....he,he
30 listopada 2013 10:31 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

jak juz to worek ale blisko jestes wiec licze na ciebie ha ha
30 listopada 2013 10:36
ORIM

jak juz to worek ale blisko jestes wiec licze na ciebie ha ha

Oczywiście mialam na myśli worek.ale na mnie nie licz,ja mogę tylko sztuczną szczękę wrzucić do szklanki:).
30 listopada 2013 10:37 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Ja już w nocy rzuciłam sobie obierkiem od jabłka, ale literę, jaka mi się ukazała, znam tylko w cyrylicy... ;)

Trzeba bylo wziasc duze jablko cieniutko obrac tak zeby skorka miala z 1 m to cale imie by powstalo
30 listopada 2013 10:38
ivanilia40

Oczywiście mialam na myśli worek.ale na mnie nie licz,ja mogę tylko sztuczną szczękę wrzucić do szklanki:).

Ok wiec Twoja jest ta gorna czasc mnie ha ha
30 listopada 2013 10:46
ivanilia40

i zaraz cewnik ha ha Daj troszke z "kaczuszka" polezec hihi
30 listopada 2013 10:53 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

i zaraz cewnik ha ha Daj troszke z "kaczuszka" polezec hihi

Ok,specjalnie dla Ciebie dmuchana......kaczuszka (teraz to się tak nazywa?)
30 listopada 2013 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
Witam - ja juz po spacerku,obiad ugotowany i mam czas.Corka dzisiaj zabiera moja pdp do siebie od 13-tej bedę "andrzejkować".Moj maż ma dzisiaj imieniny biedny moj Jędrus musi wystarczyć towarzystwo domowe a i wyżerki pysznej nie będzie.Musi poczekać aż wrócę.Ale żeby mu sie nie spało za dobrze dzisiaj o 0.15 wysłałam życzenia smsem obudziłam,bo zaraz odpisał.Cieszę się że od jutra zaczynam odliczać dni skuteczniej bo już nie wiele zostało.

Wszystkim miłego dnia życzę.
30 listopada 2013 11:32 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oj ,ale się uśmiałam! A piąta kroplówkę przykręca,a szósta tlen odłącza;-)).
30 listopada 2013 11:33 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki za życzenia. Mój zaczął się nieszczególnie, ale szybko wylałam oliwę na fale i wzburzone morze opadło :))))
Spacer przede mną po obiedzie.
Miłego "andrzejkowania".
30 listopada 2013 11:36
U mnie pięknie słonecznie:):):)Dziś i jutro mamy dzielnicowy Flomark-moze cus w oko mi wpadnie fajnego:)Obiad mam,siedzę i zbijam bąki:)Czekam tez na telefon od zmienniczki......znów chora,tylko że tym razem choroba nazywa sie święta.....i chyba znów bedę szukała zastepstwa.Ręce opadaja -z tak niesolidną osoba dawno nie współpracowalam.....