Powiem Ci, ze to moze byc jakis Zorba, grek Zorba
Powiem Ci, ze to moze byc jakis Zorba, grek Zorba
Trzeba bylo wziasc duze jablko cieniutko obrac tak zeby skorka miala z 1 m to cale imie by powstalo
Oj ,ale się uśmiałam! A piąta kroplówkę przykręca,a szósta tlen odłącza;-)).
Trzeba bylo wziasc duze jablko cieniutko obrac tak zeby skorka miala z 1 m to cale imie by powstalo
Z 1 m to oprócz imienia i nazwisko by wyszło,może i stan konta...:):):)
Witajcie kochani po dłuuugim trzymiesięcznym urlopie ;-) Wypoczęta i z nowymi siłami melduję się na posterunku od dziś do 20 grudnia. Mam mnóstwo zaległości forumowych, ale na pewno jakoś to ogarnę ;-) Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Witajcie kochani po dłuuugim trzymiesięcznym urlopie ;-) Wypoczęta i z nowymi siłami melduję się na posterunku od dziś do 20 grudnia. Mam mnóstwo zaległości forumowych, ale na pewno jakoś to ogarnę ;-) Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Nie trzeba filmu faktycznie nie wiadomo czy gdzies ktos tez tak nie robi bratowa mojej kolezanki zaszla w ciazy i własnie prezerwatywy uzywali !!!! Kolezanka tez tak mowila kupowali dziurawe:)))))))))))))))))))))
To gdzie je kupowali u ksiedza na plebanii???????????????????????????
Nawiazuje teraz do filmu ,o ktorym pisala Andrea.
Wystarczyło, że ksiądz miał zaprzyjaźnioną kioskarkę z kółka "sióstr bolesnych" albo innych dziewic.
Uważajcie na kioskarki:-)
A z kimś kto miał taki przypadek to mogło być jak z moim kolegą.
"Dorobił" się czwórki dzieci i ciągle mówił, że nie wie jak to się stało, bo używał prezerwatyw.
Dopiero po czasie "śledztwo" wykazało, że te prezerwatywy robiła jego żona na drutach.
W dodatku na tych najgrubszych:-DDD.
Wystarczyło, że ksiądz miał zaprzyjaźnioną kioskarkę z kółka "sióstr bolesnych" albo innych dziewic.
Uważajcie na kioskarki:-)
A z kimś kto miał taki przypadek to mogło być jak z moim kolegą.
"Dorobił" się czwórki dzieci i ciągle mówił, że nie wie jak to się stało, bo używał prezerwatyw.
Dopiero po czasie "śledztwo" wykazało, że te prezerwatywy robiła jego żona na drutach.
W dodatku na tych najgrubszych:-DDD.