Na wyjeździe #4

30 listopada 2013 13:01
ANULA62

Powiem Ci, ze to moze byc jakis Zorba, grek Zorba

hehe ;)
30 listopada 2013 13:02
ORIM

Trzeba bylo wziasc duze jablko cieniutko obrac tak zeby skorka miala z 1 m to cale imie by powstalo

Kurka, że też na to nie wpadłam ;)
30 listopada 2013 13:19 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Oj ,ale się uśmiałam! A piąta kroplówkę przykręca,a szósta tlen odłącza;-)).

siódma klejnoty rodowe myje :)
30 listopada 2013 13:26
U mnie w Alzenau od wczorajszego wieczoru jest Weinachtsmarkt,aż się boję tam iść,bo znając siebie to będę kupować,a nie mam żadnej dodatkowej torby,bo to miał być wyjazd czysto dla kasy...
30 listopada 2013 13:34 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Trzeba bylo wziasc duze jablko cieniutko obrac tak zeby skorka miala z 1 m to cale imie by powstalo

Z 1 m to oprócz imienia i nazwisko by wyszło,może i stan konta...:):):)
30 listopada 2013 13:48 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Z 1 m to oprócz imienia i nazwisko by wyszło,może i stan konta...:):):)

Lepszy byłby adres, od stanu konta. Wiedziałabym dokładnie, gdzie szukać ;)
30 listopada 2013 14:48 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie kochani po dłuuugim trzymiesięcznym urlopie ;-) Wypoczęta i z nowymi siłami melduję się na posterunku od dziś do 20 grudnia. Mam mnóstwo zaległości forumowych, ale na pewno jakoś to ogarnę ;-) Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
30 listopada 2013 14:52
Nie trzeba filmu faktycznie nie wiadomo czy gdzies ktos tez tak nie robi bratowa mojej kolezanki zaszla w ciazy i własnie prezerwatywy uzywali !!!! Kolezanka tez tak mowila kupowali dziurawe:)))))))))))))))))))))
30 listopada 2013 14:53
Esserga

Witajcie kochani po dłuuugim trzymiesięcznym urlopie ;-) Wypoczęta i z nowymi siłami melduję się na posterunku od dziś do 20 grudnia. Mam mnóstwo zaległości forumowych, ale na pewno jakoś to ogarnę ;-) Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

witaj:) fajnie ze znowu jestes:)
30 listopada 2013 14:53
Esserga

Witaj:)
Ty bylas na urlopie?Teraz do 20-ego grudnia w pracy?Czy odwrotnie?
Cos nie zrozumialam:(
30 listopada 2013 14:54 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Nie trzeba filmu faktycznie nie wiadomo czy gdzies ktos tez tak nie robi bratowa mojej kolezanki zaszla w ciazy i własnie prezerwatywy uzywali !!!! Kolezanka tez tak mowila kupowali dziurawe:)))))))))))))))))))))

To gdzie je kupowali u ksiedza na plebanii???????????????????????????
Nawiazuje teraz do filmu ,o ktorym pisala Andrea.
30 listopada 2013 15:18 / 4 osobom podoba się ten post
hogata76

To gdzie je kupowali u ksiedza na plebanii???????????????????????????
Nawiazuje teraz do filmu ,o ktorym pisala Andrea.

Wystarczyło, że ksiądz miał zaprzyjaźnioną kioskarkę z kółka "sióstr bolesnych" albo innych dziewic.
Uważajcie na kioskarki

A z kimś kto miał taki przypadek to mogło być jak z moim kolegą.
"Dorobił" się czwórki dzieci i ciągle mówił, że nie wie jak to się stało, bo używał prezerwatyw.
Dopiero po czasie "śledztwo" wykazało, że te prezerwatywy robiła jego żona na drutach.
W dodatku na tych najgrubszych:-DDD.
30 listopada 2013 15:21
misiekFfm

Wystarczyło, że ksiądz miał zaprzyjaźnioną kioskarkę z kółka "sióstr bolesnych" albo innych dziewic.
Uważajcie na kioskarki:-)

"Dorobił" się czwórki dzieci i ciągle mówił, że nie wie jak to się stało, bo używał prezerwatyw.
Dopiero po czasie "śledztwo" wykazało, że te prezerwatywy robiła jego żona na drutach.

Uffffffffff,dobrze ,ze ja nie uzywam:)Ani gumowych ,ani robionych na drutach:)
A co do nauk kosciola,kalendarzyk spalilam z wscieklosci:)
Radzimy sobie z mezem inaczej:)
30 listopada 2013 16:29
Jak dobrze się zmeczyć...wróciłam właśnie z dwugodzinnego spaceru po deszczu,przydżwigałam zgrzewkę wody,wbiegłam na drugie piętro z tą zgrzewką ,poćwiczyłam trochę i teraz z wami siedzę. 
Na schodach spotkałam małżenstwo i okazało się ,że są Polakami :).Bardzo mili ludzie....pytali mnie czy babcia bardzo mi dokucza,bo poprzednie opiekunki bardzo narzekały.Powiedziałam im,że ja babcie polubiłam i jest mi tu dobrze.Byli baaardzo zaskoczeni :)
30 listopada 2013 16:35 / 1 osobie podoba się ten post
misiekFfm

Uważajcie na kioskarki:-)

Misiek,czy Ty aby z balu "Andrzejowego" nie piszesz?Humor wskazuje.............:)