Na wyjeździe #4

02 grudnia 2013 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Wiesz co? To juz nie chodzi o te zakupy,ale o to spedze fajnie czas:D:D:D:D:D:D:D:D
Ze nie bede tylko dala kogos,ale tez dla siebie:D:D:D:D:D:D

Eeee, Hogacik !! Zakupy z "przyległościami" zawsze działają na kobiety pozytywnie. Oczywiście na te, które lubią zakupy ;-)))  Ja zalupy dla siebie bardzo lubię ;-)) Tobie też dobrze zrobią. 
A odnośnie zakupów, to najbardziej się ucieszyłam z tego, że buty które kupiłam synowi w DE pasują ;-)))
02 grudnia 2013 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Wiesz co? To juz nie chodzi o te zakupy,ale o to spedze fajnie czas:D:D:D:D:D:D:D:D
Ze nie bede tylko dala kogos,ale tez dla siebie:D:D:D:D:D:D

Wiem, kochana, ja dzisiaj tak fajnie spędziłam 2 godziny, kupiłam kieckę, która wcale nie była mi potrzebna, ale cieszę się i tego Ci życzę, radości i poczucia wolności i takiego uczucia, że robisz coś dla siebie.To takie ważne.
02 grudnia 2013 22:19
Nasza Tali jest na forum, byłaś w domu? Co słychać kochana?
02 grudnia 2013 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Eeee, Hogacik !! Zakupy z "przyległościami" zawsze działają na kobiety pozytywnie. Oczywiście na te, które lubią zakupy ;-)))  Ja zalupy dla siebie bardzo lubię ;-)) Tobie też dobrze zrobią. 
A odnośnie zakupów, to najbardziej się ucieszyłam z tego, że buty które kupiłam synowi w DE pasują ;-)))

Ja też się cieszę, bo mi się nowe buty Twojego Syna bardzo podobały na zdjęciu :)
02 grudnia 2013 22:25 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Kasiu, perełko Ty moja ;-))) nie będę zwiewać. Jak co to znajdę inne drzwi coby trzasnąć ;-))) Daruj i pisz rymowanki bo bez nich byłoby nudno. Swoja drogą, że Ty piszesz to już przywykłam, normalka, ale że Giunta ??  Rymowanki stały się już częścią forum i tak jest fajnie Kasiu. 
Dzięki dziewczyny, że tęskniłyście troszkę za mną. To miłe ;-)) A każdemu czasami odbija. Mnie niestety też ;-)))
Witam ponownie ;-)))

Chciałam zauważyć, że to była już moja AŻ druga rymowanka na tym forum! ;)
A tak poważnie, to cześć Mycho :) Strasznie fajnie, że już jesteś :)
02 grudnia 2013 22:27
giunta

Chciałam zauważyć, że to była już moja AŻ druga rymowanka na tym forum! ;)
A tak poważnie, to cześć Mycho :) Strasznie fajnie, że już jesteś :)

No mogłabyś się rozkręcić z tymi rymowankami ;-))  To jest bardzo fajne na naszym forum. 
02 grudnia 2013 22:32 / 3 osobom podoba się ten post
barbarella

Nasza Tali jest na forum, byłaś w domu? Co słychać kochana?

A witam!
Właśnie poczytałam troszkę co się u Was działo... :D

Weekendzik minął jak z bicza trzasnął... w piątek wyjechaliśmy z Kochaniem o 15.30 i staliśmy niestety w korkach, ale ok 18 się zluzowałao i już mknęliśmy do Polski, dojechaliśmy o 1.30. Sobota zalatana, ale udało nam się prawie wszystko załatwić i kupić... niestety trochę finansowo popłynęlismy, ale ten wyjazd był potrzebny. Wróciliśmy wczoraj o 19 zapakowanym po dach clio... hehehe! Niemcy dziwnie się patrzyli, bo przez okno widać było pościel i narzędzia... hihi!
Moja mama się ogromnie cieszyła... mój Chrześniak jest fajowy... jak wyjechaliśmy to sobie troszkę popłakałam, bo mi się smutno zrobiło, bo pierwsze w Święta w moim życiu spędzę poza domem... jakoś mi ciężko z tym wczoraj było... ale dziś już wpadłam w wir pracki i się troszkę uspokoiłam... po Świętach mam nadzieję, że dostanę chociaż 2.01 wolne to pojadę na kilka dni... 

Dzisiaj w pracy się zdenerwowałam, bo zamot na maxa jestem i zabłądziłam w trasie... kurde no jak zwykle pokręciłam kierunki... z 30 min opóżnieniem jakoś zajechałam do następnego pacjenta, ale w końcu jakoś nadrobiłam... hehehe! Jutro napewno nie zabłądzę!!! 

Mycha fajnie, że znowu jesteś!!!!!!!

Barbarella kurde mol noo!!! Muszę tę Twoją kieckę obejrzeć! Kurcze chyba jak modelka wyglądasz z Twoją figurą!!!
02 grudnia 2013 22:33 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No mogłabyś się rozkręcić z tymi rymowankami ;-))  To jest bardzo fajne na naszym forum. 

Pewnie jeszcze kiedyś wena mnie dopadnie ;) Tylko przypadkiem, nie usuwaj więcej konta, żeby mi w tym pomóc ;)
02 grudnia 2013 22:48
witam was wieczorowa pora,tez bym sobie pobiegalam po zakupach ale tu na wsi nic niema wiecej kasy sobie zaoszczedze haha a tak powaznie od 3 dzionkow walcze z wysokim cisnienieniem i domowymi sposobami lecze sie niestetety niemasm lekow bo nie zdazylam isc do lekarza po powrocie mnie czeka,Barbarella bal bedzie na pewno w kiecy w Kazimierzu mowie ci to,Tali super ze wrocilas juz ,Mycha a ty nie znikaj bo tak cicho bez ciebie,milej nocki zycze wszystkim:))))))
02 grudnia 2013 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejko to super ze grzecz(sz)na bylas caly dzionek i czekasz na zmieniczke pewnie bedzie zadowolona z Twego przyjecia ja co chce pospac to alarm ale tez zaraz zmykam,
02 grudnia 2013 23:13
Mycha

Kasiu, perełko Ty moja ;-))) nie będę zwiewać. Jak co to znajdę inne drzwi coby trzasnąć ;-))) Daruj i pisz rymowanki bo bez nich byłoby nudno. Swoja drogą, że Ty piszesz to już przywykłam, normalka, ale że Giunta ??  Rymowanki stały się już częścią forum i tak jest fajnie Kasiu. 
Dzięki dziewczyny, że tęskniłyście troszkę za mną. To miłe ;-)) A każdemu czasami odbija. Mnie niestety też ;-)))
Witam ponownie ;-)))

Mycha nareszcie :)))))  
Oczywiście, że tęskniłam. Wstawiłam słówka w rodzaju: Katowiczanka Poszukiwana. No i się w końcu odnalazła.
A ja to przegapiłam, bo miałam dzień walki ze złośliwymi wtyczkami, programami :(
Miło, że znowu jesteś :))))))))))))))))))))))))))))))
02 grudnia 2013 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
Wyszłam na dwór zapalć, tyle gwiazd na niebie,one świecą też w naszym kraju, dla naszych bliskich. Tak mnie dzisiaj naszło, to nic,że Bystry napisze, że ja z tych jęczących. Ale(wiem, że zdania nia zaczyna się od ale)ja z lubelszczyzny jestem, nie z Jęczących.
02 grudnia 2013 23:31
Andrea a czy byłaś już może kiedyś na spotkaniu powyjazdowym w naszej firmie ? Zaprosili mnie na spotkanie w Katowicach i nie wiem czego się spodziewać ?
02 grudnia 2013 23:34 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

A witam!
Właśnie poczytałam troszkę co się u Was działo... :D

Weekendzik minął jak z bicza trzasnął... w piątek wyjechaliśmy z Kochaniem o 15.30 i staliśmy niestety w korkach, ale ok 18 się zluzowałao i już mknęliśmy do Polski, dojechaliśmy o 1.30. Sobota zalatana, ale udało nam się prawie wszystko załatwić i kupić... niestety trochę finansowo popłynęlismy, ale ten wyjazd był potrzebny. Wróciliśmy wczoraj o 19 zapakowanym po dach clio... hehehe! Niemcy dziwnie się patrzyli, bo przez okno widać było pościel i narzędzia... hihi!
Moja mama się ogromnie cieszyła... mój Chrześniak jest fajowy... jak wyjechaliśmy to sobie troszkę popłakałam, bo mi się smutno zrobiło, bo pierwsze w Święta w moim życiu spędzę poza domem... jakoś mi ciężko z tym wczoraj było... ale dziś już wpadłam w wir pracki i się troszkę uspokoiłam... po Świętach mam nadzieję, że dostanę chociaż 2.01 wolne to pojadę na kilka dni... 

Dzisiaj w pracy się zdenerwowałam, bo zamot na maxa jestem i zabłądziłam w trasie... kurde no jak zwykle pokręciłam kierunki... z 30 min opóżnieniem jakoś zajechałam do następnego pacjenta, ale w końcu jakoś nadrobiłam... hehehe! Jutro napewno nie zabłądzę!!! 

Mycha fajnie, że znowu jesteś!!!!!!!

Barbarella kurde mol noo!!! Muszę tę Twoją kieckę obejrzeć! Kurcze chyba jak modelka wyglądasz z Twoją figurą!!!

W sobotę i niedzielę myślałam o Tobie. Dobrze, że szczęśliwie wróciliście. Kieckę kupiłam z Izą, no dobrze w niej wyglądam. Firma mojego męża co roku organizuje bale karnawałowe, w tym roku byłam w pracy, ale teraz myślę, że się załapię na bal, zestroję się jak woźny w dzień nauczyciela, albo jak szczur na otwarcie kanału:)
Święta, hm... córka mojej pierwszej podopiecznej powiedziała: wszyscy robią cyrk, bo ktoś urodzil się ponad 2 tysiące lat temu, dziwne. Może coś w tym jest? Może za dużą wagę przywiązujemy do tych dni? Myślami będe z Tobą, dla mnie nie będą to fajne Święta. Zaraz po muszę stawić się w sądzie. Każdy coś ma.
Wiesz,że jesteś dla mnie bardzo ważna, bardzo Cię lubię, podziwiam i cenię. Resztę napisze na meila.
02 grudnia 2013 23:36 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, a kiedy Ty marudziłaś? Ja chyba wtedy spałam. Ty jesteś cudna jak te gwiazdy, optymistyczna, wesoła, no chyba,że ktoś Ci na odcisk nadepnie:))))