Na wyjeździe #4

02 grudnia 2013 23:40
serce78

witam was wieczorowa pora,tez bym sobie pobiegalam po zakupach ale tu na wsi nic niema wiecej kasy sobie zaoszczedze haha a tak powaznie od 3 dzionkow walcze z wysokim cisnienieniem i domowymi sposobami lecze sie niestetety niemasm lekow bo nie zdazylam isc do lekarza po powrocie mnie czeka,Barbarella bal bedzie na pewno w kiecy w Kazimierzu mowie ci to,Tali super ze wrocilas juz ,Mycha a ty nie znikaj bo tak cicho bez ciebie,milej nocki zycze wszystkim:))))))

Kochane Serduszko w Kazimierzu na Rynku  w Sylwestra to gruba kurtka i ciepłe buty, ale pod kurtką fajna kiecka, może być ciekawie:))))
02 grudnia 2013 23:44
serce78

witam was wieczorowa pora,tez bym sobie pobiegalam po zakupach ale tu na wsi nic niema wiecej kasy sobie zaoszczedze haha a tak powaznie od 3 dzionkow walcze z wysokim cisnienieniem i domowymi sposobami lecze sie niestetety niemasm lekow bo nie zdazylam isc do lekarza po powrocie mnie czeka,Barbarella bal bedzie na pewno w kiecy w Kazimierzu mowie ci to,Tali super ze wrocilas juz ,Mycha a ty nie znikaj bo tak cicho bez ciebie,milej nocki zycze wszystkim:))))))

Serduszko to ten kardiolog nie wypisał żadnych leków ? Zrbił ekg i tyle ?
02 grudnia 2013 23:45
Witam, ja dojechalam na miejsce i dopiero dzis mam internet ...
Jak jest u Pani .... co by tu powiedziec - jest trudno - jak na Pania, ktora ma prawie 90 - to trzyma sie rewelacujnie !!!
Dzis to nie wiedzielam czy mialam sie smiac czy beczec ???
Ta przerwa ktora mialam zrobila jednak swoje - trudno jest sie znowu przyzwyczaic do starszej osoby i Jej nastrojow ( wiadomo o co chodzi )...
02 grudnia 2013 23:55 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

Witam, ja dojechalam na miejsce i dopiero dzis mam internet ...
Jak jest u Pani .... co by tu powiedziec - jest trudno - jak na Pania, ktora ma prawie 90 - to trzyma sie rewelacujnie !!!
Dzis to nie wiedzielam czy mialam sie smiac czy beczec ???
Ta przerwa ktora mialam zrobila jednak swoje - trudno jest sie znowu przyzwyczaic do starszej osoby i Jej nastrojow ( wiadomo o co chodzi )...

No wiadomo, ale trzymaj się, każda z nas ma jakiś cyrk do ogarnięcia, a wiesz w kupie siła. Ja już bokami robię, ale wytrzymam. Ty też, a jak coś to pisz, będziemy razem śmiać się i płakać.
03 grudnia 2013 07:36
Szczęśliwej drogi,wspaniałego odpoczunku w domu.Do mnie też nikt nie dzwoni a potem są problemy
03 grudnia 2013 08:39
Dzien dobry Pania
Jak dzis zimno, ja sobie nie wyobrazam jak bedzie minus - a tutaj wcale ciepla nie ma """ a w sypialni u Pani "istna lodowka"
Ja chce sloncei lato ....... wr.....
03 grudnia 2013 08:46 / 1 osobie podoba się ten post
Szerokiej drogi Andrea i miłego świętowania w domu . Odezwij się czasem !!
03 grudnia 2013 08:51 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea szerokosci,milosci,spokojosci itd mikolaja co jak wchodzi ...to az milo itd itd
03 grudnia 2013 08:58 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea!
Życzę Ci spokojnej podróży i mikołajkowej niespodzianki w domu.
Do "przeczytania"))
03 grudnia 2013 08:59 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea szerokosci na drodze,milosci w domu i odpoczywaj Kochana:)
03 grudnia 2013 08:59 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka,szerokiej drogi,fajnego towarzystwa w busie ,wspaniałego urlopu i oglądania sufitu pod każdym kątem:))).
03 grudnia 2013 09:01 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea, a moze lepiej by bylo miotle ekspresowa od Hogatki wypozyczyc? Byloby szybciej... Tak, czy siak, spokojnej podrozy i wspanialego wypoczynku!!!
03 grudnia 2013 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
Szczęśliwej drogi!
03 grudnia 2013 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea,wracaj szczesliwie do domu,milego urlopu i prezentu od Mikolaja,pa.
03 grudnia 2013 09:21 / 1 osobie podoba się ten post
Spokojnej drogi i miłego pobytu w domu Andrea