Na wyjeździe #4

03 grudnia 2013 09:27
No ciesze sie z TOBA i masz wielkiego buziaka Ty Wariacie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
03 grudnia 2013 09:34
judora

Serduszko to ten kardiolog nie wypisał żadnych leków ? Zrbił ekg i tyle ?

Kochana mialam robione usg serducha i wykryto troche tego jak techardia zwezenie tetnicy aortalnej i za szybkie uderzenia serca,teraz z tym usg mialam isc do kardiologa ale nie zdazylam bo w piatek jechalam i jak wroce 16 robie badania krwi i uderzam do kardiologa(prywatnie)by mi cos przepisal i co dalej bo widze ze tu coraz gorzej sie czuje mysle ze wszystkie stresy w tym roku wychodza mi ohhhhh
03 grudnia 2013 09:35
Andrea szerokości,udanego urlopu w domku.
03 grudnia 2013 09:37
Jedz do domu szczęśliwie i jednego Ci zazdroszcze,że bedziesz miala wiecej kotow niż ja.
03 grudnia 2013 09:38
Andrejka szerkosci zycze a w domu samych super wrazen i bogatego mikolaja:)))))))
03 grudnia 2013 09:43
Andrea,szczęśliwej podróży i zaglądaj do nas czasem;)

Dziewczyny kochane,mam do Was pytanie.
Muszę wysłać list polecony,czy może mi ktoś powiedzieć jak się taki list nazywa po niemiecku?
W tłumaczu wychodzi mi coś ale nie wiem czy nie bzdury:)
03 grudnia 2013 09:46
Einschreiben mit Rueckschein / albo Einwurf / - polecony za potwierdzeniem odbioru.
Do tego jeszcze DP ma opcję Express Brief mi Rueckschein, albo Prioritaet.
Na poczcie będa wiedzieli co i jak. Tylko zaznacz od razu, że do Polski.
03 grudnia 2013 09:48 / 1 osobie podoba się ten post
Genau : Einschreibebrief ohne oder mit Rueckschein - list polecony z lub bez potwierdzenia odbioru
03 grudnia 2013 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
serce78

Kochana mialam robione usg serducha i wykryto troche tego jak techardia zwezenie tetnicy aortalnej i za szybkie uderzenia serca,teraz z tym usg mialam isc do kardiologa ale nie zdazylam bo w piatek jechalam i jak wroce 16 robie badania krwi i uderzam do kardiologa(prywatnie)by mi cos przepisal i co dalej bo widze ze tu coraz gorzej sie czuje mysle ze wszystkie stresy w tym roku wychodza mi ohhhhh

Oj ,Izka, Izka-lekceważysz sobie to .....Na moje oko to powinnas miec poszerzoną diagnostyke, a nie tylko badania krwi i tabsy....Sama dobrze wiesz,ze serce to nie żarty.Żeby jeździc do roboty trzeba byc zdrowym.Weź sie za siebie.
03 grudnia 2013 09:58
Dobrej drogi  i miłego urlopu :) Zazdroszczę Ci, ale ja już niedługo też będę wypoczywać :)
03 grudnia 2013 10:04
misiekFfm

Einschreiben mit Rueckschein / albo Einwurf / - polecony za potwierdzeniem odbioru.
Do tego jeszcze DP ma opcję Express Brief mi Rueckschein, albo Prioritaet.
Na poczcie będa wiedzieli co i jak. Tylko zaznacz od razu, że do Polski.

Dziękuję Ci bardzo :)
03 grudnia 2013 10:10
Bezpiecznej podróży Andrea! Odpocznij sobie.
03 grudnia 2013 10:25
Andrea szerokosci zycze i wspaniałego urlopu:))))))))))))))) A tak po za tym dzien doberek mam małego doła,no ale musze sama spbie z tym poradzic moze bedzie dobrze lub podejme niewłasciwa decyzje ale coz zycie polega na podejmowaniu złych lub dobrych decyzji inacze było by nudne a ja i tym dam sobie rade tylko potrzebuje czasu miłego spokojnego dnia wszystkim zycze:)))))))))))))))))))
03 grudnia 2013 11:23 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Andrea szerokosci zycze i wspaniałego urlopu:))))))))))))))) A tak po za tym dzien doberek mam małego doła,no ale musze sama spbie z tym poradzic moze bedzie dobrze lub podejme niewłasciwa decyzje ale coz zycie polega na podejmowaniu złych lub dobrych decyzji inacze było by nudne a ja i tym dam sobie rade tylko potrzebuje czasu miłego spokojnego dnia wszystkim zycze:)))))))))))))))))))

Ty napewno:)Jestes pelna optymizmu i nawet jak bedzie niedobra decyja,to i tak sobie tak poukladasz,ze bedzie GIT:):):)
03 grudnia 2013 11:55 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Mamuela - Ty to naprawdę promyczek słońca dla wszystkich jesteś - zawsze życzliwa i pogodna. Życzę Ci miłego dnia a co do decyzji - na pewno podejmując je spokojnie nie popełnisz błędu.