Serduszko to ten kardiolog nie wypisał żadnych leków ? Zrbił ekg i tyle ?
Serduszko to ten kardiolog nie wypisał żadnych leków ? Zrbił ekg i tyle ?
Kochana mialam robione usg serducha i wykryto troche tego jak techardia zwezenie tetnicy aortalnej i za szybkie uderzenia serca,teraz z tym usg mialam isc do kardiologa ale nie zdazylam bo w piatek jechalam i jak wroce 16 robie badania krwi i uderzam do kardiologa(prywatnie)by mi cos przepisal i co dalej bo widze ze tu coraz gorzej sie czuje mysle ze wszystkie stresy w tym roku wychodza mi ohhhhh
Einschreiben mit Rueckschein / albo Einwurf / - polecony za potwierdzeniem odbioru.
Do tego jeszcze DP ma opcję Express Brief mi Rueckschein, albo Prioritaet.
Na poczcie będa wiedzieli co i jak. Tylko zaznacz od razu, że do Polski.
Andrea szerokosci zycze i wspaniałego urlopu:))))))))))))))) A tak po za tym dzien doberek mam małego doła,no ale musze sama spbie z tym poradzic moze bedzie dobrze lub podejme niewłasciwa decyzje ale coz zycie polega na podejmowaniu złych lub dobrych decyzji inacze było by nudne a ja i tym dam sobie rade tylko potrzebuje czasu miłego spokojnego dnia wszystkim zycze:)))))))))))))))))))
Andrea szerokosci zycze i wspaniałego urlopu:))))))))))))))) A tak po za tym dzien doberek mam małego doła,no ale musze sama spbie z tym poradzic moze bedzie dobrze lub podejme niewłasciwa decyzje ale coz zycie polega na podejmowaniu złych lub dobrych decyzji inacze było by nudne a ja i tym dam sobie rade tylko potrzebuje czasu miłego spokojnego dnia wszystkim zycze:)))))))))))))))))))