Na wyjeździe #4

03 grudnia 2013 23:41 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Taaaa....ostanio jak Mann spalił dwudziesty czajnik i chciał kupic nowy to w sklepie były ale gwizdek przy kasie dostał :) "Bo kradną, panie, kradną". Ło matko! A na co komu gwizdek bez czajnika??!!

Asik sorki i ty zabciu przebrana Kasia 63 rowniez ojej jakie pieknosci :))))))))))))))))))))
04 grudnia 2013 07:40 / 1 osobie podoba się ten post
Nie wiem gdzie jest wątek do skladania zyczeń a więc pisze na najbardziej poczytnym:

Basiom,Barbarom,Basieńkom wszystkiego dobrego,krotkich dni na wyjeżdzie a dlugich w domu,zdrowia,pomyslnosci i spełnienia marzen --zyczę.
04 grudnia 2013 07:42
Zakręcona Mamuela

Sylwunia ,Tina, Meryky, no i oczywiscie nasz Moderator dziewczynki super czpeczki MeryKy przez okno wskoczy prezenty przyniesie tylko nie pomyl kochana okien do mnie miłego pana hehe,N Panie Moderatorze jakimi prezentami nas pan obdaruje?

Ja też chcę mojego psiunia ubrać w świąteczną czapeczkę.

Jak to się robi, przyznać mi się zaraz!!!!!
04 grudnia 2013 08:03
scarlet

Ja też chcę mojego psiunia ubrać w świąteczną czapeczkę.

Jak to się robi, przyznać mi się zaraz!!!!!

Ja to robie w Paint taki program graficzny :) Dzien dobry Słoneczko :))
04 grudnia 2013 08:12 / 4 osobom podoba się ten post
Asik

Taaaa....ostanio jak Mann spalił dwudziesty czajnik i chciał kupic nowy to w sklepie były ale gwizdek przy kasie dostał :) "Bo kradną, panie, kradną". Ło matko! A na co komu gwizdek bez czajnika??!!

Bo jak sie nie kasy na czajnik to chociaz pogwizdac mozna.
04 grudnia 2013 08:29
Spogladam na forum i wszedzie ja,aż wstyd kończe grasowanie.
04 grudnia 2013 08:48 / 1 osobie podoba się ten post
Dla każdej Barbary z osobna i dla wszystkich razem,
najlepsze życzenia imieninowe od Miśka:

"Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały,
By co dzień uśmiechał się do Ciebie cały świat.
By nigdy nie było porannej pobudki
I wiał specjalny wiatr,
co rozwiewa wszystkie smutki."
04 grudnia 2013 10:33 / 2 osobom podoba się ten post
Dla Kazdej Barbary,przedewszystkim w Siebie Wiary.
Milosci,Slonca i Radosci:)
Od Hogaty:)
04 grudnia 2013 10:55
Dzień dobry. Najlepsze życzenia imieninowe dla każdej Barbary. Co ja wczoraj przeżyłam, było mi zimno, miałam dreszcze. W końcu się położyłam pod kocem, przysnęło mi się a PDP jeszcze siedziała. Jak mnie nagle zaczęło na wymioty zbierać, to ledwo doleciałam do toalety. W nocy kilka razy jeszcze wstawałam i dziś wstałam jak połamana. Cały czas mnie muli i zimno mi. Nie wiem, czy to nie na tle nerwowym tak zareagowałam. Do teraz nie mogę dojść do siebie. Spokojnego dnia :*
04 grudnia 2013 11:04
Sylwunia

Dzień dobry. Najlepsze życzenia imieninowe dla każdej Barbary. Co ja wczoraj przeżyłam, było mi zimno, miałam dreszcze. W końcu się położyłam pod kocem, przysnęło mi się a PDP jeszcze siedziała. Jak mnie nagle zaczęło na wymioty zbierać, to ledwo doleciałam do toalety. W nocy kilka razy jeszcze wstawałam i dziś wstałam jak połamana. Cały czas mnie muli i zimno mi. Nie wiem, czy to nie na tle nerwowym tak zareagowałam. Do teraz nie mogę dojść do siebie. Spokojnego dnia :*

Sylwunia, a może aaa kotki dwa.Czy bocian nie krąży?
04 grudnia 2013 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
Właśnie tak sobie pomyślałam po napisaniu tego postu, że nie pamiętam kiedy powinnam mieć moje dni :))) Ale zaraz zadzwoniłam do przyjaciółki, ona ma zawsze przede mną i już ma, więc i ja na dniach powinnam dostać :)))
04 grudnia 2013 11:10 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Właśnie tak sobie pomyślałam po napisaniu tego postu, że nie pamiętam kiedy powinnam mieć moje dni :))) Ale zaraz zadzwoniłam do przyjaciółki, ona ma zawsze przede mną i już ma, więc i ja na dniach powinnam dostać :)))

Nooooo,ja tam bym test zrobiła.........
04 grudnia 2013 11:31
Witam wszystkich w pochmurne przedpołudnie.Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Barbórek a wyjeżdzającym szerokiej drogi :) Sylwunia najlepiej test zrobić Dziewczyny dobrze radzą.
PS.Dobrym sposobem na sprawdzenie jest ogórek :) Hehe
04 grudnia 2013 11:32
Renata81, ogórek??? Ale jak? heh
04 grudnia 2013 12:11
Sylwunia

Renata81, ogórek??? Ale jak? heh

Też pierwsze słyszę... xD