Taaaa....ostanio jak Mann spalił dwudziesty czajnik i chciał kupic nowy to w sklepie były ale gwizdek przy kasie dostał :) "Bo kradną, panie, kradną". Ło matko! A na co komu gwizdek bez czajnika??!!
Taaaa....ostanio jak Mann spalił dwudziesty czajnik i chciał kupic nowy to w sklepie były ale gwizdek przy kasie dostał :) "Bo kradną, panie, kradną". Ło matko! A na co komu gwizdek bez czajnika??!!
Sylwunia ,Tina, Meryky, no i oczywiscie nasz Moderator dziewczynki super czpeczki MeryKy przez okno wskoczy prezenty przyniesie tylko nie pomyl kochana okien do mnie miłego pana hehe,N Panie Moderatorze jakimi prezentami nas pan obdaruje?
Ja też chcę mojego psiunia ubrać w świąteczną czapeczkę.
Jak to się robi, przyznać mi się zaraz!!!!!
Dzień dobry. Najlepsze życzenia imieninowe dla każdej Barbary. Co ja wczoraj przeżyłam, było mi zimno, miałam dreszcze. W końcu się położyłam pod kocem, przysnęło mi się a PDP jeszcze siedziała. Jak mnie nagle zaczęło na wymioty zbierać, to ledwo doleciałam do toalety. W nocy kilka razy jeszcze wstawałam i dziś wstałam jak połamana. Cały czas mnie muli i zimno mi. Nie wiem, czy to nie na tle nerwowym tak zareagowałam. Do teraz nie mogę dojść do siebie. Spokojnego dnia :*
Właśnie tak sobie pomyślałam po napisaniu tego postu, że nie pamiętam kiedy powinnam mieć moje dni :))) Ale zaraz zadzwoniłam do przyjaciółki, ona ma zawsze przede mną i już ma, więc i ja na dniach powinnam dostać :)))
Renata81, ogórek??? Ale jak? heh