Ja też chcę mojego psiunia ubrać w świąteczną czapeczkę.
Jak to się robi, przyznać mi się zaraz!!!!!
Ojej skarlet mnie nie pytaj ja nie wiem nawet zdjec nie moge nauczyc sie tu wstawiac taki ze mnie matołek hehe:))))) no i kochani dzien doberek ja dzis normalnie zaspałam szok dobrze ze moje gwazdy spali to jakos zdazyłam ogarna hehe,:))))miłego dnia:)))) Uwaga podobno orkan sie zbliza moze nie wszedzie ale u nas ma byc sa ostrzezenia moja pdp mowi ze dach moze porwac to dostanie z ubezpieczenia na nowy:))))))))
No widzisz,co to znaczy życie bez stresowe nawet w orkanie jakies plusy widzą.
Moze kiedys u nas w PL tez tak bedziemy mowic bo u nas z ubezpiczenia za nim sie doczeka to wiecej papierkow musisz naskładac od biura do biura nogi uchodzic !! A tu przychodzi majster ocenia szkode robi a ubezpieczenie pokrywa koszty!!!!
Moze kiedys u nas w PL tez tak bedziemy mowic bo u nas z ubezpiczenia za nim sie doczeka to wiecej papierkow musisz naskładac od biura do biura nogi uchodzic !! A tu przychodzi majster ocenia szkode robi a ubezpieczenie pokrywa koszty!!!!
Ha mojej koleżanc eniedawno facet wjechał w tył samochodu. Ubezpieczyciel stwierdził że nie zapłaci całego odszkodowania bo koszt naprawy przekracza koszt samochodu. To ci dopiero szopka!
U nas - to trzeba sie ubezpieczyć,zeby nie cytować przysłowia, kto jest madry po szkodzie.
Mówisz - masz :)
Sylwunia jesteś boska.
I nawet butki, zeby nie zmarzł.
Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi.
Zrobiłaś test?
Mleczko mozna byc ubezpieczonym i dostac fige z makiem!!!
W zwiazu z Sylwuni wczesniejszym postem powinnas dopisać mowiesz i masz.