Może o to chodzi,że w ciąży to chętka na kiszone ogórki urasta;-).
Może o to chodzi,że w ciąży to chętka na kiszone ogórki urasta;-).
A no może :) bo zabrzmiało, jak "domowej roboty test ciążowy z ogórka", hehe ;)
Wy tez tak macie ??????????????????ßBuahahahahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D W prawym gornym rogu jest napisana data i teraz UWAGA!!!!!!!!!!!!!
Sroda, 4 grudzienia hahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D
Faktycznie :)
Dzień dobry:)) zależy dla kogo:( no i jest 4 grudzienia, wszystkim dziękuję za życzenia imieninowe. Barbary nie dajmy się. Mój dzień zaczął się już prawie typowo, od zabawy z babcią pt.,, gdzie jest pampers,, znalazłam w koszu w rolatorze. Babcia oczywiście mokra, od łopatek po kolana. Dziadek też się posikał i już drugie pranie lata w pralce. Później było śniadanie, a po śniadaniu babcia poszła robić sobie makijaz, niewiele zrobiła, bo uwaliła cudną kupkę w pampersa. Z trudem zatrzymałam w żołądku 2 tosty z dżemem, w sumie nie wiem po co, tylko kawy szkoda, sprytnie doprowadziłam damę do porzadku, zrobiłam niewielkie zakupy i udaję,że gotuję obiad. Tak mijają moje piękne imieniny,chyba muszę się napiś, wbrew zasadom, bo po prostu zczeznę( nie wiem jak się to słowo poprawnie pisze, ale bardzo mi się podoba). Miłego dnia:)
Jeszcze cały dzień przed Tobą, kochana Barbaro! Nie bierz małżeństw w przyszłości, to będziesz mieć mniej problemów, a to dobry prezent dla siebie.
Witajcie tak w ogóle, słoneczko wysyłam, bo u nas ci go dostatek w Monachium, 10 km od centrum!
Miimo wszystko, wszystkiego dobrego dużo zdrówka i trzymaj się! :))
Już wiem Romana, ale jest dobra stona małzeństw, bo po południu siedzą razem, a ja dziergam czasami na drutach. Lepiej mi powiedz jak się pisze to słowo, które mi się podoba:)