Na wyjeździe #4

04 grudnia 2013 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
Ciekawe, kiedy ja osobiście poznam się z kimś z tego forum :)
04 grudnia 2013 21:27
MeryKy

Mam pytanko czy ktoś wie czy można kupić i gdzie suchy szampon. Ostatnio jak byłam u fryzjerki to mówiła że jest taki proszek w aerozolu do przetłuszczających się włosów. Ja w domu to prawie codziennie myję a tu jestem u sknery, co liczy każdy kubik. Może wiecie czy jest w Niemczech osiągalny i jak sie nazywa?

Widziałam ten szampon w Rossmanie i w Dm-ach

04 grudnia 2013 21:28
ivanilia40

Widziałam ten szampon w Rossmanie i w Dm-ach

A jak się nazywa??
04 grudnia 2013 21:29
MeryKy

Ja mam rodzinę blisko Darłowa, mają domy i nic się nigdy nie dzieje. Będzie dobrze, trzymaj się :)

A masz taki poniemiecki budynek, czy inny?

13-letni,nowy ,ale tak mysle, jak sie znajomi w Mielnie nie boją nad samiutkim morzem to nie powinno być tragicznie:)O dach sie najbardziej martwie ,żeby nie pofrunął....Do niedzieli ma byc huraganowe szaleństwo.
04 grudnia 2013 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

A jak się nazywa??

Wiesz co,nigdy nie kupowałam,ale widziałam napis na butelce"trockene schampoo",są w sprayu.Na pewno zauważysz.
04 grudnia 2013 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
A tak w ogóle to moje Kochanie przyjechało... w tym tygodniu nie ma roboty i przyjechał do mnie, bo na melinie nie chciał zostać...
Mam nadzieję jednak, że się u niego ułoży wszystko...

U mnie w pracy ok... jutro ciężki dzień mnie czeka... ogólnie to zalatana jestem i na nic nie mam czasu, co mnie trochę denerwuje... ale małymi kroczakami się wszystko ułoży...
może w przyszłym tygodniu znajdę czas na forum, bo brakuje mi Was...

Miłego wieczorku Wam życzę!
04 grudnia 2013 21:35
giunta

Ciekawe, kiedy ja osobiście poznam się z kimś z tego forum :)

No to zapraszam do mnie do Friedrichsdorf koło Ffm!!!
:DDDDDDD
04 grudnia 2013 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

A jak się nazywa??

Dla jednej z babć kupiłam taki szampon, ale on szczerze powiedziawszy do bani był, ale spróbuj, może dla Ciebie będzie ok... 
Nazwę napisała Ivanilia... 
04 grudnia 2013 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

13-letni,nowy ,ale tak mysle, jak sie znajomi w Mielnie nie boją nad samiutkim morzem to nie powinno być tragicznie:)O dach sie najbardziej martwie ,żeby nie pofrunął....Do niedzieli ma byc huraganowe szaleństwo.

Moja rodzinka ma stare budynki, ale obok stoją nowe i też nic się nie dzieje. Jeżdże tam od dziecka i jedyne co przeżyłam to jak piorum strzelił w stodołe, która nie miała piorunochrona. Ale to już było dawno. Jakoś te domy się trzymają chociaż wiatry często tam wieją i to porządne. Po Jamnie też płynęłam. Koszałkiem ostatnio w 2011. :))
04 grudnia 2013 21:48
Tali

Dla jednej z babć kupiłam taki szampon, ale on szczerze powiedziawszy do bani był, ale spróbuj, może dla Ciebie będzie ok... 

Dzięki dziewczyny. Muszę wypróbować. Może akurat się nada?
04 grudnia 2013 21:50
Tali

No to zapraszam do mnie do Friedrichsdorf koło Ffm!!!
:DDDDDDD

No szkoda, że to aż tak daleko... :)
04 grudnia 2013 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Tali,doczyściłaś łazienkę?

Od dwóch dni przychodzi do mycia wieczorem taki fajny,młody chłopak.Jest miły i całkiem sprawnie obchodzi się z babcią,która jest bardzo zażenowana. zwleka z rozebraniem się ,a potem śmieją się bez przerwy oboje z byle czego he,he

04 grudnia 2013 21:58
giunta

No szkoda, że to aż tak daleko... :)

Do mnie masz zdecydowanie bliżej:):):)
04 grudnia 2013 22:06
kasia63

Do mnie masz zdecydowanie bliżej:):):)

To kiedy mogę wprosić się na kawę? ;)
04 grudnia 2013 22:09
giunta

To kiedy mogę wprosić się na kawę? ;)

Po Świętach?:):):):)Zapraszamy:)