Na wyjeździe #4

04 grudnia 2013 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Basiu!!!
Z OKAZJI IMIENIM WSZYSTKIEOG NAJLEPSZEGO! 
ZDRÓWKA TAK POTRZEBNEGO, MIŁOŚCI OGNISTEJ I SPEŁNIENIA MARZEŃ!! 

A o kieckę to wypytam Izę jutro, bo będę u jej babuni! :D 

No i czekam na maila!

Basiu niezmiernie się cieszę, że Ciebie osobiście poznałam i mam nadzieję, że się przed Twoim wyjazdem jeszcze spotkamy, mimo mojego zalatania..

Dziękuję kochana:)
Też bardzo się cieszę, że w tym szalonym świecie poznałam tak fantastyczna dziewczynę. Polubiłam Cię, jesteś ciepłą, mądrą, fantastyczną kobietą i mimo,że jestem tak dużo starsza jakoś przy Tobie tego nie czuję.
04 grudnia 2013 22:12
A może jest ktoś z Trójmiasta? moje dzieci mieszkaja w Gdańsku,a ja często tam bywam.
04 grudnia 2013 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Po Świętach?:):):):)Zapraszamy:)

Powinno się udać :)
04 grudnia 2013 22:29
Piekny program muzyczny na ZDF - dobroczynny ogladałyście.Ile kasy zebrali w Dojczlandzie.No godne pochwały.
04 grudnia 2013 22:32
mleczko47

Piekny program muzyczny na ZDF - dobroczynny ogladałyście.Ile kasy zebrali w Dojczlandzie.No godne pochwały.

Niemiecki Owsiak????A na co tak zbierali?Ostatnio na ulicy mnie pan zaczepił,zbierał na odrestaurowanie jakiegos pomnika.
04 grudnia 2013 22:36
Koncert prowadzila C.Nebel  przepiekny zbierali na biedne dzieci w Afryce i Ameryce Pol.moja pdp wytrzymala do 2.460.202 €  - ale podobal mi sie bardzo.A Swieta Noc  spiewala cała widownia .
04 grudnia 2013 22:51
wiewiorka

A może jest ktoś z Trójmiasta? moje dzieci mieszkaja w Gdańsku,a ja często tam bywam.

Ja jestem z Gdyni :) Mam tam całą rodzinę :)
04 grudnia 2013 22:55 / 5 osobom podoba się ten post
Asik

A ja mam kota w glowie co z maiasta Lodzi pochodzi::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tak,tak jestem Lodzianka:)I zachodniopomorzanka i deutschlanka hahahahahahahahahah i czarownica...No czlowiek orkiestra jestem:D:D:D:D:DD:
04 grudnia 2013 22:55 / 9 osobom podoba się ten post
Byłam w mieście. Zakupiłam ostatni prezent: Perfumy Lacosta dla corki i wrócilam padnięta...jak ja nie lubię miasta. Za duzo ludzi, za duży tłok, za duży halaś, za dużo samochodów,...za mało czasu :) Aaaa...w Kauflandzie kiedy płaciłam karta to po polsku pisało:"Prosze wpisac PIN i nacisnąc OK" :) Pierwszy raz sie z tym spotkałam. Pierwsza myśl..."Ło matko! Jak ja świtnie rozumiem po niemiecku" :))
04 grudnia 2013 22:56
Asik

Ale mieszkasz tam czy pochodzisz z Gdyni? może kiedyś znajdziemy sie tam w tym samym czasie?:)))
04 grudnia 2013 22:57
mleczko47

Tak ja ogladałam moja pania fantastyczna sprawa, a i miło było posłuchac a nawet pospiewałam z moja pania "Cicha noc" ja po polsku ona po niemieku:))))))))))))))))
04 grudnia 2013 22:58
wiewiorka

Ale mieszkasz tam czy pochodzisz z Gdyni? może kiedyś znajdziemy sie tam w tym samym czasie?:)))

Pochodze ale odwiedzam mamę...może kiedyś nasze orbity sie przetną nad zatoką :))
04 grudnia 2013 23:02
Asik

Pochodze ale odwiedzam mamę...może kiedyś nasze orbity sie przetną nad zatoką :))

Też mam taką nadzieję:)) Teraz będę na poczatku stycznia
04 grudnia 2013 23:03
Asik

Byłam w mieście. Zakupiłam ostatni prezent: Perfumy Lacosta dla corki i wrócilam padnięta...jak ja nie lubię miasta. Za duzo ludzi, za duży tłok, za duży halaś, za dużo samochodów,...za mało czasu :) Aaaa...w Kauflandzie kiedy płaciłam karta to po polsku pisało:"Prosze wpisac PIN i nacisnąc OK" :) Pierwszy raz sie z tym spotkałam. Pierwsza myśl..."Ło matko! Jak ja świtnie rozumiem po niemiecku" :))

Asik dobry wybor ja lakoste kupuje corce od kad zaczelam jezdzic do niemiec uwielbia ja pieknie pachnie ale dla młodej osoby i czerwona oczywiscie jak dla niej!!!
04 grudnia 2013 23:06
Zakręcona Mamuela

Asik dobry wybor ja lakoste kupuje corce od kad zaczelam jezdzic do niemiec uwielbia ja pieknie pachnie ale dla młodej osoby i czerwona oczywiscie jak dla niej!!!

No mojej tez sie podobał pink ale jak byłysmy razem w Kauflandzie to dałam jej do powąchania beżowy...I córka powiedziala ze ladniejszy :)