Giunta, ale Ty ładna jesteś. O matko, gdzie ja byłam jak Bozia urodę rozdawała? W kolejce po duże cycki stałam, a głupia byłam, bo na stare lata mam dwie skarpety z piachem i straszną gębę.
Giunta, ale Ty ładna jesteś. O matko, gdzie ja byłam jak Bozia urodę rozdawała? W kolejce po duże cycki stałam, a głupia byłam, bo na stare lata mam dwie skarpety z piachem i straszną gębę.
Hogata76, też Cię pamiętam. Dziękuję za miłe słowa. Chyba od roku mnie tu nie było, wiele się w tym czasie wydarzyło... Ciągle w rozjazdach, co chwilę w nowych rodzinach, po śmierci mojej podopiecznej, do której jeździłam ponad 2 lata, nie mam stałego miejsca a rodziny też są różne. Urlopy miałam ostatnio po 3 tygodnie, ciągłe życie na walizkach, którego już mam dosyć. Boję się tylko, że firma przyśle mi wypowiedzenie. Pozdrawiam serdecznie.
Nie, oczywiście, że PM24 to niejedyna firma na rynku. W moim przypadku, po 7 latach, nastąpiło chyba tzw. wypalenie zawodowe...
Zakotwicz z powrotem na naszym forum.Tu są specjaliści od stawiania do pionu:))Ani się obejrzyszi będzie dobrze:))
Tak zrobię! :)
Tak zrobię! :)
Nie, oczywiście, że PM24 to niejedyna firma na rynku. W moim przypadku, po 7 latach, nastąpiło chyba tzw. wypalenie zawodowe...