Na wyjeździe #4

04 grudnia 2013 23:50
Ale w tym wypadku to nawet musisz odmowic jak bedziesz pracowala? a najlepiej idz do lekarza i normalnie dostaniesz zaswiadczenie ze w takim stanie narazie nie mozesz pracowac .Dlaczego o tym pisze mialam teraz tez sytuacje ze nie moglam wrocic na dane miejsce przekazalam firmie co i jak....pozniej kazali mi wziasc od lekarza zaswiadczenie ze jestem zdrowa i przeslalam kopie do firmy >wiec wszystko mozna zalatwic obojetnie jaka umowa (tak mysle )przeciez chorowac kazdemu sie moze zdazyc prawda?a poswiadczyc moze lekarz a i przy depresji tez lekarz moze pomoc
04 grudnia 2013 23:51
Hogata76, też Cię pamiętam. Dziękuję za miłe słowa. Chyba od roku mnie tu nie było, wiele się w tym czasie wydarzyło... Ciągle w rozjazdach, co chwilę w nowych rodzinach, po śmierci mojej podopiecznej, do której jeździłam ponad 2 lata, nie mam stałego miejsca a rodziny też są różne. Urlopy miałam ostatnio po 3 tygodnie, ciągłe życie na walizkach, którego już mam dosyć. Boję się tylko, że firma przyśle mi wypowiedzenie. Pozdrawiam serdecznie.
04 grudnia 2013 23:52 / 5 osobom podoba się ten post
barbarella

Giunta, ale Ty ładna jesteś. O matko, gdzie ja byłam jak Bozia urodę rozdawała? W kolejce po duże cycki stałam, a głupia byłam, bo na stare lata mam dwie skarpety z piachem i straszną gębę.

Ale Ty pitolisz farmazony:)
Masz faceta? Masz.....
Masz dzieci? Masz........
Masz przyjaciol? Masz.......
Masz prace?Masz........
Masz co jesc?Masz......
Masz gdzie spac i nie pada na leb?Masz......
To co narzekarz? Masz wielkie niebieskie oczy? Masz:) I sie ciesz,a skarpety to dziergaj na drutach:)
04 grudnia 2013 23:54 / 3 osobom podoba się ten post
Sluchaj sie Hogaty;-);-);-)
04 grudnia 2013 23:55 / 1 osobie podoba się ten post
quedate

Hogata76, też Cię pamiętam. Dziękuję za miłe słowa. Chyba od roku mnie tu nie było, wiele się w tym czasie wydarzyło... Ciągle w rozjazdach, co chwilę w nowych rodzinach, po śmierci mojej podopiecznej, do której jeździłam ponad 2 lata, nie mam stałego miejsca a rodziny też są różne. Urlopy miałam ostatnio po 3 tygodnie, ciągłe życie na walizkach, którego już mam dosyć. Boję się tylko, że firma przyśle mi wypowiedzenie. Pozdrawiam serdecznie.

Kochanienka,a co to firma jedna na rynku??????????????????????????????????????????????
Ty nie potrzebujesz czasem dluzszego odpoczynku????????????????????????????????
Oj biedulko,widze,ze naprawde ciezko z Toba,Ty juz nawet nie myslisz logicznie.Jak Ci pomoc????????????
04 grudnia 2013 23:57 / 3 osobom podoba się ten post
Wyjezdżając w takim stanie możesz tylko pogłębić depresję.Zalezy jak trafisz,jezeli nieciekawie,pogorszysz sytuacje!!jeżeli to rzeczywiście depresja,nie będziesz miała po prostu siły pracować,opiekować sie kimś.Justa dobrze radzi,jak bedziesz miała trudności z firmą-do lekarza.W takiej sytuacji wystawi zaświadczenie.
04 grudnia 2013 23:58
Nie, oczywiście, że PM24 to niejedyna firma na rynku. W moim przypadku, po 7 latach, nastąpiło chyba tzw. wypalenie zawodowe...
05 grudnia 2013 00:00 / 1 osobie podoba się ten post
quedate

Nie, oczywiście, że PM24 to niejedyna firma na rynku. W moim przypadku, po 7 latach, nastąpiło chyba tzw. wypalenie zawodowe...

Zakotwicz z powrotem na naszym forum.Tu są specjaliści od stawiania do pionu:))Ani się obejrzyszi będzie dobrze:))
05 grudnia 2013 00:01 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Giunta, ale Ty ładna jesteś. O matko, gdzie ja byłam jak Bozia urodę rozdawała? W kolejce po duże cycki stałam, a głupia byłam, bo na stare lata mam dwie skarpety z piachem i straszną gębę.

Ja z kolei po cycki w ogóle zapomniałam stanąć! ;)
I też jesteś ładna, więc nie wypisuj głupstw. Wszystkie tu piękne jesteśmy :D
05 grudnia 2013 00:02 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Zakotwicz z powrotem na naszym forum.Tu są specjaliści od stawiania do pionu:))Ani się obejrzyszi będzie dobrze:))

Tak zrobię! :)
05 grudnia 2013 00:07
quedate

Trzymam Cie za slowo i czekam:D:D:D:D:D:D:D:D:D
05 grudnia 2013 00:08 / 1 osobie podoba się ten post
quedate

Dobra decyzja!!Ja też Cię pamiętam,ten Twój awatar też mi zapadł w pamięc:))
Ja też jakiś czas byłam w niebycie forumowym,ale jako córka marnotrawnawróciłam i nie żałuję:)))
05 grudnia 2013 00:08
Ok. Wszystkiego dobrego :)
05 grudnia 2013 06:43
Też Cie witam quedate,widzialam wcześniej twó awatar:)
05 grudnia 2013 07:54
quedate

Ja to mysle ze nie bedzie tak zle fira nie jedna na rynku, a jak bardzo ci zalezy na nie podeslij im zwolnie lekarski nie musza ci płacic ale masz podkładke na pewien czas ze dadza ci troche spokojnie pomyslec o sobie!!! Wez sie troch z nami zjednocz a kolezanki pomoga wyjc z depresji ona nie zostanie na całe zycie to jest przejsciowe dasz rade trzymam kciuki:)))))))))))))))))