Szkoda,ze jestem w pracy zweryfikowala bym te przechwałki(jak zwykle męskie).

Poza tym dawno już doświadczyłem, że autopromocja jest najlepsza

Szkoda,ze jestem w pracy zweryfikowala bym te przechwałki(jak zwykle męskie).
Nie, oczywiście, że PM24 to niejedyna firma na rynku. W moim przypadku, po 7 latach, nastąpiło chyba tzw. wypalenie zawodowe...
Czapkę mam niestety czarną, a worek mam zamiar jeszcze przed wyjazdem opróżnić na rzecz Pani Misiowej ;-).
Czapkę mam niestety czarną, a worek mam zamiar jeszcze przed wyjazdem opróżnić na rzecz Pani Misiowej ;-).
No to nie mam po co Ciebie sprawdzać.Już jeden mit padł.
Tak to już jest.
Mleczko też już dzisiaj nie takie jak kiedyś.
Wszędzie tylko jakieś UHT, pasteryzowane, odtłuszczone, sojowe i sam Bóg wie jakie jeszcze :-DDD.
Idę się pakować>
Do "napisania" z Polski :-)))
Weź zwolnienie lekarskie. Nawet jak jesteś na Umowę zlecenie to muszą uhonorować!
Ja tak zrobiłam, jak jedna firma chciała mnie nabić w butelkę i mieć prawie darmową niewolnicę.
Lecz się dziewczyno, bo Twoje zdrowie (psychiczne też) jest najważniejsze!
Najlepiej wyjedź gdzieś w takie miejsce, gdzie będziesz czuła się bezpieczna i spokojna.
Mi pomaga morze i spacery wzdłuż plaży - uspokajają mnie na maxa.
Ja z nimi popracowałam niecałe pół roku, bo dla mnie to było wykorzystywanie na maxa.
Jest wiele firm, które lepiej dbają o pracownika. A po 7 latach to naet będziesz mogła przejść na zasiłek a na czas wyjazdów dostawać nawet zasiłek aktywizacyjny. Ja teraz tak mam. A trafiłam w końcu na firmę co zatrudnia na umowę o pracę i jestem zadowolona.
Poczytaj sobie opinie o firmach i dopiero wtedy podejmij decyzję z którą warto wyjechać.
Pozdrawiam Cię serdecznie i ... nie daj się depresji!.
Droga Malgi, dostałam zwolnienie. Akurat kiedy wyszłam od lekarza zadzwoniła pani z firmy, że zostałam zaakceptowana i w związku z tym mam szykować się do wyjazdu. Od razu powiedziałam, że nie jadę, bo mam zwolnienie. Powiedziała, że jestem nieodpowiedzialna ( a przez ponad 7 lat byłam) i dodała, że dostanę wypowiedzenie.
A czy mogłabyś napisać co to za firma? Po pierwsze teraz muszę odpocząć, nabrać dystansu do tego wszystkiego, zająć się sobą i moim zdrowiem, rodzina, dla której nie mam czasu przez te ciągłe wyjazdy, też mnie potrzebuje. Będę szukać czegoś przez internet, ale strasznie się boję, że gorzej trafię :/
Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam.
Drogie kobietki, jesteście super! :* Już Wam bardzo dziękuję!