Witaj . Pewno Ci sie ten orkan do chalupy wdarl , co tak od kilku dni szaleje .
Witaj . Pewno Ci sie ten orkan do chalupy wdarl , co tak od kilku dni szaleje .
Romana,może powinnaś zrezygnować z tej szteli.Raczej swojego nastawienia nie zmienisz i będziesz się wykańczać psychicznie.Sobie zaszkodzisz,pacjentowi nie pomożesz
Romana,może powinnaś zrezygnować z tej szteli.Raczej swojego nastawienia nie zmienisz i będziesz się wykańczać psychicznie.Sobie zaszkodzisz,pacjentowi nie pomożesz
Nie,nie kochanienka,to poprostu Niemiecki dom:( Syn nie ogarniania porzadku-widac nie nadaje,a i pflegedinst ma za uszami:(
Ide poukladac w szystko na miejsce i bedzie git:)
Część Hogata,my tu się zamartwiamy już o Ciebie.Będziesz miała co poczytać,oj będziesz miała.....:)
Witajcie! Ja chcę do domu, chyba zadzwonię do firmy o wcześniejszy powrót, bo już naprawdę nie daję rady z PDP. Córki wzruszają ramionami, a w firmie mówili, że tak pięknie... Dziś kazała mi rybę smażyć na oliwie z oliwek, powiedzcie da się tak, bo ja nigdy nie smażyłam. Oliwę z oliwek zawsze do sałatek dawałam... Pomóżcie proszę :)
Pewnie ze sie da,ja tak smaze:)Glowa do gory:)Wytrzymasz:)
Witajcie! Ja chcę do domu, chyba zadzwonię do firmy o wcześniejszy powrót, bo już naprawdę nie daję rady z PDP. Córki wzruszają ramionami, a w firmie mówili, że tak pięknie... Dziś kazała mi rybę smażyć na oliwie z oliwek, powiedzcie da się tak, bo ja nigdy nie smażyłam. Oliwę z oliwek zawsze do sałatek dawałam... Pomóżcie proszę :)
a Tobie kochana za cieplo sie w czapeczce zrobilo czy Xsawer zabral?
Hogata i nie przypala Ci się?