Witam wszystkich,,jestem na sticku tchibo ,,zamula mi ten komp,,ale mam pytnie!dziwczyny czy doladowanie do sticku internetowego mozna kupic w tchibo /de/??pisze ,,na wyjezdzie,, bo nie otwiera mi innej strony..dajcie znac,,dzieki
Witam wszystkich,,jestem na sticku tchibo ,,zamula mi ten komp,,ale mam pytnie!dziwczyny czy doladowanie do sticku internetowego mozna kupic w tchibo /de/??pisze ,,na wyjezdzie,, bo nie otwiera mi innej strony..dajcie znac,,dzieki
Powinnam chyba w poskarżyjkach pisać, ale co tam ,mój własny, slubny mąż doprowadził mnie do białej gorączki. Boże odbierz mi siły, bo po powrocie dziada uduszę.
No i jak tu być normalnym,jak nie z jednej strony to z drugiej.
No wiesz, jakoś nie spełniam oczekiwań, kurczę boli, no nie wiem....
Powinnam chyba w poskarżyjkach pisać, ale co tam ,mój własny, slubny mąż doprowadził mnie do białej gorączki. Boże odbierz mi siły, bo po powrocie dziada uduszę.
No wiesz, jakoś nie spełniam oczekiwań, kurczę boli, no nie wiem....
No przestań....Ty oczekiwań nie spełniasz? Chyba wsyscy wokól,ale na pewnio nie Ty.
jak udusisz , to za zabójstwo w afekcie dostaniesz max 3 lata a jak jeszcze sędzia się dowie , że pracowałas jako opiekunka - czyli na 100 % masz jakieś zaburzenia psychiczne - jak my wszystkie :))) i mogła dopaść cię w tym momencie " pomroczność jasna " to sędzia cie uniewinni .
Basiu, gdybym dziada udusiła w dniu ślubu, juz teraz może bym była wolna kobietą , 25 lat już za nami:))) Przystojny, ładny, sympatyczny, Malina widziała dziada, ale trudny, aż wszystko boli.
To wszystko mnie przerasta, nie daję rady, nie wiem po co to wszystko