Na wyjeździe #4

07 grudnia 2013 21:21
juliajoanna

Witam wszystkich,,jestem na sticku tchibo ,,zamula mi ten komp,,ale mam pytnie!dziwczyny czy doladowanie do sticku internetowego mozna kupic w tchibo /de/??pisze ,,na wyjezdzie,, bo nie otwiera mi innej strony..dajcie znac,,dzieki

oczywiscie .
07 grudnia 2013 21:22
juliajoanna

Witam wszystkich,,jestem na sticku tchibo ,,zamula mi ten komp,,ale mam pytnie!dziwczyny czy doladowanie do sticku internetowego mozna kupic w tchibo /de/??pisze ,,na wyjezdzie,, bo nie otwiera mi innej strony..dajcie znac,,dzieki

Tak,w sklepie Tchibo dostaniesz doladowanie,mialam i wiem.
P.S. Gratuluje wyboru:(Ja nie bylam zadowolona,bo jakos mi sie zamiast internetu dlugo parzyla kawa(zamulal strasznie).
Jak chcialam zeby mi smigal miesiac i zrobilam wszystko jak trzeba,to momentalnie espresso mialam(zjadlo mi w 3 dni).
Moze u Ciebie bedzie inaczej,oby:)
07 grudnia 2013 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
pislam Ci odp.Hogata tu! a wyskoczylo na poskarzyjkach..masakra z tym stickiem,,Hogata tu nie ma zadnej ironii,pisze tylko o cenach jakie spotkalam i ze po prostu wzielam tanszy,,ale moze blad zrobilam,,bardzo ci dziekuje za podpowiedz gdzie karte kupic..pozdrawiam cieplo
07 grudnia 2013 21:44
Teraz jest przerwa, ale po niej, będzie cd. Traviaty z Piotrem Beczałą na  Arte z La Scali. Dla zainteresowanych ;)
07 grudnia 2013 21:52
Powinnam chyba w poskarżyjkach pisać, ale co tam ,mój własny, slubny mąż doprowadził mnie do białej gorączki. Boże odbierz mi siły, bo po powrocie dziada uduszę.
07 grudnia 2013 21:54
barbarella

Powinnam chyba w poskarżyjkach pisać, ale co tam ,mój własny, slubny mąż doprowadził mnie do białej gorączki. Boże odbierz mi siły, bo po powrocie dziada uduszę.

No i jak tu być normalnym,jak nie z jednej strony to z drugiej.
07 grudnia 2013 21:56
ivanilia40

No i jak tu być normalnym,jak nie z jednej strony to z drugiej.

No wiesz, jakoś nie spełniam oczekiwań, kurczę boli, no nie wiem....
07 grudnia 2013 21:58
barbarella

No przestań....Ty oczekiwań nie spełniasz? Chyba wsyscy wokól,ale na pewnio nie Ty.
07 grudnia 2013 22:04 / 5 osobom podoba się ten post
barbarella

jak udusisz , to za zabójstwo w afekcie dostaniesz max 3 lata a jak jeszcze sędzia  się dowie , że pracowałas jako opiekunka - czyli na 100 % masz jakieś zaburzenia psychiczne - jak my wszystkie :))) i mogła dopaść cię w tym momencie " pomroczność jasna " to sędzia  cie uniewinni .
07 grudnia 2013 22:06 / 3 osobom podoba się ten post
barbarella

Barbarella -trza Cie lutnąć porządnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A może jest całkiem odwrotnie???A może to ta odległośc i sie tak wpieniłaś?A może to duperela  nie warta wielkiej kłótni?Jutro spojrzysz na całośc inaczej,na spokojnie:)
07 grudnia 2013 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia uzyj pletwy,albo moze dwóch,bo jedna moze nie wystarczyc:))
07 grudnia 2013 22:13
ivanilia40

No przestań....Ty oczekiwań nie spełniasz? Chyba wsyscy wokól,ale na pewnio nie Ty.

Moje życie kręci się od dawna wokół mojego chłopa, ciągle nie spełniam wymogów, teraz wymyśliłam sylwestra w Kazimierzu, stać nas:)) Mój mąż pracuje na zmiany w ruchu ciągłym, świątek piątek i niedziela.No miał miec urlop, wszystko było załatwione, teraz jeden z współpracowników miał wypadek i jest w szpitalu i cały grafik jest inny, no i niestety nici z planów. Ja rozumiem i nic nie mówię, to dzisiaj dowiedziałam się, że naciskam, że mam jakieś pomysły nierealne i jakos tak do końca to mądra nie jestem. Brak słów, źle bez chłopa, ale jak się go ma to on przynajmniej ma na kim się wyżyć.

07 grudnia 2013 22:14 / 4 osobom podoba się ten post
barbarella

Nie pierwszy i nie ostatni raz:)
Moj czasem tak mnie wqrwi,ze mam 200 na liczniku,ale jest pozytyw:)
Otuz,nie ma szans na zachorowanie na AL.mozg jest podlaczany pod prad czasami,a tego niemcy nie maja:D:D:D:D:D:D:D:D
07 grudnia 2013 22:17
Usunięty

jak udusisz , to za zabójstwo w afekcie dostaniesz max 3 lata a jak jeszcze sędzia  się dowie , że pracowałas jako opiekunka - czyli na 100 % masz jakieś zaburzenia psychiczne - jak my wszystkie :))) i mogła dopaść cię w tym momencie " pomroczność jasna " to sędzia  cie uniewinni .

Basiu, gdybym dziada udusiła w dniu ślubu, juz teraz może bym była wolna kobietą , 25 lat już za nami:))) Przystojny, ładny, sympatyczny, Malina widziała dziada, ale trudny, aż wszystko boli.
To wszystko mnie przerasta, nie daję rady, nie wiem po co to wszystko
07 grudnia 2013 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Basiu, gdybym dziada udusiła w dniu ślubu, juz teraz może bym była wolna kobietą , 25 lat już za nami:))) Przystojny, ładny, sympatyczny, Malina widziała dziada, ale trudny, aż wszystko boli.
To wszystko mnie przerasta, nie daję rady, nie wiem po co to wszystko

Ale jezeli jeszcze dostrzegasz w nim plusy,to nie jest zle:))