Andrea - czy kitka się znalazła bo w tych alkoholowych oparach i miłosnych uniesieniach nie dostrzegam Twojego komunikatu.
Mleczo47 - kocia mama.
Andrea - czy kitka się znalazła bo w tych alkoholowych oparach i miłosnych uniesieniach nie dostrzegam Twojego komunikatu.
Mleczo47 - kocia mama.
Twoja wola (jak zwykle) nie zgadzac sie z moim wpisem.Ale nie zostawiam kawałka serca w poprzedniej rodzinie i dlatego mam cale,kocham swoja rodzine i tez mam jakies tam swoje problemy jak zwykle w zyciu bywa.I nie interesuje sie tym co zmienniczka robi w pracy nawet jak sie z nia wymieniam. Ja odpowiadam ze swoj kontrakt.
No Mleczko!!!!!Czytaj dokładnie -napisałam wyraźnie"nie moge też NIE ZGODZIĆ z postem Mleczko"-czyli,że tym razem ZGADZAM SIĘ z tym co napisałaś.Przeczytałaś to co chciałaś:)
Tak mnie zaskoczyłaś,że oczo-pląsu dostałam.przepraszam.
Ja chcę zawsze gut.Raz mi nie wyszło.
No, toz wczoraj zostala do domowych pieleszy doprowadzona ! Kurcze, ze tez moje kociska trzymaja sie "obejscia" wszystkimi pazurami, czasami bywa ich za duzo, o sterylizacji mowy nie ma. Naszym wetom nie powierzylabym nawet pchly ...
Auć, ale sobie rozwaliłam rękę szkłem. W dodatku prawą :/
To nie dobrze, oj, no wiadomo, do wesela się zagoi, ale co pocierpisz, to Twoje. Nie wiem jak Cię pocieszyć, bardzo Cię polubiłam.