Na wyjeździe #4

11 grudnia 2013 16:59
ORIM

Bez przesady z tym dziekowaniem ha ha Po to jest to forum,po to my wszyscy tu jestesmy aby sobie pomagac.Dzis jest tak a jutro inaczej wiec kazde dobre slowo czy rada sie liczy.Radzisz sobie ,a to cieszy.POWODZENIA !!!

Orim ,Ty chyba widzisz, że próbuję radzić sobie sama ze soba. Jakoś po malutku, po troszkę chyba idzie ku lepszemu. Mądry facet jestes, za muzykę też Ci dziękuję. Może przyjadę na Wasze spotkanie, jak można oczywiście. Mam rodzinę w tamtych stronach, jak mozna to ja chetnie:)
11 grudnia 2013 17:06
barbarella

Orim ,Ty chyba widzisz, że próbuję radzić sobie sama ze soba. Jakoś po malutku, po troszkę chyba idzie ku lepszemu. Mądry facet jestes, za muzykę też Ci dziękuję. Może przyjadę na Wasze spotkanie, jak można oczywiście. Mam rodzinę w tamtych stronach, jak mozna to ja chetnie:)

Wow !!!! Juz rezerwuje miejsce dla Ciebie.Bedziesz gosciem honorowym Dolnoslazakow.Rodzine zobaczysz jak wytrzezwiejesz ha ha hihihi albo i nie hihihi.Zapraszamy oczywiscie bardzo serdecznie Juz dopisalem Cie do listy
11 grudnia 2013 17:06 / 4 osobom podoba się ten post
Andrea, o swim pochodzeniu, to ja najlepiej opowiadam jak wypiję troszeczke. No jestem hrabianka, trudno, mam na to papiery. Najgorsze jest to, że pies z rodowodem więcej kosztuje:))) Wyrabiam się przy Was jak zaszczepka w miejskim kiblu i oby tak dalej.
Wczoraj 2 godziny rozmawiałam z córką dziadków, rozumiesz, rozmawiałam, nie sądziłam, że potrafię. Na koniec córcia miała mokre oczy, przytulania i takie inne bajery, czyli kasa i prezenty. Powiedziałam, że lubię pieniądze, że są potrzebne, ale moje zdrowie jest najważniejsze. Wyraz twarzy tej kobiety -  bezcenny. Idzie ku dobremu, ale ja co jakis czas tutaj się poryczę i ktoś musi mi nos obetrzeć. Przepraszam i DZIĘKUJĘ.
11 grudnia 2013 17:08
Noooo, kochana, wpadaj na spotkanie, my też jak rodzina, to będziesz mieć dwie!  

Kochani, ja ponad dwa miechy nie byłam na forum, to nie wiem, że się Wichurka hajtnęła. Czy wróci do nas i co tam u niej w ogółe, zdjęcia są ze ślubu?  

Kruszynka, tortu weselnego na forum nie przynoś, lecz foto jak najbardziej! 

Jutro Pflegedienst przychodzi do dziadka mego umierającego i pokaże mi jak się nim teraz opiekować. Syn sam wpadł na ten pomysł, cenna sprawa.
11 grudnia 2013 17:10
Przeleciałam wiekszosc tematow i w sumie postanowiłam tu poprosic o rade,no bo tez nie znalazłam gdzie by jeszcze!!!! Czy ktos mi podpowie czy szkocka wiski jest dobra i ewentualnie jaka kupic? zeby nie dac ciała!!!! kompletnie nie znam sie na tym a chce dac w prezencie bo ktos tam lubi co mnie zaskoczyło!!!!
11 grudnia 2013 17:10 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jeszcze parę takich owocnych dyskusji i będą z Ciebie ludzie,Barbarelka:):):):):)Nie dziękuj tylko wprowadzaj w życie wszystkie dobre rady:):):):):)
Na wszystko to co jest możliwe do zmienienia mamy wpływ,zawsze!!!!Tylko musimy tego naprawde chcieć!!!!

Będą, będą:))))
11 grudnia 2013 17:16
barbarella

Będą, będą:))))

Mam nadzieję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 grudnia 2013 17:19
O wielkie dzieki Andrea to juz nie bede jak kołek stała przy regale i zastanawiała sie Dzieki wielkie:)))))))))))))))))))))))))
11 grudnia 2013 17:38
Witajcie :))) Dziś mój komputer się buntuje! A raczej przeglądarka Google Chrome, coś mi wolno się otwiera, a może u Was też coś? Może to problem ogólnie? :*
11 grudnia 2013 17:44
Zakręcona Mamuela

O wielkie dzieki Andrea to juz nie bede jak kołek stała przy regale i zastanawiała sie Dzieki wielkie:)))))))))))))))))))))))))

Jack Daniels:)Drozszy,w smaku lepszy ,ale Ballantines jest spoko:)
Nie kupuj czerwonego Jacka Walkera,bo to tak jakbys mydliny pila:(
11 grudnia 2013 17:51
romana

Noooo, kochana, wpadaj na spotkanie, my też jak rodzina, to będziesz mieć dwie!  

Kochani, ja ponad dwa miechy nie byłam na forum, to nie wiem, że się Wichurka hajtnęła. Czy wróci do nas i co tam u niej w ogółe, zdjęcia są ze ślubu?  

Kruszynka, tortu weselnego na forum nie przynoś, lecz foto jak najbardziej! 

Jutro Pflegedienst przychodzi do dziadka mego umierającego i pokaże mi jak się nim teraz opiekować. Syn sam wpadł na ten pomysł, cenna sprawa.

Wichurra wyszla za maz,po slubie byla u tego samego dziadka.Teraz jest w podrozy poslubnej:)
11 grudnia 2013 17:53
hogata76

Wichurra wyszla za maz,po slubie byla u tego samego dziadka.Teraz jest w podrozy poslubnej:)

W Maroko:):):):)przynajmniej takie plany były:) Więc cierpliwie na fotki czekamy:)
11 grudnia 2013 18:02
Poczytałam swoje posty i albo beczę, albo jestem zadowolaona i wdzieczna, to wygląda jak bym była chora, no cóż, chyba pora się nad sobą zastanowić:)
11 grudnia 2013 18:12 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Poczytałam swoje posty i albo beczę, albo jestem zadowolaona i wdzieczna, to wygląda jak bym była chora, no cóż, chyba pora się nad sobą zastanowić:)

Witam pózną porą wszystkich :)
Barbarella przeczytałam właśnie na wp. o tej katastrofie. Oszukałaś przeznaczenie,moje kochana :).
Andrea,cieszę się,że Twoja kiciunia jest już w Twoich ramionach,cieszę się razem z Tobą.
Miałam dzień wypełniony po brzegi,ale szybciutko zleciał.
Teraz czekam z kolacją na babcię,właśnie wykłóca się z kimś przez telefon od pół godziny ...he,he .Ona jest niesamowita ;)
11 grudnia 2013 18:13 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Oj pora,pora najwyższa!!!!!Zastanawiaj się i zdrowiej jak najszybciej,kochana moja i pamiętaj ,że jestes fajna ,wartościowa kobieta-nie dawaj sobie wmawiac więcej, że jest inaczej!!!Nasze wymogi spełniasz w całej rozciągłości:).A jak buczysz to dobry znak-znaczy cośkolwiek do Ciebie jednak dociera:):):):):):)