Powitać z Domu. Sorki ,ze nie wchodziłam tak długo ale jestem w ciąglych wyjazdach , odwiedzam znajomych, baluję , i zaczynam nowe zycie :D
Jeszcze trochę i kupuję mieszkanko , moje własne, przytulne :)
Pozdrawiam serdecznie :)
Powitać z Domu. Sorki ,ze nie wchodziłam tak długo ale jestem w ciąglych wyjazdach , odwiedzam znajomych, baluję , i zaczynam nowe zycie :D
Ach ,w domu ,w domu -chyba nie ma innego miejsca gdzie jest tak fajnie:):):)Najsmieszniejsz ejest to,że budze sie przed 7ą i spac już nie mogę:):):)Umówiłam się dziś z koleżanka z naszego forum -raporcik po spotkaniu:)Pogoda słoneczna,łabedzie w te i nazad z jednego jeziora na drugie latają-dzis naliczyłam ok 50sztuk stado.Dziki tak poryły łąki ,że w niektórych miejscach wyglądaja jak przeorane.Czas upływa leniwie ,ale to takie fajne domowe lenistwo:):):)
Ach ,w domu ,w domu -chyba nie ma innego miejsca gdzie jest tak fajnie:):):)Najsmieszniejsz ejest to,że budze sie przed 7ą i spac już nie mogę:):):)Umówiłam się dziś z koleżanka z naszego forum -raporcik po spotkaniu:)Pogoda słoneczna,łabedzie w te i nazad z jednego jeziora na drugie latają-dzis naliczyłam ok 50sztuk stado.Dziki tak poryły łąki ,że w niektórych miejscach wyglądaja jak przeorane.Czas upływa leniwie ,ale to takie fajne domowe lenistwo:):):)
Witaj Kasiu :) Ja jestem w fazie przesycenia małomiasteczkowym leniuchowaniem;) U mnie wiosna przejawia sie większa ilością psich kup na sraczkowatych jeszcze trawnikach..Pora do pracy, od 15-go w Berlinie. Nowy Pedep, ale pewnie wyrwe czas na narzekanie i dworowanie z moimi ulubionymi Opiekunkami :)
Przed wyjazdem do pracy kup koniecznie nowy lapek,żebyś znowu nie musiał wielkimi literami pisac :)
Witaj :) Lap sprawny, internet jest, tylko nie wiem jeszcze jak z czasem będzie. Zupełnie nowy Pedep, choć choróbska niby podobne;)
Zebyś tylko "postojów" nie zaliczał :). Plus wielki,że szybko będziesz na miejscu ,a w razie czegoś nawet na piechotę do domku dojdziesz :)
Ivanila, moje auto to temat tabu ;) Jest po naprawach...a w BLN jest dużo szrotów ;)
Witam z domu...jestem od paru dni,ale mam mnóstwo spraw do załatwienia...Wczoraj wywiązała się dyskusja,uważam słuszna,ale cóż,widać,że mam inne zdanie niż większość...wezmę sobie długi urlop od pisania.... Pozdrawiam