Rozumiem "ból" matki :) Czasami potomstwo bywa wygodne, moje też. Ja tu w De mam kurort, ale ponieważ czekają mnie te przymusowe 2 miesiące przerwy od De, zaczęłam myśleć o Szwajcarii :)
Rozumiem "ból" matki :) Czasami potomstwo bywa wygodne, moje też. Ja tu w De mam kurort, ale ponieważ czekają mnie te przymusowe 2 miesiące przerwy od De, zaczęłam myśleć o Szwajcarii :)
Oj Hagia,czekam na Ciebie kochana moja,tu też jest kurort.Powiedz na kiedy hotel zabukować ? :)
Tak po Wielkanocy, będzie ok. :)))
Ja z tych długodystansowych, zawsze ponad 5 miesięcy, "kurort" trzeba wykorzystać na maxa,a max. kończy się w połowie kwietnia :)
Hagiu, ile można przepracować z przerwami w De?
Ja w 2013 pracowałam 4 mieisiące-dwa tygodnie w domu-- dwa miesiące-- miesiąc w domu-- dwa miesiące De--dwa miesiące w domu-- miesiąc w De?
Witam z domku. Już jestem po obowiązkowym spacerze do przedszkola. Wczoraj wieczorem strasznie bolała mnie głowa, ciśnienie miałam idealne, więc się po tabletce położyłam do łóżka,nie mogłam zasnąć,aż się bałam co mi jest. Kilka razy w roku łapią mnie takie raptowne bóle , najpierw migotają mi przed oczami gwiazdki i jeśli od razu nie wezmę p|bólowej to łeb tak napitala ,że nie można wytrzymać. Dla wyjaśnienia ---w głowie puściutko ,nic tam już nie mam :)))))....Musiałam pewno nabyć z wiekiem trochę szlachetności ....to musi być migrena :)))))))))))))