W domu

09 marca 2014 10:59 / 3 osobom podoba się ten post
Co do butów to się zgadzam, warto wydać. Dla mnie wygoda stopy ma bardzo duże znaczenie. Nie kupuję butów ze sztucznych tworzyw, to wyrzucone w błoto pieniądze.
09 marca 2014 11:28
Mycha

Co do butów to się zgadzam, warto wydać. Dla mnie wygoda stopy ma bardzo duże znaczenie. Nie kupuję butów ze sztucznych tworzyw, to wyrzucone w błoto pieniądze.

Racja.6 lat temu zainwestowałam we włoskie kozaki,nie na szpilce,ale na kilkucentymetrowym słupku i do tej pory wyglądają świetnie,nie rozkleiły się,a chodzę w nich często,bo je lubię.Nawet błoto pośniegowe im nie straszne.
09 marca 2014 11:40
tina 100%

Racja.6 lat temu zainwestowałam we włoskie kozaki,nie na szpilce,ale na kilkucentymetrowym słupku i do tej pory wyglądają świetnie,nie rozkleiły się,a chodzę w nich często,bo je lubię.Nawet błoto pośniegowe im nie straszne.

Ja poluję na buty, okazuje się, że w DE można kupić taniej i lepiej niż w PL. Ku mojemu zaskoczeniu oczywiście ;-)))
09 marca 2014 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
O matko trojaczków ! Przymierzyłam 11 biustonoszy, idealnie pasował tylko jeden. W czwartek idę odebrać 3 w identycznym fasonie i rozmiarze ale w innych kolorkach. Na jutrzejszy wieczór randkowy jestem prawie przygotowana. Jeszcze fryzjer jutro z rana :))))) Jak ja nie cierpię zakupów
09 marca 2014 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja poluję na buty, okazuje się, że w DE można kupić taniej i lepiej niż w PL. Ku mojemu zaskoczeniu oczywiście ;-)))

Tez tak robię,już mam trochę tych"trofeów",ale głównie synom kupuję,a w Polsce kupę kasy bym na takie buty wydała.
09 marca 2014 11:46
judora

O matko trojaczków ! Przymierzyłam 11 biustonoszy, idealnie pasował tylko jeden. W czwartek idę odebrać 3 w identycznym fasonie i rozmiarze ale w innych kolorkach. Na jutrzejszy wieczór randkowy jestem prawie przygotowana. Jeszcze fryzjer jutro z rana :))))) Jak ja nie cierpię zakupów

Bo biustonosz ma idealnie pasować,nie ma zlituj się:)
09 marca 2014 14:30
tina 100%

Bo biustonosz ma idealnie pasować,nie ma zlituj się:)

No niby tak ale jak się ma "duże oczy" to nie jest takie proste. I wybory specjalnego też nie ma ;-//
09 marca 2014 14:57
Też ich nie lubię ale jak się ma duże oczy to lepiej je mieć. A spanie w biustonoszu jest niezdrowe !!! 
09 marca 2014 15:21 / 2 osobom podoba się ten post
Hello! Przed godziną wróciłam do domku.... Ło jak dobrzeeeeee! A jak mój przyszły mąż mnie teraz kocha;)
09 marca 2014 15:46
nianta

Hello! Przed godziną wróciłam do domku.... Ło jak dobrzeeeeee! A jak mój przyszły mąż mnie teraz kocha;)

świńtuszek nieładnie hihihihihiihi;)odpoczywaj i niech ten mąż Cię nie zakocha ...
09 marca 2014 15:50
I trzymasz sie tego? nie nosisz?
09 marca 2014 15:56
No nie byłbyś taki cwany, gdybyś ten biust miał i to duży ;-))))  a tak to łatwo gadać. 
09 marca 2014 16:08
He,he,he:)No to mi tu teraz przeciwwskazania wynotuj,interakcje i skutki uboczne;)
09 marca 2014 16:20
To w Wigilię nie omieszkam;)A ja myślałam,że noszenie biustonosza powoduje depresję i przygnębienie z powodu niedomogi atawistycznych bodźców u płci przeciwnej;)).Aaaaa,brak biustonosza powoduje nagłe wyostrzenie wzroku,czasem ślinotok;)
09 marca 2014 16:36
Oj przesada,przesada;)Dlatego lepiej ten stanik ubrać;)