Co do butów to się zgadzam, warto wydać. Dla mnie wygoda stopy ma bardzo duże znaczenie. Nie kupuję butów ze sztucznych tworzyw, to wyrzucone w błoto pieniądze.
Co do butów to się zgadzam, warto wydać. Dla mnie wygoda stopy ma bardzo duże znaczenie. Nie kupuję butów ze sztucznych tworzyw, to wyrzucone w błoto pieniądze.
Racja.6 lat temu zainwestowałam we włoskie kozaki,nie na szpilce,ale na kilkucentymetrowym słupku i do tej pory wyglądają świetnie,nie rozkleiły się,a chodzę w nich często,bo je lubię.Nawet błoto pośniegowe im nie straszne.
Ja poluję na buty, okazuje się, że w DE można kupić taniej i lepiej niż w PL. Ku mojemu zaskoczeniu oczywiście ;-)))
O matko trojaczków ! Przymierzyłam 11 biustonoszy, idealnie pasował tylko jeden. W czwartek idę odebrać 3 w identycznym fasonie i rozmiarze ale w innych kolorkach. Na jutrzejszy wieczór randkowy jestem prawie przygotowana. Jeszcze fryzjer jutro z rana :))))) Jak ja nie cierpię zakupów
Bo biustonosz ma idealnie pasować,nie ma zlituj się:)
Hello! Przed godziną wróciłam do domku.... Ło jak dobrzeeeeee! A jak mój przyszły mąż mnie teraz kocha;)