W domu

10 marca 2014 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Jak ,to mówia "żmija na własnej piersi chowana":D;D;D;D;D;D;D;D

Żartowałam:)
Wy juz jak łyse konie sie znacie,przeszliście pewnie nie jedno,już nic Wam nie zaszkodzi:):):):)
10 marca 2014 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
Fajnie piszecie.A ja nie mam siły pisac.Przegiełam.Zycze spokojnej nocy.
10 marca 2014 22:50 / 2 osobom podoba się ten post
Przywyk;iscie do siebie a ja myslałam ze jak sie zjezdza po dwuch miesiacach, to druga miłosc sie przechodzi!! Rostania zawsze powoduja ze tesknimy pozniej jest jak nowe poznawanie sie!!Ech myliłam sie:(
10 marca 2014 23:19 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Przywyk;iscie do siebie a ja myslałam ze jak sie zjezdza po dwuch miesiacach, to druga miłosc sie przechodzi!! Rostania zawsze powoduja ze tesknimy pozniej jest jak nowe poznawanie sie!!Ech myliłam sie:(

Nie mylisz się:)tak właśnie jest,pod warunkiem ,że obie strony tak samo się starają:)
10 marca 2014 23:36 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Hmmm, hmmmmm    .....  noooo nie wiem jak to ująć. Walnę więc prostą drogą - czy Ty też jeszcze masz "duży i jędrny" ???  Bo to chyba też miodzio ;-)))

Oj Mycha,  tez poniewczasie sie skapnełąm, że posta umieściłam w Asikowym Zabienniku, ale tak to jest, jak wejdziesz na forum ,cos przeczytasz i odpowiedź Ci się sama ciśnie, jakas dyskusja sie wywiązała itd, tak że przywalić Ci nie mam zamiaru, a Ty już tych krech też nie stawiaj:)
11 marca 2014 09:50 / 2 osobom podoba się ten post
Miałam pare dni zastoju,jakas niepocieszona byłam,miałam doła domowego.A wczoraj do południa pobiegłam na basen, po południu grałam w siatkówke ok 45 min a pod wieczor jeszcze byłam na gimnastyce.Wieczorem padłam jak "kawka",ale dzisiaj jest ok.Te wszystkie zajęcia sa w ramch UTW - nie musze płacic  jest to ujęte w kosztach10-cio zł składki miesięcznej.Więc korzystam mysle,że się nie przeforsuje.Po wielomiesięcznym ( z przerwami) pobytem w pracy,gdzie ruchu miałam nie za dużo to pewnie szok dla organizmu.
11 marca 2014 10:14 / 2 osobom podoba się ten post
Jest obecnie konferencja prasowa Janukowicza.To chory człowiek z nienawiści..Posłuchamy i zobaczymy.( A to TVN 24)
11 marca 2014 10:15
mleczko47

Jest obecnie konferencja prasowa Janukowicza.To chory człowiek z nienawiści..Posłuchamy i zobaczymy.( A to TVN 24)

A co? Juz wyszedł ze szpitala? Polepszylo mu sie?
11 marca 2014 10:17 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

A co? Juz wyszedł ze szpitala? Polepszylo mu sie?

Wygląda jak okaz zdrowia.Tylko  "pepeszy" mu brak.
11 marca 2014 10:21 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Wygląda jak okaz zdrowia.Tylko  "pepeszy" mu brak.

Nie,nie, to chory człowiek.Skończył już.I bardzo dobrze.
11 marca 2014 15:49 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Oj Mycha,  tez poniewczasie sie skapnełąm, że posta umieściłam w Asikowym Zabienniku, ale tak to jest, jak wejdziesz na forum ,cos przeczytasz i odpowiedź Ci się sama ciśnie, jakas dyskusja sie wywiązała itd, tak że przywalić Ci nie mam zamiaru, a Ty już tych krech też nie stawiaj:)

Dobrze Effka nie będę kresek stawiać ;-))))  Ale jest tak fajnie jak wszystko ma "mniej więcej" swoje miejsce i gadamy we właściwym temacie ;-)))  To dla naszej wygody przecież, to nie sa jakies fanaberie. I tyle w temacie ;-))
11 marca 2014 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
Coś tam usłyszałam,że samolot ten ktory zaginął był jeszcze przez godzine obserwowany na radarach wojskowych.Ponoć skręcił  w prawo i leciał nisko.A jednak wychodzi  na to,że to nie UFO powiekszyło swoja flote powietrzna.
14 marca 2014 08:25 / 1 osobie podoba się ten post
Pozdrawiam serdecznie wszystkich z domu - dzisiaj ostatni pogodny dzień pd jutra deszczowo a w niektorych regionach deszczowo-śnieżnie.Szkoda.Wczoraj sasiad kosił trawnik - jaki miły dla ucha warkot kosiarki kojarzy sie z latem - jestem w swoim żywiole.   Wynika,że pobyt moj w domu sie wydłuży moja potencjalna pdp jest w szpitalu dowiedziałam sie tylko,że to nie wypadek.Chcę pobyć w domu do wielkanocy dawno tych swiąt nie spędzałam z rodziną zawsze przedkladalam zimowe swieta ponad wiosenne.Miło by mi było pobawić sie jajkami.       
14 marca 2014 08:40 / 1 osobie podoba się ten post
Przed chwilą w "Pytaniu na śniadanie" mówili o tej starszej pani z Alzheimerem co sałatkę za 2,99 ukradła.
Właściwie nic nowego - recydywa w jej przypadku bo parę mcy temu coś tam ze sklepu też wzięła i nałożono jej grzywnę na 100zł.
Ale psycholog i psychiatra ze szpitala MSW w Wwie poruszyli coś ważnego: że w naszym polskim społeczeństwie świadomość tej choroby jest znikoma. No, oprócz nas opiekunek "wyedukowanych" w Niemczech.
Pani starsza będzie miała proces w przyszłym tyg. :/
14 marca 2014 09:22 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Pozdrawiam serdecznie wszystkich z domu - dzisiaj ostatni pogodny dzień pd jutra deszczowo a w niektorych regionach deszczowo-śnieżnie.Szkoda.Wczoraj sasiad kosił trawnik - jaki miły dla ucha warkot kosiarki kojarzy sie z latem - jestem w swoim żywiole.   Wynika,że pobyt moj w domu sie wydłuży moja potencjalna pdp jest w szpitalu dowiedziałam sie tylko,że to nie wypadek.Chcę pobyć w domu do wielkanocy dawno tych swiąt nie spędzałam z rodziną zawsze przedkladalam zimowe swieta ponad wiosenne.Miło by mi było pobawić sie jajkami.       

Zrozumiałam to  dwuznacznie.Cieszę się jednak, że  masz poczucie humoru