Przywyk;iscie do siebie a ja myslałam ze jak sie zjezdza po dwuch miesiacach, to druga miłosc sie przechodzi!! Rostania zawsze powoduja ze tesknimy pozniej jest jak nowe poznawanie sie!!Ech myliłam sie:(
Przywyk;iscie do siebie a ja myslałam ze jak sie zjezdza po dwuch miesiacach, to druga miłosc sie przechodzi!! Rostania zawsze powoduja ze tesknimy pozniej jest jak nowe poznawanie sie!!Ech myliłam sie:(
Hmmm, hmmmmm ..... noooo nie wiem jak to ująć. Walnę więc prostą drogą - czy Ty też jeszcze masz "duży i jędrny" ??? Bo to chyba też miodzio ;-)))
Jest obecnie konferencja prasowa Janukowicza.To chory człowiek z nienawiści..Posłuchamy i zobaczymy.( A to TVN 24)
A co? Juz wyszedł ze szpitala? Polepszylo mu sie?
Wygląda jak okaz zdrowia.Tylko "pepeszy" mu brak.
Oj Mycha, tez poniewczasie sie skapnełąm, że posta umieściłam w Asikowym Zabienniku, ale tak to jest, jak wejdziesz na forum ,cos przeczytasz i odpowiedź Ci się sama ciśnie, jakas dyskusja sie wywiązała itd, tak że przywalić Ci nie mam zamiaru, a Ty już tych krech też nie stawiaj:)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich z domu - dzisiaj ostatni pogodny dzień pd jutra deszczowo a w niektorych regionach deszczowo-śnieżnie.Szkoda.Wczoraj sasiad kosił trawnik - jaki miły dla ucha warkot kosiarki kojarzy sie z latem - jestem w swoim żywiole. Wynika,że pobyt moj w domu sie wydłuży moja potencjalna pdp jest w szpitalu dowiedziałam sie tylko,że to nie wypadek.Chcę pobyć w domu do wielkanocy dawno tych swiąt nie spędzałam z rodziną zawsze przedkladalam zimowe swieta ponad wiosenne.Miło by mi było pobawić sie jajkami.