W domu

09 marca 2014 16:42 / 4 osobom podoba się ten post
Hmmm, hmmmmm    .....  noooo nie wiem jak to ująć. Walnę więc prostą drogą - czy Ty też jeszcze masz "duży i jędrny" ???  Bo to chyba też miodzio ;-)))
09 marca 2014 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

Hello! Przed godziną wróciłam do domku.... Ło jak dobrzeeeeee! A jak mój przyszły mąż mnie teraz kocha;)

Plusa nie dałam,bo co ma znaczyc "TERAZ"??????A przedtem ,i potem to nie ?????Tylko teraz????
09 marca 2014 21:40 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Plusa nie dałam,bo co ma znaczyc "TERAZ"??????A przedtem ,i potem to nie ?????Tylko teraz????

Przedtem kochał, teraz bardzo kocha, a później będzie kochał jeszcze bardziej ;) a ja też go kooooocham bardzo :)
09 marca 2014 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
to musisz polubic bo bedziesz miala zwisy.w biustonoszu całkiem inaczej biust sie eksponuje andrea
09 marca 2014 21:43
nianta

Przedtem kochał, teraz bardzo kocha, a później będzie kochał jeszcze bardziej ;) a ja też go kooooocham bardzo :)

to super ,że szczęśliwie dotarłaś do domku . Teraz odpoczywaj i wracaj , no chyba ,że nie wracasz do de?
09 marca 2014 21:44
Dzisiaj robilismy gryla w ogrodzie dopiero posprzatałam.Jutro Dolny Sląsk ok. +17 st.C.Pogoda dopisuje,oby już zima nie wrociła.Czarny bez ma  młode listki.Jeśli cały tydzień będzie tak ciepło to wszystko sie rozwinie.Troche za wczesnie,bo to przecież marzec dopiero.
09 marca 2014 22:28
chyba ,ze tak lubisz jak ci podskakuja)))
09 marca 2014 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
hahha to super.zazdrasz w takim razie takich  dorodnych arbuzików:P
09 marca 2014 22:43 / 2 osobom podoba się ten post
Też "chomąto" zakładam tylko na wyjście z domu:):):):)I ,żebym nie wiem jaki drogi kupiła zawsze druty wyłażą,wrrrr-nie cierpie tego!!!
10 marca 2014 01:48
A wiecie, że ja też zazwyczaj w staniku sypiam? Ostatnio mi Piotr powiedział cyt."daj że wreszcie tym cyckom dychnąć" no i już śpię bez;)
10 marca 2014 01:51
alinka1339

to super ,że szczęśliwie dotarłaś do domku . Teraz odpoczywaj i wracaj , no chyba ,że nie wracasz do de?

Jeszcze nie wiem, zależy jak mi badania wyjdą, ale zdałoby się pojechać jeszcze z 2-3 razy... Trza długi spłacić...
10 marca 2014 14:55
Przeciez ty cały czas zakochana w mezusi Andrea co on by na to powiedział jak by przeczytał hehe:))) No cos ty:?
10 marca 2014 15:23 / 2 osobom podoba się ten post
no jak ja bym chciała aby mojego piorun trzasnął w tą jego łepetynę i zapomniał o takim uczuciu jak zazdrość ,Andrea 
a ja barzdo kocham tego mojego koziołka matołka no ale to mało!!!
10 marca 2014 16:40 / 2 osobom podoba się ten post
Oj Andrea,Andrea-ten Twój mąż ,to juz od Twoich mysli osiwieje:D;D;D;D hAHAHAHAHAHAHAHAHA
10 marca 2014 16:48 / 2 osobom podoba się ten post
Mój też jest zazdrosny.Kiedyś mi takie numery walił,że aż mało za wstydu nie pękłam.Teraz już się boi i siedzi cicho,bo wie,że jak będzie tak robił dalej -to pójdę w piz........,żeby wiedzieć za co jest tak zazdrosny.Wie ,że mogłabym tak zrobić,bo ja furiatka jestem.Jestem długo cicho,ale 200 na liczniku i już mi dym uszami leci,a wtedy to uciekać ,bo nie ręczę za siebie:)

Jak to powiada mój pierworodny.."jak siĘ Matula wkurzy ,to spieprzać jak najdalej i przeczekać tsunami" :)D;D;D;D;D