13 sierpnia 2013 16:19 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47Po co zamieszczac na forum takie linki.Dolewac oliwy do ognia?Mnie sie to nie podoba,czemu sluzy polecanie takiej lektury?Niech pani piszaca jedzie do pracy,popracuje i bedzie miala wlasne doswiadczenie i wtedy je opisze.Pani piszaca "to badziewie"trafia tylko na biedne pokrzywdzone przez los,ktore poznaly glupie i pijace inne opiekunki tzn.mnie tez?bo ze mna wywiadu nie przeprowadzala.Najlepiej sie pisze o Marysi(imie zmienione) z Sandomierza (miasto zmienione)i dalej tresc wyssana z palca.Gdzie jest kasia63,niech zadzwoni do tej zas....... redakcji i umowi sie na rozmowe.A nie to my na tym forum zredagujemy pismo i wyslemy na znak protestu.Jak chce pomoc,zeby wszystko bylo jasne i klarowne niech sie wezmie za Agencje posredniczace,poniewaz to one negocjuja warunki.Zdenerwowalam sie,koncze bo dostane cos w prezencie od moderatora.
Tak w ogole.....Dziendobry Basiulka.
Mleczko ,nie nerwuj sja,dziewczyna ma pierwszy wpis ,buahahahah i jaki?
Przepraszam,bo mnie to rozsmieszylo.
Mail Basiulki w profilu,daje do myslenia(odnoszac sie do wyzej wklejonego linku).
Basiulka,Ty tak trafialas?,Ja nie bede tego czytala,bo widze jak sie biedna Mleczko wkurzyla,pewnie tez bym sie wkurzyla.Jeszcze nie dawno,bo pare dni temu,ktos zamiescil wlasnie tego typu artykul.
Tak na marginesie Basiulka,wypadalo by sie przywitac,a nie walic tutaj jakimis smutnymi artykulami i tania sensacja:)
Witam jeszcze raz i dziendobry Basiulka,nie wklejaj wiecej tego typu artykulow,bardzo Cie prosze.Jesli juz musisz,bo to jest Twoja forma kontaktu,wklej jakis pozytywny link:):):)
Pozdrawiam:)