Wyłowione z sieci 1

03 października 2013 21:14
Gdzie Ty to Enzo wygrzebałaś - no fajne, fajne. Pasowałoby do kawałów ;-))) hehehe
03 października 2013 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Gdzie Ty to Enzo wygrzebałaś - no fajne, fajne. Pasowałoby do kawałów ;-))) hehehe

Na my polacy w ogloszeniach szukam pracy.Haha.Ale juz chyba usuniete,pewnie znalazl prace.Z takim CV to sie nie dziwie,ze tak szybko:D
04 października 2013 11:22
Ogladam teraz w TVN konferencje prasowa dotyczca przemocy wobec dzieci w rodzinie,nie bede Was dziewczyny dołowała bo nie mogę o tym pisać.Jest tragedia to co sie dzieje.Smierć goni śmierć.

To nagłe zainteresowanie mediow po Szymonku,Madzi i innych dzieciach dzisiaj w Kielcach też tragedia.
04 października 2013 12:49
06 października 2013 10:34
O prowadzeniu włsnej firmy w Niemczech. Chociaż wskazówki dotyczą firm budowlanych nam również mogą się przydać

http://www.dw.de/jak-prowadzi%C4%87-w-niemczech-firm%C4%99-budowlan%C4%85-by-nie-pa%C5%9B%C4%87-ofiar%C4%85-oszust%C3%B3w-serwis/a-17086645
06 października 2013 10:41
– pigułce wszystkie lęki wiążące się ze starzeniem: lęk przed słabością i bezsilnością, przed utratą kontroli nad swoim umysłem, ciałem i życiem, przed samotnością, izolacją, przed utratą miłości oraz tego, co nam zostaje przy końcu życia – własnego „ja” i poczucia wewnętrznej godności To kawałek tekstu wyrwany z postu Aniananowo, ale czasami ja tak się czuję..................Tyle nam ta praca zabiera.....

Tym, którzy nie w temacie, chodzi o artykuł o Alzheimerze.
06 października 2013 13:49
Ale to jest straszne, i może to jest fakt ile bałaganu potrafią narobić w organizmie żle dobrane leki, jakich szkód narobią żle dobrane leki a potem szukanie czegoś co naprawi, tez leki kolejne.Sama chemia, nie mówiąc już o chemi którą codziennie spożywamy itd .Można by długo na ten temat. Ale uważam ten art za bardzo interesujący i należy się zastanowić czy warto sięgnąc po kolejną tabletkę :((
06 października 2013 13:56
Do postu Enzo, nie chcę kopiować bo długi. Właśnie nie dalej jak w piątek miałam propozycję pracy, która znakomicie pasowałaby do tego opisu. Jak zapytałam czy przychodzi do chorych pflegedienst to odpowiedziano mi, że teraz tak, ale jak już będzie opiekunka to zrezygnują!!!!!! I panienka w biurze całkiem poważnie przedstawiała mi tę ofertę!!!!!!! Co się k....wa dzieje? Mam ochotę poskarżyć się w Brukseli. Tylko na kogo? Może mi podpowiecie?
06 października 2013 16:18
mleczko47

Ogladam teraz w TVN konferencje prasowa dotyczca przemocy wobec dzieci w rodzinie,nie bede Was dziewczyny dołowała bo nie mogę o tym pisać.Jest tragedia to co sie dzieje.Smierć goni śmierć.

To nagłe zainteresowanie mediow po Szymonku,Madzi i innych dzieciach dzisiaj w Kielcach też tragedia.

Przeraża mnie to co się teraz dzieje-matki jak swiat swiatem dopuszczały sie morderstw na nowonarodzonych a teraz zabijaja najokrutniejszymi sposobami dzieci juz odchowane -2-7letnie......I wcale nie są to te najmłodsze matki-nastolatki tylko dorosłe baby!!!!Powinna powrócic kara śmierci - a tak jak teraz jest to dostanie taka wyrok  i zyje sobie za nasze podatki,ma lekarza,diete ,tv i co nie tylko.Sama bym się na stanowisko kata zgłosiła!od dawna juz nasza cywilizacja zmierza ku upadkowi-może jak będziemy miec szczęście to nie stanie sie to za naszej kadencji.....
07 października 2013 16:17
A to czytałyście?
http://praca.wp.pl/title,Niewolnica-starszej-pani-czyli-polska-opiekunka-w-Niemczech,wid,15873207,wiadomosc.html?ticaid=111710
08 października 2013 16:32 / 1 osobie podoba się ten post
08 października 2013 16:39 / 1 osobie podoba się ten post
Aniananowo: Powiem Ci tak, co mi sie na jezyk cisnie, po przeczytaniu - to zachowam dla siebie, bo moze rozwinac sie, delikatnie mowiac, ostra dyskusja na noze. Dlatego, moim zdaniem, tylko moim, z ktorym nie trzeba sie zgadzac, tematy, ktore wchodza w sfere takiej, czy innej religii powinny byc nieobecne tutaj. Pisze to biorac pod uwage komentarze pod tym artem ... A my tez tu roznego zdania jestesmy i roznych religii, lub bez religii.
08 października 2013 16:46 / 1 osobie podoba się ten post
ale to nie chodzi o religię tylko i wyłącznie o ludzi , którzy są nienormalni delikatnie mówiąc .Może masz rację, ja się zwyczajnie zagotowałam
08 października 2013 16:53 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Aniananowo: Powiem Ci tak, co mi sie na jezyk cisnie, po przeczytaniu - to zachowam dla siebie, bo moze rozwinac sie, delikatnie mowiac, ostra dyskusja na noze. Dlatego, moim zdaniem, tylko moim, z ktorym nie trzeba sie zgadzac, tematy, ktore wchodza w sfere takiej, czy innej religii powinny byc nieobecne tutaj. Pisze to biorac pod uwage komentarze pod tym artem ... A my tez tu roznego zdania jestesmy i roznych religii, lub bez religii.

Jaka religia by nie była, dzieci nikt nie moze krzywdzić. Ani własne a tym bardziej cudze. Przeniesienie winy na rodziców i dom to absurd. Ten człowiek nie powinien piastować tego stanowiska jezeli matakie poglady. Papież Jan Paweł II w grobie sie pewnie przewraca.