Wyłowione z sieci 1

29 października 2013 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Nie na tym forum nic nie wyskakuje :))) Palec przeskoczy i niestety dopiero po zapisaniu przecierasz oczy ze zdumienia!

Gdyby na tym forum wyskakiwało, byłoby strasznie czerwono )
29 października 2013 20:34
Bo to podkreśla tylko przy pisaniu. Opublikowane błędy już nie:)
29 października 2013 20:42
wichurra

Bo to podkreśla tylko przy pisaniu. Opublikowane błędy już nie:)

Ja mam Firefoxa i zawsze mi podkreśla błedy na czerwono a na tym forum niestety nie. Trudno się mówi :)))
29 października 2013 20:51
Ja tez mam Firefox ,moge sprawdzic pisownie .Po napisaniu czegos w tabelce, prawym przyciskiem naciskasz i wyskakuje tabelka(tak u mnie )pisze miedzy innymi - sprawdz pisownie i podkresla na czerwono.
29 października 2013 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
Mam pomysł może będzie forum dla tych i innych ,wkurza mnie to co piszecie ,dobrze wiemy że nie każdy ma maturę i co z tego .
29 października 2013 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
Dyśka

Mam pomysł może będzie forum dla tych i innych ,wkurza mnie to co piszecie ,dobrze wiemy że nie każdy ma maturę i co z tego .

Dyska temat bledow,powraca jak bumerang:)
Daj se na luz,mnie to wkurzalo,ale w koncu dalam sobie spokoj,booo???????????????????????
Bo mam inne problemy na glowie,zeby przejmowac sie bledami,czy ktos jest dyslektykiem,adehadowcem itd.
Ja pisze z bledami,bo mi sie nie chce ciagle zastanawiac,jak napisac  s z kreseczka nad s,(klawiatura niemiecka),jak mi sie trafi literowka,tez nie bede plakala.Nie jestem Polonistka,a jak komus przeszkadza ,to jego problem:)
29 października 2013 21:10
Jak zwykle,jakby byla ROMANA,tez by tutaj brylowala:)
Ja Ja bardzo love,ale kazdy ma swoje cos tam:)
Juz kumasz o co chodzi?
29 października 2013 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
Buahahahahah,juz lece,karte tez mam:D:D:D:D:D:D
29 października 2013 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
I w du....e z BLEDAMI:D:D:D:D:D:D:D
29 października 2013 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
No tak chyba trza zrobic:) Bedzie to nastepny BLAD,ktorego nie bede zalowac hahahahahah:D:D:D:D:D

A na rozzalenie proponuje KOCHANIE SIE Z MEZEM przez skype hahahahahah:D:D:D:D:D:
29 października 2013 22:12 / 2 osobom podoba się ten post
żeby tylko nie żalowal wypowiedzianych słów.....hihihi:))
29 października 2013 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
Idę do łózka , bo dopada mnie niebezpieczna głupawka...:)))
01 listopada 2013 10:35
http://www.wprost.pl/ar/423360/Niemcy-wprowadzaja-trzecia-plec-mezczyzna-kobieta-albo/

Myślicie, że takich dzieci rodzi się dużo? Temat jest albo przemilczany, albo bardzo mało takich osób się rodzi. Raz tylko czytałam artykuł o ludziach pokrzywdzonych przez te operacje.
01 listopada 2013 10:40
Mysle, ze nie jest to zjawisko masowe. Ale i tak u nas temat jest omijany szerokim lukiem. Uwazam, ze to dobrze, ze w DE taka ustanowiono, przeciez trudno przewidziec, jaka orientacja w takim przypadku przewazy. Mysle, ze to te osoby powinny miec prawo decydowac (pozniej, oczywiscie), kim chca byc, kim sie czuja. Operacje sa ryzykowne, szczegolnie, kiedy jako dziecko zostal ktos zaszufladkowany, a psychicznie sie to nie zgadza.
01 listopada 2013 10:58
Masowe zjawisko to nie jest na pewno.Myślę jednak,że nie ma w tym wypadku jednoznacznego rozwiązania.Zastanawiam się nawet,czy wpisanie w dokumentach dziecka płci nieokreslonej nie narazi go na ostracyzm.Ale myslę również,że operację powinno się zostawiać decyzji dziecku.Chociaż przejście przez okres szkolny,może zaważyć na psychce tego"innego"dziecka,ponieważ ci"normalni"rówieśnicy bywają okrutni.