Wyłowione z sieci 1

29 marca 2013 08:39

nie mam czasu na robienie przedruku dosłownego ale opiszę w skrócie:nasza policja zatrzymala do kontroli samochód przeworzący bydło ku zaskoczeniu okazało się,że spora część bydła jest martwa.Po nitce do kłębka w myśl przysłowie doszli do uboini w Bia lej Rawskiej okazało się,że na stacji benzynowe należącej do właściciela uboini stoi chłodnia z 30 tonami mięsa - nie wiadomego pochodzenia.Istnieje prawdopodobieństwo,że tam mogło trafiać martwe i chore bydło.No co Wy na to "Polak potrafi"???????? na szczęście nie jem mięsa od kilku lat a jak widzę kury w fermach to chyba też przestanę jeść jajka,no ale co mi pozostanie do zjedzenia?nie piszcie,że szczypiorek bo juz go jem.

01 kwietnia 2013 13:30 / 1 osobie podoba się ten post

Z dzisiejszej prasy-data jak data-wyczytałam w Regionazeitung Westdeutsche,że na wniosek Min.Finansów Herr Wolfganga Schouble zostaną dodrukowane banknoty w nominale 10 OJRO,które posłużą tylko i wyłącznie na wypłatę wynagrodzenia dla BETREUER/IN.Na awersie banknotu jest zdjęcie VORDERTIEL von OPA a na rewersie HINTRETEIL von Oma tym oto sposobem mają ułatwic pracę ZOOL-om w wyłapywaniu pracownic na czarno,ktore będą miały tylko normalne banknoty.

01 kwietnia 2013 13:43 / 1 osobie podoba się ten post
termit

Z dzisiejszej prasy-data jak data-wyczytałam w Regionazeitung Westdeutsche,że na wniosek Min.Finansów Herr Wolfganga Schouble zostaną dodrukowane banknoty w nominale 10 OJRO,które posłużą tylko i wyłącznie na wypłatę wynagrodzenia dla BETREUER/IN.Na awersie banknotu jest zdjęcie VORDERTIEL von OPA a na rewersie HINTRETEIL von Oma tym oto sposobem mają ułatwic pracę ZOOL-om w wyłapywaniu pracownic na czarno,ktore będą miały tylko normalne banknoty.

No i czy to nie chore kroliki, te Niemce? I co, jak okaze sie, ze jest na czarno? Wytatuuja jej numer?

01 kwietnia 2013 13:48
termit

Oj kochana DYĆ prima aprilis heite !!!

No,a jak sie dowiedzą, że dana kobieta to
akurat opiekunka?Przecież nie tylko w tym zawodzie kobiety pracują, to wygląda na primaaprilisowy żart.

Miało być heute !!

A nielegalne prostytutki będą miały banknoty z fiutkiem na aversie i dupskiem albo czymś innym na rewersie. 

01 kwietnia 2013 13:51 / 1 osobie podoba się ten post

Ej, teraz doszlo do mnie, ze Termit blefuje, dzisiaj prima-aprilis, ej Ty Termit, ale mnie nabralas, az mnie wzdelo !

Moglybyscie, czasem wziac pod uwage, moje chore serce, cipoloty! Tak dac sie nabrac!!!

01 kwietnia 2013 13:54
margolcia

No i czy to nie chore kroliki, te Niemce? I co, jak okaze sie, ze jest na czarno? Wytatuuja jej numer?

żebyście nie wymieniły w pośpiechu  euro to jest żart dzisiaj 1 kwietnia.chciałam troche rozruszać forum

01 kwietnia 2013 13:57 / 1 osobie podoba się ten post
termit

żebyście nie wymieniły w pośpiechu  euro to jest żart dzisiaj 1 kwietnia.chciałam troche rozruszać forum

Nie ma co ! Udalo Ci sie Ty Termicie !

01 kwietnia 2013 13:57
Zrób coś jeszcze albo wymyśl, bo te nasze babska się zakopały gdzieś i cicho siedzą !! Masz talent !!
01 kwietnia 2013 13:58
Oj, chyba nie pierwszy raz, teraz zatrybilam ;))
01 kwietnia 2013 14:02 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Zrób coś jeszcze albo wymyśl, bo te nasze babska się zakopały gdzieś i cicho siedzą !! Masz talent !!

Przejadly sie tymi Wielkanocnymi smakolykami, co to od nich sie Niemieckie stoly uginaja, pewnie dostaly po dniu wolnym od wspolczujacych, Polskim opiekunkom Niemcow, za to ze sa daleko od domu i baluja w najlepsze, nie myslac o forum.

01 kwietnia 2013 14:15
tina 100%

Oj, chyba nie pierwszy raz, teraz zatrybilam ;))

Haha Tina, udało sie Termitowi albo jeszcze spisz ??

01 kwietnia 2013 14:19
Chodzi mi o to, że urwisowi Termitowi nie pierwszy raz zdarzyło się blefowac i dałam się wkrecic, podeszlam za poważnie do problemu, a nie powinnam była.
01 kwietnia 2013 14:21 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Chodzi mi o to, że urwisowi Termitowi nie pierwszy raz zdarzyło się blefowac i dałam się wkrecic, podeszlam za poważnie do problemu, a nie powinnam była.

I ja tyz.