Oczywiscie, ze tak. To jest jasne, jak slonce, ale jakos malo ludzi mysli realnie. Wiekszosc uwaza, ze jak beda tylko umowy o prace - to juz raj bedzie. Ja uwazam, ze bedzie wtedy wielkie g...o, placz i zgrztanie zebami i ... praca na czarno !!!
Oczywiscie, ze tak. To jest jasne, jak slonce, ale jakos malo ludzi mysli realnie. Wiekszosc uwaza, ze jak beda tylko umowy o prace - to juz raj bedzie. Ja uwazam, ze bedzie wtedy wielkie g...o, placz i zgrztanie zebami i ... praca na czarno !!!
Emilia jak bedziesz nad jeziorem w Zurichu daj im bułke,to są pewnie dzieci tych co ja karmiłam.Powiedz,że nie długo odwiedzę.Mam nadzieje,że sie spotkamy najlepiej w Marche na dole HB.
Jestem nad jeziorem co najmniej dwa razy w tygodniu, zawsze bulki zabieram ! Bede teraz do polowy kwietnia. Jakby co - w moim profilu jest mail.
Zobacz moj awatar to od strony promenady.Vis a vis Leimbach.
Tewraz jest ich chyba jeszcze wiecej i trzymaja sie nie tylko tam. Do tego kaczki wszedobylskie ...
Ja nie myślałam tylko o Opiekunkowie ( egoiści - hahaha ) myślałam o wielu młodych ludziach w PL zaczynających pracę. Oni dużo traca na śmieciówkach. I to fakt, zlecenia powinny być przewidziane do prac dodatkowych. Ale skończmy bo to nie ma sensu ;-///
Zniesione nie beda ale zreformowane. Jest projekt, ze od kazdej umowy zlecenia musza byc odprowadzane skladki do ZUS od najnizszej krajowej.
Przyznaje Tobie Mycha racje.
http://brytol.com/brytyjczycy-narodem-zlodziei/
zaskoczenie.....???,chyba nie.