Właśnie Kasiu! Ja tu 2 km dobre pół godziny zasuwam (mam tu górki ;-) ), a zresztą po wypadku moje nogi już nie takie...
A w dodatku powinnam chociaż z 5 kilo zrzucić, ale mi się jakoś nie udaje, niestety :-(
Właśnie Kasiu! Ja tu 2 km dobre pół godziny zasuwam (mam tu górki ;-) ), a zresztą po wypadku moje nogi już nie takie...
A w dodatku powinnam chociaż z 5 kilo zrzucić, ale mi się jakoś nie udaje, niestety :-(
Oddaj mi oddaj z checia przyjme :)))Od urodzenia najmlodszej cory staram sie przybrac i nic :(nawet jako nastolatka nie mialam tak niskiej wagi, a chcialabym chociaz te 5 kilo przybrac bo zle sie czuje :(
He he -vide wierszyk o Puchatkach:):)Ja powinnam zrzucic 5-20......świadomość mam,ale na świadomości sie konczy niestety.....
Nawet nie wiesz ile osób ci teraz na forum zazdrości, możesz jeść, jeść i jeść, ja też, to znaczy też jestem z tych zazdroszczących:)
Kochana nie ma czego naprawde :( 168cm i 47kilo niby nie anoreksja ale garsciami jak po chemioterapii wlosy wyciagam, zeby polecialy mi strasznie, cera nie fajna i mimo ze juz poprawily sie moje wyniki badan dalej nie sa rewelacyjne :( a jem jakbym miala tasiemca :(
Kasiu, napisałam "chociaż" 5 kg, ale powinnam co najmniej15 :-(.
Esmeraldo, chętnie bym Ci oddała, ale nie wiem jak to zrobić.
dobrych opowieści ciąg dalszy...
moja Pdp jest spokojna,rozsądna i troszczy się o mnie, pierwszy raz się z tym spotkałam.
Ja jestem okropna, bo mam chyba ADHD, tu jest nudno,nikt nie przychodzi, nie ma radia,jest przeraźliwa cisza.
Nic to, Baśka, jak mówił Pan Wołodyjowski, liczę kasę, za każdy dzień tutaj zarobię na jedną osobę na weselicho mojej corki. Z naszej rodziny ma być 60 osób ))).
Musze uciekać stąd ---strsznie drażliwy temat podjęłyście....:)))))
Kochana nie ma czego naprawde :( 168cm i 47kilo niby nie anoreksja ale garsciami jak po chemioterapii wlosy wyciagam, zeby polecialy mi strasznie, cera nie fajna i mimo ze juz poprawily sie moje wyniki badan dalej nie sa rewelacyjne :( a jem jakbym miala tasiemca :(
Nie uciekaj tylko opowiadaj jak poszukiwania pracy ?! Mam nadzieję, że już niedługo ruszysz do DE :)
A ja swoich kilogramów już nie oferuję. Przyszły to i pójdą. Najwyżej w przyszłym życiu ;-)
A badania w kierunku nadczynnosci tarczy robiłaś?Jak nie to koniecznie zrób tzw profil tarczycowy/TSH,T3,T4/ i badania na na zawartośc żelaza i ołowiu.