Na wyjeździe #5

22 lutego 2014 20:14 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Pewnie,że tak.Jak sobie człowiek odetchnie,odstresuje się,to zaraz się inaczej pracuje nawet na trudniejszej szteli.

Tina i Basiu, szkoda że neiwiele rodzin rozumie nasze potrzeby. Niby niewiele sie w domu robi,ale przebywanie z dementywna osobą,która cały czas mamrocze do siebie tez potrafi wykończyc.
To jednak prawda,ze w Szwajcarii są normalne rodziny:)
Dziewczyny,wyjeżdzajcie do Szwajcarii ! :):):)
22 lutego 2014 21:15
justa

Witam wszystkich serdecznie w łasnie jestem w nowym miejscu jestem tu 3 dzień
ale juz tak dużo zrobilam wlasnie mam internet z Aldika i nawet działa wiec kontakt mam z wami dziadkow mam bardzo fajnych potem opisze jakich ale w koncu porzadny dom a ja mam tu sporo wolnego. pozdrawiam i fajnie ze moge znowu sie z wami połaczyć

Cześć, miło Cię widzieć, cieszę się, że dobrze trafilaś. Powodzenia.
23 lutego 2014 07:56 / 2 osobom podoba się ten post
Witaski z rana no woda na kawke nastawiona zapraszam!!!Cicho tez jest jak ktos lubi z rana wstawac szkoda dnia na spanie!!! Spokojnej miłej niedzieli zycze:)))))))))))))))))))))))
23 lutego 2014 08:53 / 1 osobie podoba się ten post
Rany julek - Justa wróciła!!!!! Kochana bardzo się cieszę, i tym bardziej że trafiłaś w dobre miejsce.
Przyznam się Wam, że wczoraj ot tak z niczego przez parę minut czułam się szczęśliwa, słuchałam sobie cudnego głosu pana Janowskiego śpiewającego czule o miłości słowami pięknych utworów i było mi poprostu dobrze. Tak przez moment.... Ale to już coś
23 lutego 2014 09:30 / 3 osobom podoba się ten post
Witam kochani z ranka wszystko juz zrobione czekam teraz zeby dziadkowi podac 2 sniadanko potem mam wolne znowu do obiadu odgrzewam obiad bo maja gotowce no i znowu mam wolne >posilki na czas >.Noce mam przespane wiec czego wiecej chciec mam 2 razy pflege wiec nie bawie sie w mycie ubieranie ..
nie wiem jak sie dalej potoczy bo tu troche dziwnie na moja korzysc jest tu tez do pomocy zaprzyjazniona polka ktora myje babcie smaruje podaje jej osobno posilki (babcia jest slaba histeryczka i demencyjna wlasnie dzisiaj zjadla garsc tabletek po ktorych ma slabe cisnienie ale prawde mowiac nie wiem co za tabletki bo ona nie daje do siebie dojsc ja jestem do dziadka)jak widzicie mam wesolo ale narobic sie nie narobie .Nie wiem jak dlugo sielanka bedzie trwac ale ciesze sie kazda chwilka bo po ostatnim miejscu bylam w zalamana ale pozniej troszke napisze >tutaj rodzina sie troszke szarpia bo wiecej roboty by chcieli zwalic na mie ale babcia nie daje a jak wam pisalam jest histeryczka na zawolanie wiec musza popuscic >a nie napisalam ze oboje sa juz wiekowi maja po 94-92lata .na razie ok Andrea tak dalej podjelam wspołprace z firma A...... ale to tez dłuzsza historia wiec pozdrawiam izycze milego dnia wszystkim .....Wiesiula a ciebie to widze codziennie na fejsie ;-);-);-)
23 lutego 2014 09:53 / 4 osobom podoba się ten post
Kochani wlasnie dzis wyjezdzam 017,30 dziekuje wam jak zawsze za dobra zabawe i wspolprace ,jade troszku naladowac aku by znow do was wrocic))))Pogoda dzis piekna slonko za oknem wyglada ja ostatnie poprawki dopakowania i wyjazd)))zycze wam samych milych chwil z pdp wierze ze dacie rade!!!do uslyszenia))))
23 lutego 2014 09:57
Serdecznie witam forumową rodzinkę!

Czy u Was też słońce świeci codziennie i zaczynają kwitnąć na zielono pierwsze krzewy? We Wrocławiu prawie wiosna, to dlatego pewnie, że ja przyjechałam, he, he... Przyroda się stara przynajmniej, skoro burmistrz zapomniał o orkiestrze powitalnej!

Osoby przyjeżdżające na zjazd w lipcu niech wiedza, że Romanka połaziła po knajpach w Rynku i okazuje się, że imprezy taneczne są tam codziennie, więc spokojnie możecie przyjeżdżać niekoniecznie na weekend. W dni powszednie noclegi w hostelach są też o parę złotych tańsze.

Hogata, napisz w temacie - zjazd - jaki termin by Ci odpowiadał, ale już konkretnie, o ile to możliwe, np.29-31 lipiec. Większość może spokojnie się dostosować zgodnie z tym, co było pisane wcześniej.

Miłych niespodzianek życzę dziś każdemu spragnionemu dobrych zdarzeń!
23 lutego 2014 10:41
Dzień dobry, miłej, krótkiej niedzieli wszystkim życze.

Wczoraj moja córka ustaliła u księdza termin ślubu:))) No to już na serio trzeba kasę zbierać, co prawda to jeszcze 15 miesięcy do wesela. O, matko, ale się będzie działo:)))))
23 lutego 2014 11:34
romana

Serdecznie witam forumową rodzinkę!

Czy u Was też słońce świeci codziennie i zaczynają kwitnąć na zielono pierwsze krzewy? We Wrocławiu prawie wiosna, to dlatego pewnie, że ja przyjechałam, he, he... Przyroda się stara przynajmniej, skoro burmistrz zapomniał o orkiestrze powitalnej!

Osoby przyjeżdżające na zjazd w lipcu niech wiedza, że Romanka połaziła po knajpach w Rynku i okazuje się, że imprezy taneczne są tam codziennie, więc spokojnie możecie przyjeżdżać niekoniecznie na weekend. W dni powszednie noclegi w hostelach są też o parę złotych tańsze.

Hogata, napisz w temacie - zjazd - jaki termin by Ci odpowiadał, ale już konkretnie, o ile to możliwe, np.29-31 lipiec. Większość może spokojnie się dostosować zgodnie z tym, co było pisane wcześniej.

Miłych niespodzianek życzę dziś każdemu spragnionemu dobrych zdarzeń!

Witaj Romana, długo mieszkasz we Wroclawiu, jesteś rodowitą wroclawianka czy przybyła? Ja urodziłam się i mieszkalam do 21 lat we Wrocławiu a później niestety los rzucił mnie na Górny Śląsk. Myślę jednak o powrocie i to całkiem na poważnie.
23 lutego 2014 11:58 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Kochani wlasnie dzis wyjezdzam 017,30 dziekuje wam jak zawsze za dobra zabawe i wspolprace ,jade troszku naladowac aku by znow do was wrocic))))Pogoda dzis piekna slonko za oknem wyglada ja ostatnie poprawki dopakowania i wyjazd)))zycze wam samych milych chwil z pdp wierze ze dacie rade!!!do uslyszenia))))

Szerokości, ładuj akumulatory i odpoczywaj na łonie...
23 lutego 2014 12:13 / 1 osobie podoba się ten post
agula67

Witaj Romana, długo mieszkasz we Wroclawiu, jesteś rodowitą wroclawianka czy przybyła? Ja urodziłam się i mieszkalam do 21 lat we Wrocławiu a później niestety los rzucił mnie na Górny Śląsk. Myślę jednak o powrocie i to całkiem na poważnie.

A w jakiej miejscowości na Górnym Śląsku mieszkasz , jeżelii wolno zapytać ?
23 lutego 2014 12:14 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Wracaj do nas szybciutko:)
23 lutego 2014 12:39
alinka1339

A w jakiej miejscowości na Górnym Śląsku mieszkasz , jeżelii wolno zapytać ?

Katowice
23 lutego 2014 13:17 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Szerokosci i wspaniałego  urlopu :)))))))))))
23 lutego 2014 14:15
serce78

Miłego urlopowania :)