Pewnie,że tak.Jak sobie człowiek odetchnie,odstresuje się,to zaraz się inaczej pracuje nawet na trudniejszej szteli.
Pewnie,że tak.Jak sobie człowiek odetchnie,odstresuje się,to zaraz się inaczej pracuje nawet na trudniejszej szteli.
Witam wszystkich serdecznie w łasnie jestem w nowym miejscu jestem tu 3 dzień
ale juz tak dużo zrobilam wlasnie mam internet z Aldika i nawet działa wiec kontakt mam z wami dziadkow mam bardzo fajnych potem opisze jakich ale w koncu porzadny dom a ja mam tu sporo wolnego. pozdrawiam i fajnie ze moge znowu sie z wami połaczyć
Serdecznie witam forumową rodzinkę!
Czy u Was też słońce świeci codziennie i zaczynają kwitnąć na zielono pierwsze krzewy? We Wrocławiu prawie wiosna, to dlatego pewnie, że ja przyjechałam, he, he... Przyroda się stara przynajmniej, skoro burmistrz zapomniał o orkiestrze powitalnej!
Osoby przyjeżdżające na zjazd w lipcu niech wiedza, że Romanka połaziła po knajpach w Rynku i okazuje się, że imprezy taneczne są tam codziennie, więc spokojnie możecie przyjeżdżać niekoniecznie na weekend. W dni powszednie noclegi w hostelach są też o parę złotych tańsze.
Hogata, napisz w temacie - zjazd - jaki termin by Ci odpowiadał, ale już konkretnie, o ile to możliwe, np.29-31 lipiec. Większość może spokojnie się dostosować zgodnie z tym, co było pisane wcześniej.
Miłych niespodzianek życzę dziś każdemu spragnionemu dobrych zdarzeń!
Kochani wlasnie dzis wyjezdzam 017,30 dziekuje wam jak zawsze za dobra zabawe i wspolprace ,jade troszku naladowac aku by znow do was wrocic))))Pogoda dzis piekna slonko za oknem wyglada ja ostatnie poprawki dopakowania i wyjazd)))zycze wam samych milych chwil z pdp wierze ze dacie rade!!!do uslyszenia))))
Witaj Romana, długo mieszkasz we Wroclawiu, jesteś rodowitą wroclawianka czy przybyła? Ja urodziłam się i mieszkalam do 21 lat we Wrocławiu a później niestety los rzucił mnie na Górny Śląsk. Myślę jednak o powrocie i to całkiem na poważnie.
Kochani wlasnie dzis wyjezdzam 017,30 dziekuje wam jak zawsze za dobra zabawe i wspolprace ,jade troszku naladowac aku by znow do was wrocic))))Pogoda dzis piekna slonko za oknem wyglada ja ostatnie poprawki dopakowania i wyjazd)))zycze wam samych milych chwil z pdp wierze ze dacie rade!!!do uslyszenia))))
A w jakiej miejscowości na Górnym Śląsku mieszkasz , jeżelii wolno zapytać ?