Na wyjeździe #5

23 lutego 2014 23:02 / 2 osobom podoba się ten post
Film miał tytuł - Zielooooono mi....
23 lutego 2014 23:16
Wlasnie naa fejsie znalazlam ciekawe ogloszenie na jednej z grup,obcokrajowcy szukaja chetnych kobiet do fikcyjnego slubu w Angli, placa 25 tys + wszystkie koszty zwiazene ze slubem. Ciekawe ile cheetnych znajda
24 lutego 2014 00:05
Sówka

Wlasnie naa fejsie znalazlam ciekawe ogloszenie na jednej z grup,obcokrajowcy szukaja chetnych kobiet do fikcyjnego slubu w Angli, placa 25 tys + wszystkie koszty zwiazene ze slubem. Ciekawe ile cheetnych znajda

25tys. w jakiej walucie?:)Ok.15 lat temu miałam taką propozycję od kogoś ze Wschodu:)Za duże ryzyko:)
24 lutego 2014 00:43 / 4 osobom podoba się ten post
romana

Film miał tytuł - Zielooooono mi....

Po nastepnej sesji absyntowej wez sie za malowanie, tylu wielkich artystow tworzylo w oparach tego trunku ...
24 lutego 2014 07:56
kasia63

25tys. w jakiej walucie?:)Ok.15 lat temu miałam taką propozycję od kogoś ze Wschodu:)Za duże ryzyko:)

w naszej walucie,w naszej...
24 lutego 2014 08:28 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien doberek pobutka co za to za spanie seniorzy na sniadanko czekaja:)))))))))) Nowy tydzien trzeba zaczac!!! Miłego dnia wszystkim i kazdemu z osobna:)))))))))))))) Ech tak sobie mysle ze w pałzie rusze popatrzec co w sklepach słychc hehe:)))))))))))))))))) Szkoda pogody na siedzenie w domku:)))) Spokojnosci wszystkim!!!!
24 lutego 2014 08:59 / 16 osobom podoba się ten post
Czołem żołnierki i żołnierze!
Dziś czeka nas kolejna bitwa z wojskami Demenz von Alzheimera.
Jednak niech lęk nie obniża Waszego wysokiego, żołnierskiego morale!

Bowiem kto jak nie Wy, wygrał morderczą bitwę o miasto Gute Arbeit?
Kto nie dał się pociskom dalekiego zasięgu Pampers XXL?
Kto nie uległ broni biologicznej o dziwnej nazwie Kaczka und Sraczka?
Kto nie uwierzył propagandzie wroga, że jesteście lenie, brudasy i kradniecie czołgi?

Kazdy z Was jest wielki, od szeregowca po generała!
Zatem do boju, wojacy, do boju!

Romana, generał w stanie chwilowego spoczynku i takiego samego upojenia (bitwą oczywiście) 
24 lutego 2014 09:05 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Kto nie uwierzył propagandzie wroga, że jesteście lenie, brudasy i kradniecie czołgi?

Romana, generał w stanie chwilowego spoczynku i takiego samego upojenia (bitwą oczywiście) 

Czołem Generale .....
Zwarci i gotowi jak zawsze na wykonywanie rozkazów.....
24 lutego 2014 09:41
Sówka

w naszej walucie,w naszej...

A to się nie opyla. A już chciałam zostać żoną Anglika ....

Czekam na telefon czy mąż PDP wróci dziś ze szpitala czy nie. Wraca już od środy (!). Niestety znowu pojawiła się krew w moczu. Operacji mu nie zrobili ale coś kombinowali. W sobotę wyjęli cewnik.Się obaczy. Szczerze mówiąc dobrze mi bez Niego ale szkoda mi Go, bo już tak bardzo chciałby być w domu.
24 lutego 2014 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
romana

Jawohl,Herr General!
24 lutego 2014 11:07
Witam drogie opiekunki czy może ktoś jest w okolicach Neumarkt? pozdrawiam miłego i spokojnego dnia
24 lutego 2014 11:52
No i od około 14-stej mąż PDP będzie znowu w domu. Skończyło się rumakowanie ;-) Dzwoniła też stała opiekunka i o ile będę wracać firmowym busikiem to może już we wtorek 4.03 pojadę do domu.Czekam teraz na telefon od opiekuna kontraktu :)
24 lutego 2014 12:12
romana

Generał Romana,będąc w stanie chwilowego spoczynku,czas umilała sobie Absyntem:)
Czwartego dnia miała wizje......
Zobaczyła wrak samolotu(awionetka),słyszała wołanie...
-Hilfe,hilfe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podbiegła,chciała ratować i    W awionetce siedział usmiechnięty ,bezzębny dziadek.W zakrwawionej dłoni trzymał plik po 100 e i tak machał Romanie przed oczami......

Genarał Romana zbudziwszy się po omamach spowodowanych Absyntem,zauważyła,ze leży na materacu i usłyszała...

-Romana,Romana kom sznel.........

:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D
24 lutego 2014 13:44 / 1 osobie podoba się ten post
judora

No i od około 14-stej mąż PDP będzie znowu w domu. Skończyło się rumakowanie ;-) Dzwoniła też stała opiekunka i o ile będę wracać firmowym busikiem to może już we wtorek 4.03 pojadę do domu.Czekam teraz na telefon od opiekuna kontraktu :)

No i wykrakałaś:)
24 lutego 2014 16:09 / 4 osobom podoba się ten post
Judora, w Polsce powita Cię wiosna już na początku marca. Śpiewy ptaków, kwiaty na trawie, zielone gałązki krzewów - romantycznie! Obecna, słoneczna pogoda ma się podobno długo utrzymać.

No, byłam dziś 200 metrów ponad ziemią, w najwyższej wieży widokowej w Polsce umieszczonej we wrocławskim Sky Tower. Z trudem rozpoznawałam z tej wysokości poszczególne ulice miasta i ze zdumieniem odkryłam, że nasze nowe budownictwo to w większości pozbawione fantazji bloki, bloki i bloki. Ale i tak widok rodzinnego miasta widzianego z tak dużej wysokości wzrusza. O ile się nie mylę w Dubaju jest najwyższy budynek na świecie, liczący sobie 800m. I jest to pikuś wobec Himalajów...

Oj, Jezusiczku, jaki ten świat ogromniasty....