Na wyjeździe #5

07 lutego 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Cos Ty dzisiaj oszalala ? kapac sie jeszcze przed Wielkanoca?....Do swiat sie jeszcze pobrudzisz i bedziesz musiala sie z powrotem umyc -:))))))..........Dziewczyny i chlopaki ....mam,mam,mam "Bewerbung" slicznie oprawione,nawet nie wiedzialam,zem tak mocno pracowita a jaka uczciwa i oszczedna,no mowie wWam cala  "A 4" od gory do dolu -w samych superlatywach-:)))))))........czlowiek poznaje samego siebie przez cale zycie,no,no,no.......na wszelki wypadek musze ref.dobrze schowac,zeby nie chcieli jakichs poprawek porobic,a bo to wiadomo?-:))))))

Arabrab, i jak Cie tu nie lubic?
07 lutego 2014 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
Ach, glowa mnie rozbolala na tym wyjezdzie, tyle spraw, i skora, i kilogramy i zaslubic ;-))
07 lutego 2014 20:57 / 8 osobom podoba się ten post
hogata76

To ja tam pierdo.....Jutro lecę po 1 kg. chałwy,zeżrę,a potem pomożecie mi szukac kochanka,coby schudnąć...Buahahahahahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D
Tak na chwilę,aż zrzucę kg.

Hogata,Amelka mowi ,ze 10 kg pomidorow ma tyle kalorii ile 10 dkg chalwy....A ile trzeba forsy zaplacic za 10 kg pomidorow?.....to ja juz wole chalwe zjesc,bo taniej-:)))))........a jesli chodzi o zrzucanie kg przy mlodszym......co mysli stara kura gdy ja mlody kogut goni ?.......Oj! czy aby za szybko nie uciekam ?-:):):):)
07 lutego 2014 21:17 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Ach z ta moja....., jak zwykle cale dnie jeczy, wszystko ja boli, nawsowa sie cukierkow i innych slodkosci, cukier ponad 300 to u niej norma. Przeciez wie co robi, niema demencji, ani AL. Dzisiaj byla calkiem niemila, juz ja nerwy nosza bo ja jutro z Rudusiem do kina jademy. Wnusia za kase do babci przybedzie na 4 godziny. Ja musze tylko zapytac Rudiego ile jej wybecalowal za te 4 godziny. Niema nic za darmo, taka rodzina, on sam byl lekko w szoku, dzwonil i mowil mi, ze pierwsze pytanie wnusi bylo, a za ile ???

Ty to sie do kina za czesto z Valentino R. nie wypuszczaj,bo Ci te wnuczki-sruczki majatek Lubego rozprowadza !!!.....i co golodupca wezmiesz?....W PL. golodupcow Ci dostatek-:)........
07 lutego 2014 21:42 / 3 osobom podoba się ten post
Oczywiście, że dla siebie ! Coby mój ślubny jeszcze raz glowę dla mnie stracił.
Uff - dalam radę. W tym roku postanowiłam dbać o siebie, czyli jeść i sportować tylko tak, jak mi się podoba. Już dość wymęczyłam swoje ciało przez całe życie dietami i wyczerpaniem, teraz traktuję siebi tak, jak na to zasługuję, czyli dobrze.
A Wy, dziewczyny zastanówcie się dobrze nad tym kochankiem. Swój ślubny to wróg, ale wlasny, na wlasnej krwawicy wychowany, i co, zaczynać raz jeszcze tą mozolną pracę? Nie ma mowy. Lepiej rozkochać tego, który jest tak blisko - mniej problemów, a i radość większa.
07 lutego 2014 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Oczywiście, że dla siebie ! Coby mój ślubny jeszcze raz glowę dla mnie stracił.
Uff - dalam radę. W tym roku postanowiłam dbać o siebie, czyli jeść i sportować tylko tak, jak mi się podoba. Już dość wymęczyłam swoje ciało przez całe życie dietami i wyczerpaniem, teraz traktuję siebi tak, jak na to zasługuję, czyli dobrze.
A Wy, dziewczyny zastanówcie się dobrze nad tym kochankiem. Swój ślubny to wróg, ale wlasny, na wlasnej krwawicy wychowany, i co, zaczynać raz jeszcze tą mozolną pracę? Nie ma mowy. Lepiej rozkochać tego, który jest tak blisko - mniej problemów, a i radość większa.

Oj tam,zaraz wróg...:):):):)
07 lutego 2014 21:47 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Oj tam,zaraz wróg...:):):):)

"Od przyjaciól Boże strzeż, z wrogami sobie porazę"
07 lutego 2014 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Cos Ty dzisiaj oszalala ? kapac sie jeszcze przed Wielkanoca?....Do swiat sie jeszcze pobrudzisz i bedziesz musiala sie z powrotem umyc -:))))))..........Dziewczyny i chlopaki ....mam,mam,mam "Bewerbung" slicznie oprawione,nawet nie wiedzialam,zem tak mocno pracowita a jaka uczciwa i oszczedna,no mowie wWam cala  "A 4" od gory do dolu -w samych superlatywach-:)))))))........czlowiek poznaje samego siebie przez cale zycie,no,no,no.......na wszelki wypadek musze ref.dobrze schowac,zeby nie chcieli jakichs poprawek porobic,a bo to wiadomo?-:))))))

Hehehehehe no tyz prowda po co sie myc swinka sie nie myjke i zyje hehehe no ale za pozno przeczytałam i juz sie wykapałam hehehe !! Super zaowocowałas sobie swoja praca kochana gratulacje:))))))))))))))
07 lutego 2014 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
A ja czekam, żeby ten mój kochał mnie tak, jak ja chcę. Tylko on.
07 lutego 2014 21:56 / 3 osobom podoba się ten post
A ja cała szczęśliwa jestem:D;D;D;D;D;D;D

Kurcze,leżę sobie w wyrku,pachnĄca,wykapana,lapek na nóżkach moich,herbatka i internet śmiga i mam Was ,och jak słodko:D;D;D;D;D;D;D;D

nO CIESZĘ SIĘ JAK GŁUPI BATERYJKĄ,AŻ SIĘ BOJE,ŻE ZA BARDZO SIĘ CIESZĘ TFU,TFU,SPLUNĘ ZA SIEBIE 3 RAZY TFU,TFU,TFU.
07 lutego 2014 21:58 / 4 osobom podoba się ten post
Benita

A ja czekam, żeby ten mój kochał mnie tak, jak ja chcę. Tylko on.

No to na co czekasz?powiedz prosto z mostu " stary,ma byc tak i tak ,a nie caly czas tak samo".O!....-:):):)
07 lutego 2014 22:13 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Kurcze,leżę sobie w wyrku,pachnĄca,wykapana,lapek na nóżkach moich,herbatka i internet śmiga i mam Was ,och jak słodko:D;D;D;D;D;D;D;D

nO CIESZĘ SIĘ JAK GŁUPI BATERYJKĄ,AŻ SIĘ BOJE,ŻE ZA BARDZO SIĘ CIESZĘ TFU,TFU,SPLUNĘ ZA SIEBIE 3 RAZY TFU,TFU,TFU.

Na Twych nozkach lapek czyli laptop? ,czy lapek czyli czyjas reka?,bo u Ciebie tak jak u mnie nie ma u gory nad literka "L" kreseczek i juz zglupialam ,ja to juz sie boje napisac np.wyraz " laska-bo nie ma u gory kreseczki " i jak by to zabrzmialo np. "a co ja ci ..........robie? ".....normalny obciach by byl,no nie ?-:):):)
07 lutego 2014 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Na Twych nozkach lapek czyli laptop? ,czy lapek czyli czyjas reka?,bo u Ciebie tak jak u mnie nie ma u gory nad literka "L" kreseczek i juz zglupialam ,ja to juz sie boje napisac np.wyraz " laska-bo nie ma u gory kreseczki " i jak by to zabrzmialo np. "a co ja ci ..........robie? ".....normalny obciach by byl,no nie ?-:):):)

Buahahaahahahahahhaah:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D; No laptop,laptop    No teraz to juz nie mam gdzie pluc buahahahahahahahahahha:;DD;D;D;D;D;D;
07 lutego 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Noż mam to samo !
07 lutego 2014 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No to na co czekasz?powiedz prosto z mostu " stary,ma byc tak i tak ,a nie caly czas tak samo".O!....-:):):)

... i jeszcze bym chciala, żeby się sam domyślił, czego mi trzeba ...