Na wyjeździe #5

07 lutego 2014 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
witam opiekunkowo ja po całym szalonym dniu,moge na chwile wskoczyc do was!!! Chatka wysprzatana pokuj naszykowany dla zmienniczki, ja pietro nizej ze spanie !!! no jeszcze z dobra godzinke i bede wolna babcie do łozeczka połoze i na dzis koniec sama sie wykapie !!! No i poczytam co tam u was :)))
07 lutego 2014 18:36
Ha, ha, ha..........na to czekam )
07 lutego 2014 18:50 / 2 osobom podoba się ten post
Jak to wszystko zjesz, to zapewne nie "przylecisz", a przypełzniesz.
A żeby równowaga w przyrodzie nie została zachwiana, to ja wlaśnie lecę na Zumbę. Jak motylek. A pełznąć będę w drodze powrotnej do domu.
07 lutego 2014 18:54
Obejrzałam, nasi wystapili w fajnych strojach, super. Baćko Łukaszenko byl, a z naszych zyrandoli nie pokazali nikogo.
07 lutego 2014 19:04 / 2 osobom podoba się ten post
Zajefiście ......!!!!
07 lutego 2014 19:09 / 5 osobom podoba się ten post
giunta

Ach, jak ja bym chciała, żeby chałwa miała tyle kalorii, co pomidor... ;)

10 kg pomidorow ma taka sama ilosc kalorii co 10 dkg chalwy. Juz troszke lepiej?
07 lutego 2014 19:13 / 2 osobom podoba się ten post
Ach z ta moja....., jak zwykle cale dnie jeczy, wszystko ja boli, nawsowa sie cukierkow i innych slodkosci, cukier ponad 300 to u niej norma. Przeciez wie co robi, niema demencji, ani AL. Dzisiaj byla calkiem niemila, juz ja nerwy nosza bo ja jutro z Rudusiem do kina jademy. Wnusia za kase do babci przybedzie na 4 godziny. Ja musze tylko zapytac Rudiego ile jej wybecalowal za te 4 godziny. Niema nic za darmo, taka rodzina, on sam byl lekko w szoku, dzwonil i mowil mi, ze pierwsze pytanie wnusi bylo, a za ile ???
07 lutego 2014 19:13 / 2 osobom podoba się ten post
Nastepnego znajdzie-nie boj sie. Moja znajoma schudla 18 kg dla tegoz kochanka o 14 lat mlodszego. Trzyma wage i kochanka ). 

07 lutego 2014 20:03 / 1 osobie podoba się ten post
To znaczy ,ze co? Jak juz stwierdze,że za gruba jestem ,mam sobie kochanka znaleść??????????????????????

Ło Matulu,to juz czas,ale jak ja Go znajdę? :D;D;D;D;D;D;D;D;DD;D;D;D;D;
07 lutego 2014 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
amelka55

10 kg pomidorow ma taka sama ilosc kalorii co 10 dkg chalwy. Juz troszke lepiej?

To ja tam pierdo.....Jutro lecę po 1 kg. chałwy,zeżrę,a potem pomożecie mi szukac kochanka,coby schudnąć...Buahahahahahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D
Tak na chwilę,aż zrzucę kg.
07 lutego 2014 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
No to nie ma rady......."Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szukam kochanka,młodszego do pomocy w zrzuceniu wagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "Buahahahahahahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D;D;D
07 lutego 2014 20:13 / 7 osobom podoba się ten post
No to ja dla zrzucenia wagi musiałabym ich jak rękawiczki zmieniać. Szybciej pójdzie ;-)))
07 lutego 2014 20:18 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No to ja dla zrzucenia wagi musiałabym ich jak rękawiczki zmieniać. Szybciej pójdzie ;-)))

Buahahahahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D  Dobre:D;D;D;D;D;D;D;D;
07 lutego 2014 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

No to nie ma rady......."Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szukam kochanka,młodszego do pomocy w zrzuceniu wagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "Buahahahahahahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D;D;D

Ja niestety nie nadaje sie ;-))
07 lutego 2014 20:48 / 8 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

witam opiekunkowo ja po całym szalonym dniu,moge na chwile wskoczyc do was!!! Chatka wysprzatana pokuj naszykowany dla zmienniczki, ja pietro nizej ze spanie !!! no jeszcze z dobra godzinke i bede wolna babcie do łozeczka połoze i na dzis koniec sama sie wykapie !!! No i poczytam co tam u was :)))

Cos Ty dzisiaj oszalala ? kapac sie jeszcze przed Wielkanoca?....Do swiat sie jeszcze pobrudzisz i bedziesz musiala sie z powrotem umyc -:))))))..........Dziewczyny i chlopaki ....mam,mam,mam "Bewerbung" slicznie oprawione,nawet nie wiedzialam,zem tak mocno pracowita a jaka uczciwa i oszczedna,no mowie wWam cala  "A 4" od gory do dolu -w samych superlatywach-:)))))))........czlowiek poznaje samego siebie przez cale zycie,no,no,no.......na wszelki wypadek musze ref.dobrze schowac,zeby nie chcieli jakichs poprawek porobic,a bo to wiadomo?-:))))))