Na wyjeździe #5

07 lutego 2014 22:24 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wieczorową porą:) Otwarcie Olimpiady uważam za udane. Postarał się dziadek Putin :) Dziś miałam wolne popołudnie, więc pojechałam na szoping tour:) Aż życie we mnie wstąpiło, bo udanym spacerze po sklepach kilońskich :))) Choć deszcz padał nieprzerwanie, a teraz wieje bez opamiętania. Spokojnej nocki :*
07 lutego 2014 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
Wariatka  buahahahahahahahah:D;DD;D;D;D;
07 lutego 2014 22:34 / 4 osobom podoba się ten post
hogata76

Buahahaahahahahahhaah:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D; No laptop,laptop    No teraz to juz nie mam gdzie pluc buahahahahahahahahahha:;DD;D;D;D;D;D;

A tak  wroce do poprzedniego posta. Co wy dzisiaj z tym myciem zesta sie zawziely,Mamuela  sie umyla,Ty tez , to co to jakas epidemia higieniczna ,czy co?.....to i my -pozostali tez musimy?......O,matuchno jeszcze to nam "w krew " wejdzie i bedziemy co dnia sie pucowac !!!....i co nasi PDP-ni sobie o nas pomysla? ,ze zdzieramy z siebie naturalna flore bakteryjna ?-:):):):)......ano jak juz taka opiekunkowa swiecka tradycja ----to i ja sie moze troche obmyje,a co se bede zalowac -:):):)
07 lutego 2014 22:45 / 7 osobom podoba się ten post
amelka55

10 kg pomidorow ma taka sama ilosc kalorii co 10 dkg chalwy. Juz troszke lepiej?

Zżarłam dzisiaj 20kg "pomidorów"!
07 lutego 2014 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Na zdrowie !
07 lutego 2014 22:55
Benita

Na zdrowie !

Ale mam moralniaka ;)
07 lutego 2014 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Ale mam moralniaka ;)

Rozumiem, też tak mam, ale to się da leczyć.
Pogłaskaj swój zaspokojony brzuszek i rozgrzesz się. Jesteś tego warta !
08 lutego 2014 07:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien doberek w ten sobotni poranek !!!! Wstawac kawke wypic !!! Seniorzy na sniadanko czekaja heheheco z wami no na urlopie jestescie hehehe Miłego dnia zycze i całego wekendu spokojnosci bestresowych dni usmiechnietych wszystkim wytrwałosci:))))))))))))))))))))))
08 lutego 2014 08:49
giunta

20 kg.pomidorów?????????????????????????????????????????????????????????????????????Masakra:)
08 lutego 2014 09:15
hogata76

20 kg.pomidorów?????????????????????????????????????????????????????????????????????Masakra:)

Czytalam wczoraj posty od konca i moja reakcja tez taka byla ;-)
08 lutego 2014 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Na Twych nozkach lapek czyli laptop? ,czy lapek czyli czyjas reka?,bo u Ciebie tak jak u mnie nie ma u gory nad literka "L" kreseczek i juz zglupialam ,ja to juz sie boje napisac np.wyraz " laska-bo nie ma u gory kreseczki " i jak by to zabrzmialo np. "a co ja ci ..........robie? ".....normalny obciach by byl,no nie ?-:):):)

a co ja Ci robie laske? Ja tez nie mam polskich znakow )
08 lutego 2014 09:33 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A tak  wroce do poprzedniego posta. Co wy dzisiaj z tym myciem zesta sie zawziely,Mamuela  sie umyla,Ty tez , to co to jakas epidemia higieniczna ,czy co?.....to i my -pozostali tez musimy?......O,matuchno jeszcze to nam "w krew " wejdzie i bedziemy co dnia sie pucowac !!!....i co nasi PDP-ni sobie o nas pomysla? ,ze zdzieramy z siebie naturalna flore bakteryjna ?-:):):):)......ano jak juz taka opiekunkowa swiecka tradycja ----to i ja sie moze troche obmyje,a co se bede zalowac -:):):)

Noooo,moja babuszka wciąż sie dziwuje ,po to się myć codziennie:)Dziś wyświadczyła mi tę łaske i wyraziła zgodę na kąpiel-ostatnimi czasy namówienie jej na kapiel pod prysznic graniczyło z cudem i mycie było tylko na łóżku w misce.Uparta się robi aż strach!:):):)Oczywiście napuściłam na nia Pfl.i sie wystraszyła,że to ona będzie ją kąpała a wciąż jeszcze babuszka "gra" samodzielną panią:)mnie przy okazji cala ochlapala więc nie wiem czy podtrzymam tradycję forumkowa -może sie dziś nie umyję :):):)Bo 2x na dzień?????Bez jaj!
08 lutego 2014 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

... i jeszcze bym chciala, żeby się sam domyślił, czego mi trzeba ...

Nie doczekasz sie, sam sie nie domysli. 14 lutego masz okazje, zeby powiedziec jasno i wyraznie, czego Tobie potrzeba )
08 lutego 2014 10:14 / 3 osobom podoba się ten post
Dawno przestałam mówić:)Zabieram i wrzucam:)Tak samo pościel-babuszka siedzi na Pipisthulu i protestuje, a ja zmieniam:):)A co się nafuczy przy tym -dla niej to i miesiac ,dwa wszystko czyste.......Frau Flejtuszek:):)A co się nasłucham jak ja głupia jestem......jakbym te jej pofukiwania i obelgi brała do siebie to dawno bym zwariowała:)Jak juz zaczyna przeginać to napuszczam na nia Pfl. i znów spokój na trochę:):):)Tak samo ze sprzataniem ,odkurzaniem,myciem okien- nic nie potrzebne bo czysto......Ona kalpie i kłapie, a ja sie wylączam i swoje robię:)Potem jest wielka obraza na dzień czy dwa i znów wracamy do normy:):)
08 lutego 2014 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

;) w postaci skondensowanej ;)