Buahahaahahahahahhaah:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D; No laptop,laptop No teraz to juz nie mam gdzie pluc buahahahahahahahahahha:;DD;D;D;D;D;D;
Buahahaahahahahahhaah:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D; No laptop,laptop No teraz to juz nie mam gdzie pluc buahahahahahahahahahha:;DD;D;D;D;D;D;
10 kg pomidorow ma taka sama ilosc kalorii co 10 dkg chalwy. Juz troszke lepiej?
Zżarłam dzisiaj 20kg "pomidorów"!
Na zdrowie !
Ale mam moralniaka ;)
Zżarłam dzisiaj 20kg "pomidorów"!
20 kg.pomidorów?????????????????????????????????????????????????????????????????????Masakra:)
Na Twych nozkach lapek czyli laptop? ,czy lapek czyli czyjas reka?,bo u Ciebie tak jak u mnie nie ma u gory nad literka "L" kreseczek i juz zglupialam ,ja to juz sie boje napisac np.wyraz " laska-bo nie ma u gory kreseczki " i jak by to zabrzmialo np. "a co ja ci ..........robie? ".....normalny obciach by byl,no nie ?-:):):)
A tak wroce do poprzedniego posta. Co wy dzisiaj z tym myciem zesta sie zawziely,Mamuela sie umyla,Ty tez , to co to jakas epidemia higieniczna ,czy co?.....to i my -pozostali tez musimy?......O,matuchno jeszcze to nam "w krew " wejdzie i bedziemy co dnia sie pucowac !!!....i co nasi PDP-ni sobie o nas pomysla? ,ze zdzieramy z siebie naturalna flore bakteryjna ?-:):):):)......ano jak juz taka opiekunkowa swiecka tradycja ----to i ja sie moze troche obmyje,a co se bede zalowac -:):):)
... i jeszcze bym chciala, żeby się sam domyślił, czego mi trzeba ...
20 kg.pomidorów?????????????????????????????????????????????????????????????????????Masakra:)