Na wyjeździe #5

07 lutego 2014 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Właśnie chciałam to napisać :)

Giunta i Wichurrka  Poczytałam i już wiem co i jak. Następnym razem zanim palnę babola to się upewnię :)
07 lutego 2014 09:26
no ok...

o 16.00 naszego czasu czy ruskiego?
myslicie ze terroryscie zbiora rzeczywiscie zniwo?
07 lutego 2014 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
Nie moge ze smiechu jak czytam tytuly gazet "Stan wojenny u Jaruzelskich" "to ona chce zabrac mi meza" hahaha... Milego dnia opiekunkowo :-D
07 lutego 2014 09:36
wichurra

Powiedzonko to gości na stałe w moim słowniku - może nie jest nadużywane, ale są sytuacje, kiedy pasuje idealnie.
Do tej pory nie ośmieliłam się go tutaj użyć, bo takie brzydkie słowo się tam wkrada, ale w końcu tak się samo pchało, że się dopchało:)

Dokladnie mam tak samo, tez go regularnie uzywam
07 lutego 2014 10:09
Andrejka, w adresie masz "369" ?? Bo mam taki adres, a pewna nie jestem, czy to Twój. A w tazie "W" bezcenne ...

Tego "ciekawego" powiedzenia nigdy w życiu nie słyszałam. Powtórzy kto? Takie łaaaadne ...
07 lutego 2014 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
Może coś mu spadło na stopę,albo się walnął o coś.Do lekarza powinien iść,rtg zrobić!!!!!Doraźnie to tylko kwaśne okłady ,żeby niczym innym nie zaszkodzić!!!!
07 lutego 2014 10:25
Apteka- Altacet. Domowy sposób okład z wody z octem, najpierw niech lekko natłuści stopę.
07 lutego 2014 10:26
Wystarczy zwykły ocet-z pół kubka na litr wody ,okład zrobic i nie zawiazywac mocno żadnym badażem elestycznym i noga w poziomie  lub nieco wyżej -nie trzymac do dołu .
07 lutego 2014 10:29
Andrejka, wiadomość odczytałam, ale nie dam Ci plusika, bo wcale mi się nie podoba, co spotkało Twojego Syna. On młody, a na mlodym, to "jak na psie' goi się.
Ostatnio jak byłam na "zdrowotnym" portalu, to pisali, że wygrzać w ciepłym piasku i obłożyć zbitym liściem kapusty swieżej, białej.
07 lutego 2014 11:58
Napisałaś się na pół strony, a co w końcu z tą stopą??????
07 lutego 2014 12:00 / 3 osobom podoba się ten post
Mój internet świruje... muszę pisać jedną ręką, bo w drugiej trzymam modem na kablu USB... no ale ważne, że łapie... dzwoniłam do biura obsługi. Prosili o cierpliwość, bo mają problem z nadajnikiem...
07 lutego 2014 12:16 / 3 osobom podoba się ten post
Ach te mamy Kokoszki:D;D;D;D;D;D;D;D;D
07 lutego 2014 14:40 / 11 osobom podoba się ten post
Ach, jak ja bym chciała, żeby chałwa miała tyle kalorii, co pomidor... ;)
07 lutego 2014 15:34 / 4 osobom podoba się ten post
A szafa sznurek-to by byla winda.
07 lutego 2014 15:41 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Andrejka, wiadomość odczytałam, ale nie dam Ci plusika, bo wcale mi się nie podoba, co spotkało Twojego Syna. On młody, a na mlodym, to "jak na psie' goi się.
Ostatnio jak byłam na "zdrowotnym" portalu, to pisali, że wygrzać w ciepłym piasku i obłożyć zbitym liściem kapusty swieżej, białej.

Na pewno nie w cieplym jak sobie cos zrobil. W zimnym trzymac. Najlepiej kupic mrozone warzywa i robic oklady. Ale pozniej je wyrzucic, bo do jedzenia juz sie nie nadaja. Cieplo jeszcze zwieksza stan zapalny i Altacet i noge wyzej trzymac.