Strzeżonego pan Bóg strzeze:)))
Strzeżonego pan Bóg strzeze:)))
Zastanawiałam się dlaczego nasi PDP chcą być tacy "zdrowi" jak ich dzieci odwiedzają. Może to strach, że oddadzą ich do heimu ???
Zastanawiałam się dlaczego nasi PDP chcą być tacy "zdrowi" jak ich dzieci odwiedzają. Może to strach, że oddadzą ich do heimu ???
Kto Cię ustrzeże jak Ty na nartach i w powietrzu ?? Guza szukasz czy co ???
A może nie chcą martwić dzieci ? Strach przed Heimem to mogą mieć tylko Ci, co nie mogą już tak do końca samodzielnie myśleć. Przecież PDP muszą wyrazić zgodę na heim a nigdy nie spotkałam się z tym, żeby dzieci z własnej kieszeni za opiekę nad rodzicami wykładały.
Guza od razu, olimpiada przeciez, może coś wyskaczę:)
Leć Efka, leć ....
Ja rodzilam,ale sie nie przejmuje ,czy cos "tuczacego" rzuce na ruszt, czy nie -:))))......Wlasnie przed godzina natarlo mnie na slodkosci i wrabalam wafelki z plasterkiem czekolady na wierzchu.....dopiero po zjedzeniu ich spojrzalam na opakowanie ile mialy kalorii.....o! k.......,ze dwa dni nie powinnam NIC jesc ,tylko pic wode!!!!....ale co tam---byly takie pyszne ,tylko,ze teraz mi sie troche nieprzyjemnie "ulewa"...-:))))))))
Mysle, ze to strach przed Heimem. Spotykalam sie z tym, ze rodziny "strasza" staruszkow, ze jak nie beda grzeczni i beda "gryzc" opiekunki - to Heim.
Mysle, ze to strach przed Heimem. Spotykalam sie z tym, ze rodziny "strasza" staruszkow, ze jak nie beda grzeczni i beda "gryzc" opiekunki - to Heim.
Zżarłam dzisiaj 20kg "pomidorów"!