Po takiej ilości, to pewniakiem "sranko" na czerwono :):):):):)
Po takiej ilości, to pewniakiem "sranko" na czerwono :):):):):)
A ja tam też pierdziele,wpierniczam garściami mięszankę studencką i nawet nie myślę co mi może się odłożyć w bokach,bo chumor też mi jest potrzebny ,ale dobry ,a nie jakis taki nieokreslony,lub zły:)
A ja tam też pierdziele,wpierniczam garściami mięszankę studencką i nawet nie myślę co mi może się odłożyć w bokach,bo chumor też mi jest potrzebny ,ale dobry ,a nie jakis taki nieokreslony,lub zły:)
Jedz kochana,jedz....podobno kochanego ciala nigdy nie za duzo!!!!......i ja osobiscie tego sie trzymam-:).......oglaszamy akcje..." Ratujmy sie ,bo chudniemy ".....-:)))))))
Ja chcę przytyć + - 5kg !!!!!
Ja chcę przytyć + - 5kg !!!!!
Przyjmuję, ale max 6 kg i ani deka więcej , hehehe...
Przyjmuję, ale max 6 kg i ani deka więcej , hehehe...
To ja Ci z dobrego serca,nic nie chce w zamian ,a Ty mnie noz w to serce wbijasz ?......na zbyciu mam wiecej kg.....ale Ty wiesz jak trudno o nowego nabywce?...inna jak juz by byla chetna na 6 to i dyche by se wziela ,oj! cos przesmrodna jestes -:))))))
To ja Ci z dobrego serca,nic nie chce w zamian ,a Ty mnie noz w to serce wbijasz ?......na zbyciu mam wiecej kg.....ale Ty wiesz jak trudno o nowego nabywce?...inna jak juz by byla chetna na 6 to i dyche by se wziela ,oj! cos przesmrodna jestes -:))))))