Na wyjeździe #5

08 lutego 2014 22:17
hagia

No muszę, bo nie znajdę spokoju. Wygadałam sobie nowy, lepszejszy rower :)))))))))
Już stoi w garażu :))))))))))

Tak zupelnie za nic? ....czy musisz byc "chociaz mila"?
08 lutego 2014 22:18 / 3 osobom podoba się ten post
wiewiorka

nie wiesz? wybredna:)

Ajajajajajajajaj ale tępak ze mnie:(
08 lutego 2014 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

nie wiesz? wybredna:)

Nic nie muszę ;) Jestem chodzącą doskonałością ;))))))))

Sorrryyy     ----to było do Arabrab
08 lutego 2014 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A co to znaczy Przesmrodna???????????????????????????Kurde mać ,no nie wiem:(

Wybredna.....nie mylic z "wredna".......przesmrodna=wybredna -:))))))
08 lutego 2014 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Ajajajajajajajaj ale tępak ze mnie:(

Moja babcia tak mówiła:)))
08 lutego 2014 22:20 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wybredna.....nie mylic z "wredna".......przesmrodna=wybredna -:))))))

Już wiem:)
08 lutego 2014 22:23 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

No muszę, bo nie znajdę spokoju. Wygadałam sobie nowy, lepszejszy rower :)))))))))
Już stoi w garażu :))))))))))

To dobrze, że to z siebie wyrzuciłaś,!!! O i jeszcze nic w zamian nie chcą, tylko pozazdrościć:):):):)
08 lutego 2014 22:24 / 3 osobom podoba się ten post
hagia

Nic nie muszę ;) Jestem chodzącą doskonałością ;))))))))

Sorrryyy     ----to było do Arabrab

No ,musisz miec w sobie "to cos",bo w dzisiejszych czasach tak za friko.....to tylko po pysku mozemy dostac albo wspolmalzonka naszych Pdp-ch......-:)))))
08 lutego 2014 22:39 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No ,musisz miec w sobie "to cos",bo w dzisiejszych czasach tak za friko.....to tylko po pysku mozemy dostac albo wspolmalzonka naszych Pdp-ch......-:)))))

Par niebiorę :) Przemoc wykluczam, a "to coś" to musisz sprecyzować bo nie wiem co poeta miał na myśli :)))  Jestem tylko sobą, też nie zawsze uśmiechnięta, ale jak coś uwiera, to mówię :)

08 lutego 2014 22:49
hagia

Par niebiorę :) Przemoc wykluczam, a "to coś" to musisz sprecyzować bo nie wiem co poeta miał na myśli :)))  Jestem tylko sobą, też nie zawsze uśmiechnięta, ale jak coś uwiera, to mówię :)

No duza dziewczynka i nie wie ?.....mowi sie przeciez,ze nawet jak ktos jest piekny ale nie ma tego "czegos-cos"-kapewu? a moze byc przecietny ,ale ma w sobie "to cos " ,ze sie podoba.....o,matko jedenasta jak tu Ci prosciej wytlumaczyc?......E, chyba pojelas .....no chyba,ze nie....eeee,pojelas -:)......Wstyd mi za Ciebie ,Hogata nie wiedziala co tzn. "przesmrodna"-to akurat rozumiem,bo to takie bardziej gwarowe!!!!!......przed japonska wojna byla taka piosenka...."ty masz w sobie cos,naprawde takie cos ...."-:)))))))
08 lutego 2014 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No duza dziewczynka i nie wie ?.....mowi sie przeciez,ze nawet jak ktos jest piekny ale nie ma tego "czegos-cos"-kapewu? a moze byc przecietny ,ale ma w sobie "to cos " ,ze sie podoba.....o,matko jedenasta jak tu Ci prosciej wytlumaczyc?......E, chyba pojelas .....no chyba,ze nie....eeee,pojelas -:)......Wstyd mi za Ciebie ,Hogata nie wiedziala co tzn. "przesmrodna"-to akurat rozumiem,bo to takie bardziej gwarowe!!!!!......przed japonska wojna byla taka piosenka...."ty masz w sobie cos,naprawde takie cos ...."-:)))))))

"schoene Augen" ;)))  Faceci są na to wrażliwi :))))
Kobiety kupuję raczej uśmiechem :D
08 lutego 2014 22:59 / 1 osobie podoba się ten post
U kogo wieje tak jak u mnie? Meldować szybko proszę ;-) Rolety mi z ram wypadną za chwilę, dobrze, że PDP wreszcie usnęła. Straszna piz***wica w Lux. Jedyny plus, że nie pada.
08 lutego 2014 23:01
Esserga

U kogo wieje tak jak u mnie? Meldować szybko proszę ;-) Rolety mi z ram wypadną za chwilę, dobrze, że PDP wreszcie usnęła. Straszna piz***wica w Lux. Jedyny plus, że nie pada.

W okolicach Hannoveru wiało wczoraj.Dziś tylko troszke padało.
08 lutego 2014 23:04 / 3 osobom podoba się ten post
hagia

"schoene Augen" ;)))  Faceci są na to wrażliwi :))))
Kobiety kupuję raczej uśmiechem :D

No,bo juz myslalam ,ze bede musiala korzystac z pomocy psychologa-:).....nie,jednak czeka mnie kuzwa psycholog,nie ma bata!!!!.......to "cos " nie musi byc widaccccc,jest w czlowieku i juz.....Hagia,ja Cie dzisiaj ubije chyba......Ludzieeee,trzymajta mi rece !!!!!!!-:))))))))
08 lutego 2014 23:10
Barbara niepowtarzalna

No,bo juz myslalam ,ze bede musiala korzystac z pomocy psychologa-:).....nie,jednak czeka mnie kuzwa psycholog,nie ma bata!!!!.......to "cos " nie musi byc widaccccc,jest w czlowieku i juz.....Hagia,ja Cie dzisiaj ubije chyba......Ludzieeee,trzymajta mi rece !!!!!!!-:))))))))

Schoene Auge machen = kokietować po polsku :))))
Albo duże, błękitne oczy......