Na wyjeździe #5

09 lutego 2014 12:59 / 3 osobom podoba się ten post
A propos tatuażu :) Ja też mam jeden - w miejscu tylko dla wybranych :P
09 lutego 2014 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
Możesz się odmłodzić i wpisać 1960::))
09 lutego 2014 13:43 / 1 osobie podoba się ten post
Jeden rok ujać to nic nie da :) już poradziłam sobie !!! pa
09 lutego 2014 14:09 / 6 osobom podoba się ten post
Kochane Opiekunkowo , alinka nadciąga , by wesprzeć szeregi opiekunek . Koniec laby , czas prace zacząc.
09 lutego 2014 14:16 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

A propos tatuażu :) Ja też mam jeden - w miejscu tylko dla wybranych :P

Wooooooooooooooooooooooooooooow,jesteśmy wybrańcAmi:D;D;D;D;D;D;DD;D;D;D;D;D;D;D
09 lutego 2014 15:24 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

A ja chce sie z Wami podzielic, przez przypadek znalazlam to w internecie i sie zakochalam!!! I teraz mam dylemat czy sobie zrobic bo chcialam inny (tez sowe) w innym miejscu ale ten mi sie tez podoba a przeciez nie moge miec wszedzie sowy :-(

Sliczny !!! Tylko znajdz dobrego wykonawce ! Kurcze, tez mam ochote i sie boje ... Ale, moze kiedys ... Ale napewno cos mniejszego.
09 lutego 2014 16:37 / 5 osobom podoba się ten post
Jako zdecydowana przeciwniczka wszelkich tatuaży nieśmiało zapytam miłośniczki - czy Wy sobie zdajecie sprawę jak wstrętnie taki,nawet najpiękniejszy tatuaż wygląda 30-40 lat później?????To ja Wam powiem bo widziałam:)Takiego motylka na 70letniej obwisłej,pomarszczonej ,z plamami wątrobowymi skórze-wygląda obrzydliwie...Błeeeee.
Poza tym gdyby Matka Natura chciała stworzyc człowieka pomalowanego to juz by sie taki rodził:):):)
09 lutego 2014 16:43 / 3 osobom podoba się ten post
Tatuaż - na moim ciele nigdy w życiu. Ciągle i nieodmiennie kojarzy mi się ze znaczeniem ludzi w Oświęcimiu. Ot, taka przywara
09 lutego 2014 16:51
A ja lubię tatuaże oglądać. Teraz są takie ładne, kolorowe. Sama jednak nie chcę się tatuować, bo jak się znudzi ? Benitka przypomniała mi o Oświęcimiu i mimo złego skojarzenia jakoś mi jeszcze lepiej na sercu, bo to moje rodzinne miasteczko. Śliczny jest Oświęcim
09 lutego 2014 17:04
A ja mam tatuaż,na łopatce,motyla,zawsze chciałam mieć tatuaż a zrobiłam sobie jak miałam 36 lat,teraz odświeżyłam i nie mam zamiaru myśleć jak będzie wyglądał za 30 lat,bo kto wie czy dożyje.
09 lutego 2014 17:24 / 5 osobom podoba się ten post
mamusia2

A ja mam tatuaż,na łopatce,motyla,zawsze chciałam mieć tatuaż a zrobiłam sobie jak miałam 36 lat,teraz odświeżyłam i nie mam zamiaru myśleć jak będzie wyglądał za 30 lat,bo kto wie czy dożyje.

Jak zdechła ćma?????Hi hi hi
09 lutego 2014 17:30 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Jako zdecydowana przeciwniczka wszelkich tatuaży nieśmiało zapytam miłośniczki - czy Wy sobie zdajecie sprawę jak wstrętnie taki,nawet najpiękniejszy tatuaż wygląda 30-40 lat później?????To ja Wam powiem bo widziałam:)Takiego motylka na 70letniej obwisłej,pomarszczonej ,z plamami wątrobowymi skórze-wygląda obrzydliwie...Błeeeee.
Poza tym gdyby Matka Natura chciała stworzyc człowieka pomalowanego to juz by sie taki rodził:):):)

"gdyby matka natura chciala..." to sie tyczy wielu rzeczy, makijaz, depilacja, rzezbienie ciala, noszenie ubrania itd... Matka natura storzyla nas nagich, sprobuj wyjsc naga miedzy ludzi ;-)
09 lutego 2014 17:31
Sówka

"gdyby matka natura chciala..." to sie tyczy wielu rzeczy, makijaz, depilacja, rzezbienie ciala, noszenie ubrania itd... Matka natura storzyla nas nagich, sprobuj wyjsc naga miedzy ludzi ;-)

Nie prowokuj Amelka!!
09 lutego 2014 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie prowokuj Amelka!!

Amelka?
09 lutego 2014 17:48 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

Oj tam ,pomyliłam się:)  Jedna reka na forum ,druga na Skypie a ucho na telefonie  -przeca sie nie rozedrę to i pomyłka ludzka rzecz moja Sówko:)