Na wyjeździe #5

09 lutego 2014 17:59
Dziekuję Andrea, nie skorzystam :)Sama sobie zrób:):):)
09 lutego 2014 18:04
Nie podoba się:(
09 lutego 2014 18:14 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63

Dziekuję Andrea, nie skorzystam :)Sama sobie zrób:):):)

Kasiu nie widzialam Cie "na zywo" ,tyle tylko ,ze gdzies mignelas mi na zdjeciu .Zamiast tlumaczyc dziewczynom jak bedzie toto wygladalo po latach ,cho dz se walniemy tatuaze takie ,ze galy z orbit naszym chudzinom powychodza !!!!......a u nas obu to dopiero mozemy popuscic wodze fantazji artystycznej ,a nie tam jakas mikroskopijna (slodziutka to jest) sowka ,czy inne kwiatuszki na posladku  -:).....Co tam kwiatuszki ,u mnie w miejscu nie dla wszystkich  widocznym mozna by walnac jaka "Panorame Raclawicka " albo jakie tam inne Borodino.....Jak isc na calosc to z rozmachem !!!!.....Na wyzszych miejscach cielesnych --jakie Kopce Kosciuszki  "cy cos".....Kasia z moda nie mozna wygrac ,musimy jej wyjsc na przeciw  -:)))))))
09 lutego 2014 18:16 / 8 osobom podoba się ten post
A ja sobie wytatuuję na tyłku "całuj, nie żałuj" gotykiem i pokażę paru osobom ;-)
09 lutego 2014 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kasiu nie widzialam Cie "na zywo" ,tyle tylko ,ze gdzies mignelas mi na zdjeciu .Zamiast tlumaczyc dziewczynom jak bedzie toto wygladalo po latach ,cho dz se walniemy tatuaze takie ,ze galy z orbit naszym chudzinom powychodza !!!!......a u nas obu to dopiero mozemy popuscic wodze fantazji artystycznej ,a nie tam jakas mikroskopijna (slodziutka to jest) sowka ,czy inne kwiatuszki na posladku  -:).....Co tam kwiatuszki ,u mnie w miejscu nie dla wszystkich  widocznym mozna by walnac jaka "Panorame Raclawicka " albo jakie tam inne Borodino.....Jak isc na calosc to z rozmachem !!!!.....Na wyzszych miejscach cielesnych --jakie Kopce Kosciuszki  "cy cos".....Kasia z moda nie mozna wygrac ,musimy jej wyjsc na przeciw  -:)))))))

Hahahah... rycze ze smiechu!!! :-D
09 lutego 2014 18:23 / 2 osobom podoba się ten post
Ilekroć mijam z moim niemieckim dziadkiem salon fryzjerski, przypomina mi, że jeśli tylko będę miała ochotę się wybrać, mam mu o tym powiedzieć i się nie krępować. Ilekroć mijam z dziadkiem salon tatuażu, słyszę to samo :)
09 lutego 2014 18:24 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Raz ,że jestem anty na temat, a dwa ,że nawet jakby mi padło na mózg i bym coś takiego zrobiła, to dzieci by mnie śmiechem zabiły,mąż oddał do cyrku a matka i teściowa wykreśliły z testamentu:):):):):)Żadne takie.Nie ze mną te numery Arabrab:):):) Pomijam ryzyko zarazenia się żółtaczką typu C czy chocby gronkowcem czy jeszcze inna cholerą,błeeeeeeeee
09 lutego 2014 18:25 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Raz ,że jestem anty na temat, a dwa ,że nawet jakby mi padło na mózg i bym coś takiego zrobiła, to dzieci by mnie śmiechem zabiły,mąż oddał do cyrku a matka i teściowa wykreśliły z testamentu:):):):):)Żadne takie.Nie ze mną te numery Arabrab:):):) Pomijam ryzyko zarazenia się żółtaczką typu C czy chocby gronkowcem czy jeszcze inna cholerą,błeeeeeeeee

Kasia luzuj warkoczyki ;-)
09 lutego 2014 18:34
judora

A ja sobie wytatuuję na tyłku "całuj, nie żałuj" gotykiem i pokażę paru osobom ;-)

Też bym się nie wytatuowała,a to glównie z tego powodu,że tatuaż szybko by mi się opatrzył,no ale ten napis,to mi się podoba!
09 lutego 2014 18:38 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Też bym się nie wytatuowała,a to glównie z tego powodu,że tatuaż szybko by mi się opatrzył,no ale ten napis,to mi się podoba!

Jak strzeliłabyś sobie na pupie, to by się Tobie tak bardzo nie opatrzył ;)
09 lutego 2014 18:43 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Ja mam oczy dookoła głowy;).
09 lutego 2014 18:43 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Dzieci juz pewnie dawno maja cos walniete w miejscach widocznych tylko dla "wybranych" ,w cyrku moze by sie zarobilo troche forsy.....a  testament jak bedzie taki "co kot naplakal?"....ale juz,no juz wychodzi z Ciebie "sluzba zdrowia".....a to zoltaczka a to gronkowiec a to inna cholera -:))))))
09 lutego 2014 18:44
judora

A ja lubię tatuaże oglądać. Teraz są takie ładne, kolorowe. Sama jednak nie chcę się tatuować, bo jak się znudzi ? Benitka przypomniała mi o Oświęcimiu i mimo złego skojarzenia jakoś mi jeszcze lepiej na sercu, bo to moje rodzinne miasteczko. Śliczny jest Oświęcim

Chodziłam tam do szkoły, potwierdzam:)
09 lutego 2014 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dzieci juz pewnie dawno maja cos walniete w miejscach widocznych tylko dla "wybranych" ,w cyrku moze by sie zarobilo troche forsy.....a  testament jak bedzie taki "co kot naplakal?"....ale juz,no juz wychodzi z Ciebie "sluzba zdrowia".....a to zoltaczka a to gronkowiec a to inna cholera -:))))))

Dzieci skutecznie zniechęcone przez mamusię nie maja nic i tez sa anty:)Cyrk ....nie chcę wiedzieć czy w modzie czy passe'.Testament obu pań grzechu wart:) Nie bedę sie narażać:):):):):)
09 lutego 2014 18:51
giunta

O ! albo fajnie by bylo jak w niedostepnym miejscu strzelila bym se podobizne mojego mana na nartach......i jeszcze bym se krzyczala  "Lec ,mezu lec!!!!!"....-:))))))