Na wyjeździe #5

09 lutego 2014 20:27 / 3 osobom podoba się ten post
efka66

Ależ się wzruszyłam

A myślałam, że to ja taka głupia, bo na każdą okazję łzy znajdę ,,,,:)))))))))))))))))))

Ale to radość !!!
09 lutego 2014 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
wiewiorka

O tej godzinie spacerek?

Coś szybszego :)
No dobra... bo buty już na mnie krzyczą :)
09 lutego 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea, nie wiem czy gadałaś już Putinem, ale jakby co, to tvweeb juz mi działa, tak że nie rób rozróby))))) Ale szlak by człowieka normalnie trafił:
09 lutego 2014 20:46 / 3 osobom podoba się ten post
No i wszyscy szczęśliwi!!!! Nie była taka zła ta niedziela:))
09 lutego 2014 20:48 / 3 osobom podoba się ten post
Dziewczyny ! placzmy wszystkie  a co se bedziemy zalowac. Tez bylam wnerwiona ,moj man musial mnie na biezaco informowac ,po 1-ej czesci wrocil z imprezy syn PDP ,powiedzialam co mysle o ichniej tv ,on zdziwiony,ze nie pokazali w czasie ,bo tam gdzie byl na jakims kanale ogladal .Zbyt jawnie ucieszylam sie jak powiedzial ,ze 2x F....do d....... skoczyli.  A co sie bede denerwowac i tak jestem Dumna z Kamila i reszty tez......a nastepna zarozumiala Au.......Zycie jest piekne -:)))))))
09 lutego 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
Czytałam niedawno, że prześledzono olimpiady zimowe wstecz i sprawdzało się to, że nigdy nie zdobył złota ten zawodnik, który wygrywał ostatnie konkursy przed olimpiadą, Stoch będzie pierwszy, przełamał to tabu:)
09 lutego 2014 20:59 / 6 osobom podoba się ten post
Ale gdyby nie było Małysza nie było by Stocha i podejrzewam skoków w Polsce też by nie było,więc dla obu gratulacje.
09 lutego 2014 20:59 / 4 osobom podoba się ten post
Abradab ani mi się śni płakać :) Cieszę się, bo Kamil fajny ale wąsa nie ma ;-)
09 lutego 2014 21:01 / 3 osobom podoba się ten post
Własnie na Polonii leci o Stochu.
Była wstawka z 11 letnim Kamilem jak mówił , ze kiedyś chciałby jechać na olimpiade i wygrac....
Prorocze słowa ha....
09 lutego 2014 21:03 / 5 osobom podoba się ten post
To ja 38-letnia mówię, że chciałabym wygrać główną nagrodę w lotto. Może za jakiś czas ... Kiełbie we łbie.
09 lutego 2014 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Ale gdyby nie było Małysza nie było by Stocha i podejrzewam skoków w Polsce też by nie było,więc dla obu gratulacje.

Mamusia,no teraz dopiero sie dowiaduje od Ciebie ,tyle lat zylam w nieswiadomosci...cyt. Gdyby nie bylo Malysza nie bylo by Stocha .......Ej, cos Ty Adas za mlody na ojca Kamila, chyba to jakas bujda jest ,nie ?  -:)))))))))))))))))
09 lutego 2014 21:05 / 6 osobom podoba się ten post
Nadzieja umiera ostatnia.

Panie Bucku wspomóż Judorkę a i o mnie nie zapomnij,
przeciez Ci daje szansę w niemieckim Lotto.
09 lutego 2014 21:12 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Nadzieja umiera ostatnia.

Panie Bucku wspomóż Judorkę a i o mnie nie zapomnij,
przeciez Ci daje szansę w niemieckim Lotto.

Ty moze dajesz szanse Panu Bucku ,ale Judora jak ten Icek co prosil P.B. co dzien o wygrana na loterii,az sie P.B. wkurzyl i krzyknal:  .....Icek,ty do jasnej cholery kup jakis los !!!!!!-:))))))
09 lutego 2014 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
Kupię, kupię :) Przeca mam czas :) Nie muszę jutro wygrać ;-)
09 lutego 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
Niepokoje sie o Kasie 45 ,czai sie gdzies za krzakiem,nic sie nie odzywa.....Kasia 45 co Cie gardlo boli ,ze nie chcesz z nami gadac ?-:))))))