10 lutego 2014 16:01 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45Ty nie musisz mi dwa razy pisac, zrozumialam za pierwszym, aaaaaaaaa, Tobie znow o plusy chodzi, masz ode mnie 2,taka rozrzutna jestem, jutro wracasz do domku?masz juz coś konkretnego nagrane?
Wiesz,niby to mi sie "czknie" ,tylko nikomu nie mow ,ze mnie rozpracowalas -:))))))).....a do chaty jutro eurocostamtransem 17;40 z Münster..pomalu nagrywam,.bez pospiechu ,wszystko bedzie o.k ,bo byc musi......Od kilku dni odbieram telefony od rodziny babcinej ,rozpacz straszna,proszenia,namawiania.....,ktore koncza sie jak zadaje pytanie ,czy dana osoba da mi co m-c ok.trzysta ojro ,no i gadka sie konczy-:)))).....Tez jest mi przykro ,ale musza zrozumiec i kropka.Wczoraj odwiedzila nas 85-letnia moja kumpela jak sie dowiedziala to sie wkurzyla i powiedziala ,ze to oni powinni walczyc o mnie jak tez samemu cos mi dorzucic......Dzis przyszla jeszcze raz sie pozegnac i obie sie poryczalysmy......ja chyba tak bardziej ze wzruszenia a ona ze strachu o Babciunie.......Slicznie sie ze mna pozegnala-:)))))))