Na wyjeździe #5

09 lutego 2014 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
A On Ci odpowie....
-A to szto??????????????Durnowata jaka..........,A paszła  ty...... ,
09 lutego 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
No ja raczej zdrowa,nic dzisiaj oprocz tytoniu Chesterfield nie paliłam:D;D;D;D;D;D;D
09 lutego 2014 22:22 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

A On Ci odpowie....
-A to szto??????????????Durnowata jaka..........,A paszła  ty...... ,

Nie przejmuj sie , Andi ma chody...Putek przy niej to mietki sie zrobi ,jak Andrejka huknie na niego : ja paszla? a ty pasziol w p.......,tam skad zes wyszedl!-:)))))
09 lutego 2014 23:33 / 7 osobom podoba się ten post
12-letni Kamil Stoch o medalu olimpijskim :)

10 lutego 2014 08:39 / 3 osobom podoba się ten post
Witam drogie opiekunkowo ;) nowy tydzień rozpoczynamy i chyba czas zmienić awatarka bo ta zima coś kulejąca w tym roku.
10 lutego 2014 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
Może od czego innego mięsnie rąk Cię bolą?:):):):):)
10 lutego 2014 09:34 / 1 osobie podoba się ten post
Koleżanka ma na myśli różne rzeczy:)
10 lutego 2014 10:03 / 4 osobom podoba się ten post
Jakbym Cię moze nie znała to bym uwierzyła.......ale znam:):):):)Idę sobie, zasłużyć na wypłatę:)Wczasy wczasami, ale od czasu do czasu wypada chociaż poudawać ,że się ciężko pracuje:):):
10 lutego 2014 10:06 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jakbym Cię moze nie znała to bym uwierzyła.......ale znam:):):):)Idę sobie, zasłużyć na wypłatę:)Wczasy wczasami, ale od czasu do czasu wypada chociaż poudawać ,że się ciężko pracuje:):):

Nie lubie poniedzialku ... Ja zasluzylam dzis wykonujac przedsiewziecie zwane wsadzeniem PDP pod prysznic przy pomocy meza PDP ... Cos mi sie wydaje, ze ta wspaniala czynnosc przejdzie znowu pod wylaczne wladanie Spiteksu ...
10 lutego 2014 10:17
Witam a ja dziś chałupkę sprzątam z racji tego że nie goyuje,sąsiadka obiadek przyniesie,jakieś grin nudle jak dobrze zrozumiałam,nudle lubię ale co z resztą nie wiem,zobaczymy czy smaczne,miłego dzionka.
10 lutego 2014 10:41
Zobaczyłam w powtórkach z wczoraj niesamowite dziewczę - Julia Lipnitckaja, 15 lat, buzia dziecka jeszcze.
Złoto w łyżwiarstwie figurowym dla Rosji, na pewno zasłużone, mimo tych opinii, że sędziowie USA i Rosji wspomagają swoich.
Piruety - niewiarygodne mistrzostwo.
10 lutego 2014 12:01
Dzień dobry w poniedziałkowe południe :) Ja już na zakupach byłam, pojechałam samochodem - choć PDP nie jest za szczęśliwa z tego powodu... no ale na piechotę do sklepu ponad pół godziny, a na rowerze, nie wiem, czym bym się nie przewróciła - tak dawno nie jeździłam :))) teraz szybko obiadek - mam jeszcze chińszczyznę z wczoraj:))) a później pauza... Piękna pogoda za oknem, czas na spacer nad zatoką :) Miłego dnia :*
10 lutego 2014 12:03
Aaaale jestem dzisiaj przeraźliwie śpiąca...
10 lutego 2014 12:03 / 2 osobom podoba się ten post
Sylwunia

Dzień dobry w poniedziałkowe południe :) Ja już na zakupach byłam, pojechałam samochodem - choć PDP nie jest za szczęśliwa z tego powodu... no ale na piechotę do sklepu ponad pół godziny, a na rowerze, nie wiem, czym bym się nie przewróciła - tak dawno nie jeździłam :))) teraz szybko obiadek - mam jeszcze chińszczyznę z wczoraj:))) a później pauza... Piękna pogoda za oknem, czas na spacer nad zatoką :) Miłego dnia :*

Sylwunia-więcej wiary w siebie:) Z jazdą na rowerze jest jak z sexem i z pływaniem-nigdy się nie zapomina:):):)
10 lutego 2014 13:43
kasia63

Sylwunia-więcej wiary w siebie:) Z jazdą na rowerze jest jak z sexem i z pływaniem-nigdy się nie zapomina:):):)

Ja tez już wieki nie siedziałam na rowerze i wiem co czuje Sylwunia:))))