13 lutego 2014 11:13 / 9 osobom podoba się ten post
Dziś witam się z Wami tutaj ,bo nie mam za dużo czasu ,żeby wszystko przeglądnąć ,ale obiecuję poprawę....W dniu wyjazdu moja zmienniczka przyjechała ok.14-ej,ja odjeżdżałam ok. 17-ej.Czasu za dużo na przekazanie nie było. Kobieta bystra, więc nie mam obaw. Ma laptopa, wiem , że czyta Forum ,mówiłam żeby się zalogowała .Nie mogę przyzwyczaić się do domowego laptopa ,zapominam , że tu mam wszelakie kreseczki i ogonki ,zapominam nacisnąć Alt i co chwila mam podkreślone czerwonym wężykiem błędy !!!!!...a wnerwia mnie to przeokropnie !..na "poniemieckim" mogłam se walić byki bez ograniczeń. No, przed chwilą córka mi objaśniła co mam robić jak mi podkreśla czerwony wężyk ,no ,wiecie jak nie lubię czerwonych uwag .Już przed chwilą miałam pierwszą weryfikację jęz . ze smoczej jamy na literę A. poszło bardzo dobrze ,ale powiedziałam ,że w poniedziałek dam odpowiedź ,mimo , że stawka dużo lepsza niż miałam w starej firmie . Andi ,z firmy naszej nie dzwonili ,ale i tak myślę ,że nie podwyższyli by mi na tyle ile mi dziś zaproponowano . Jeszcze działam w innych--no i licytacja kto da mi więcej . Tak już mnie nauczyliście ,że mam się cenić !....A , lapka poniemieckiego nie wzięłam ,bo nic mi nie powiedzieli ,że mam wziąć ---a ja jestem "dziad ,ale honorowy" .Kupie sobie sama ,gdyż teraz będę więcej zarabiała -:))))))....Już zaczynają się biegi ,pozdrawiam i spadam . ...:))))