Na wyjeździe #5

13 lutego 2014 09:24 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

Wiecie co dziewczyny, normalnie niewiem jak to napisać. Żadna ze mnie modelka nawet w życiu bym siebie nie określiła jako ładna. I mam problem jak spławić facetów którzy nie chca dać się spławić mimo tego że powiedziałam nie.
Ps. To jakaś masakra czasem odbieram to jakby ktoś się ze mnie nabijał oj dużo by pisać, niewiem czy śmiać się czy płakać

Może to tacy faceci ,którzy myślą,że jak kobieta mówi nie to znaczy tak:)Powiedz,że jestes innej orientacji-będa Cię szerokim łukiem omijać:):):)
13 lutego 2014 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
A gdzież to będziesz tą dusze leczyć? powiedz-czasem mi też przydałoby się:))
13 lutego 2014 10:05
magmab

Wiecie co dziewczyny, normalnie niewiem jak to napisać. Żadna ze mnie modelka nawet w życiu bym siebie nie określiła jako ładna. I mam problem jak spławić facetów którzy nie chca dać się spławić mimo tego że powiedziałam nie.
Ps. To jakaś masakra czasem odbieram to jakby ktoś się ze mnie nabijał oj dużo by pisać, niewiem czy śmiać się czy płakać

Pewnie masz w sobie to "coś", czyli magnes na mężczyzn. Oni to wyczuwają i dlatego się kleją!
A może akurat jesteś wolna i to też oni wyczuwają.
Ja tak miałam kiedyś, dawno. Miałam wrażenie, że faceci się ode mnie nie odczepią, chociaż wtedy byłam bardzo wrogo nastawiona na płeć męską, po przejściach z moim EX. Teraz mam swojego ANIOŁA i jakoś inni dali mi spokój, co nie znaczy, że czasami mnie adorują (nie nachalnie) i jest to bardzo miłe. Czuję się wtedy prawdziwą 100-procentową kobietą.
13 lutego 2014 10:11 / 2 osobom podoba się ten post
Duszę napewno?:)
13 lutego 2014 10:17 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Może to tacy faceci ,którzy myślą,że jak kobieta mówi nie to znaczy tak:)Powiedz,że jestes innej orientacji-będa Cię szerokim łukiem omijać:):):)

U tu sie mylisz, to raczej dziala na faceta wrecz odwrotnie!
13 lutego 2014 10:17 / 2 osobom podoba się ten post
Już wiem!! Kasa zarobiona,no to gdzie prawdziwa kobieta może swoją duszę "uleczyć"? Oczywiście-zakupy,ciuszki,fatałaszki:))))))
13 lutego 2014 10:44
Andrejka, Malagi ja tylko na nie których fotkach normalnie wygladam, rzeczywistość jest już inna. A to faceci bardzo nie odpowiedni, bardzo nie tknela bym chocby zycie w celibacie miała spędzić i to nie chodzi o adorowanie propozycje sa złożone wprost - s.... 
13 lutego 2014 10:46
jeszcze jedno pytanie odnosnie bratwursta
czy ta skore sie sciaga do smażenia???

https://www.google.pl/search?q=fr%C3%A4nkischer+bratwurst&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=T5T8UvnSHoiJywOtgoHABA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#facrc=_&imgdii=_&imgrc=EK8LER3MZxpgaM%253A%3BffcMHFpPlL6-GM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.grillsportverein.de%252Fforum%252Fattachments%252Fp1020226-jpg.65080%252F%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.grillsportverein.de%252Fforum%252Fthreads%252Ffraenkische-bratwurst-goes-dem-seine-currysauce.127186%252F%3B1000%3B750
13 lutego 2014 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

Andrejka, Malagi ja tylko na nie których fotkach normalnie wygladam, rzeczywistość jest już inna. A to faceci bardzo nie odpowiedni, bardzo nie tknela bym chocby zycie w celibacie miała spędzić i to nie chodzi o adorowanie propozycje sa złożone wprost - s.... 

Pierdzielicie kobieto jak potłuczona!!!! -normalnie wyglądasz,fajna babka to co sie dziwisz ,że się chłopy oglądają!!!!Na chamskie propozycja odpowiada się po chamsku ,co innego adorowanie,czy nawet mały flircik:)Poatakuj trochę sama:):):)
13 lutego 2014 10:58 / 2 osobom podoba się ten post
No to coś Ty zrobiła, że dusza chora ?? Andrejka, przyznaj się ;-)))  Aż tak ciężko z siostrami Ci przecież nie jest, musi coś innego nawywijałaś. Tylko co ???
13 lutego 2014 11:00 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

No to coś Ty zrobiła, że dusza chora ?? Andrejka, przyznaj się ;-)))  Aż tak ciężko z siostrami Ci przecież nie jest, musi coś innego nawywijałaś. Tylko co ???

Kryzys wieku średniego?Smuga cienia?Albo prozaiczny brak chłopa:)Stawiam na ostatnie:):):):)
13 lutego 2014 11:07 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Kryzys wieku średniego?Smuga cienia?Albo prozaiczny brak chłopa:)Stawiam na ostatnie:):):):)

Spodobała mi sie ta "smuga cienia" , kurcze wszystko tam można wpakować. 

13 lutego 2014 11:13 / 9 osobom podoba się ten post
Dziś witam się z Wami tutaj ,bo nie mam za dużo czasu ,żeby wszystko przeglądnąć ,ale obiecuję poprawę....W dniu wyjazdu moja zmienniczka przyjechała ok.14-ej,ja odjeżdżałam ok. 17-ej.Czasu za dużo na przekazanie nie było. Kobieta bystra, więc nie mam obaw. Ma laptopa, wiem , że czyta Forum ,mówiłam żeby się zalogowała .Nie mogę przyzwyczaić się do domowego laptopa ,zapominam , że tu mam wszelakie kreseczki i ogonki ,zapominam nacisnąć Alt i co chwila mam podkreślone czerwonym wężykiem błędy !!!!!...a wnerwia mnie to przeokropnie !..na "poniemieckim" mogłam se walić byki bez ograniczeń. No, przed chwilą córka mi objaśniła co mam robić jak mi podkreśla czerwony wężyk ,no ,wiecie jak nie lubię czerwonych uwag .Już przed chwilą miałam pierwszą weryfikację jęz . ze smoczej jamy na literę A. poszło bardzo dobrze ,ale powiedziałam ,że w poniedziałek dam odpowiedź ,mimo , że stawka dużo lepsza niż miałam w starej firmie . Andi ,z firmy naszej nie dzwonili ,ale i tak myślę ,że nie podwyższyli by mi na tyle ile mi dziś zaproponowano . Jeszcze działam w innych--no i licytacja kto da mi więcej . Tak już mnie nauczyliście ,że mam się cenić !....A , lapka poniemieckiego nie wzięłam ,bo nic mi nie powiedzieli ,że mam wziąć ---a ja jestem "dziad ,ale honorowy" .Kupie sobie sama ,gdyż teraz będę więcej zarabiała -:))))))....Już zaczynają się biegi ,pozdrawiam i spadam . ...:))))
13 lutego 2014 11:23
Barbara niepowtarzalna

Dziś witam się z Wami tutaj ,bo nie mam za dużo czasu ,żeby wszystko przeglądnąć ,ale obiecuję poprawę....W dniu wyjazdu moja zmienniczka przyjechała ok.14-ej,ja odjeżdżałam ok. 17-ej.Czasu za dużo na przekazanie nie było. Kobieta bystra, więc nie mam obaw. Ma laptopa, wiem , że czyta Forum ,mówiłam żeby się zalogowała .Nie mogę przyzwyczaić się do domowego laptopa ,zapominam , że tu mam wszelakie kreseczki i ogonki ,zapominam nacisnąć Alt i co chwila mam podkreślone czerwonym wężykiem błędy !!!!!...a wnerwia mnie to przeokropnie !..na "poniemieckim" mogłam se walić byki bez ograniczeń. No, przed chwilą córka mi objaśniła co mam robić jak mi podkreśla czerwony wężyk ,no ,wiecie jak nie lubię czerwonych uwag .Już przed chwilą miałam pierwszą weryfikację jęz . ze smoczej jamy na literę A. poszło bardzo dobrze ,ale powiedziałam ,że w poniedziałek dam odpowiedź ,mimo , że stawka dużo lepsza niż miałam w starej firmie . Andi ,z firmy naszej nie dzwonili ,ale i tak myślę ,że nie podwyższyli by mi na tyle ile mi dziś zaproponowano . Jeszcze działam w innych--no i licytacja kto da mi więcej . Tak już mnie nauczyliście ,że mam się cenić !....A , lapka poniemieckiego nie wzięłam ,bo nic mi nie powiedzieli ,że mam wziąć ---a ja jestem "dziad ,ale honorowy" .Kupie sobie sama ,gdyż teraz będę więcej zarabiała -:))))))....Już zaczynają się biegi ,pozdrawiam i spadam . ...:))))

smocza jama na literke A placi w zlotowkach,zobacz jak dziewczyny sie wlasnie skarza na wyplate,poszukaj jeszcze gdzie indziej:)
13 lutego 2014 11:28 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Lapka może mozesz wziążć za 1zł ze swojej telefonii komórkowej-sie zorientuj:)
Cieszę się przeogromnie ,że "przejrzałaś" na oczy-za rok sama sobie się będziesz dziwiła ,jak to możliwe było żeś tak mało zarabiała:):):)
Jestes dla tych strachliwych,uczepionych jednej firmy ,za psie pieniądze żywym dowodem na to ,że jak się NAPRAWDĘ chce coś zmienić na lepsze to można!:):):)Trzymam mocno kciuki:)