Na wyjeździe #5

15 lutego 2014 02:24
A może jest ktoś w okolicy Lüdenscheid ? :)
15 lutego 2014 07:42 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberek o matko ja sie jeszcze nie obudziłam mimo ze wstałam hehe zamiast na wyjezdzie drugi raz wspis zrobiłam w Powitakach hehehe:)))Nie bede sie powtrzac miłej soboty zycze wszystkim:)))))))))))))))))
15 lutego 2014 08:16
Dzien Dobre !
U nas kolejno noc WICHURA ! :) ALe teraz sie uspkoilo :)

Czytalam Ogloszenia z minionych dni do Opieki.

850€ w Stuttgardzie - i to na czarno :)

nO to taka oferta na Dzien Dobry :)

Zycze Udanego Weekendu Moje MIle Kolezanki!
15 lutego 2014 08:28 / 10 osobom podoba się ten post
Witajcie pracowite duszki!
Czy Wasi podopieczni podali Wam już śniadanie do łóżka? Nie? To może dali 100 euro na drobne wydatki? Hm, wąż w kieszeni im nie pozwolił? Pewnie właśnie piszą testament i mają tam dla Was atrakcyjne darowizny!
Jednak jeśli ani im to w głowie, to i tak z każdym dniem do domu i do wiosny CORAZ BLIZEJ, a to nie może nie cieszyć, prawda?
Miłego dnia, kruszyny!
15 lutego 2014 08:33
Romana, kto kruszyna to kruszyna :D NA pewno nei ja :D
Moja Babcia wstaje po 10tej.
A wiosne czuje juz od dluzszego czasu :)

Kochane Opiekunki, myslicie ze moge juz kupic nasionka jakis kwiatkow i troche posypac w ogrodku ( Babcia ma ogrodek) ?
15 lutego 2014 08:36 / 5 osobom podoba się ten post
romana

Czy Wasi podopieczni podali Wam już śniadanie do łóżka? Nie? To może dali 100 euro na drobne wydatki? Hm, wąż w kieszeni im nie pozwolił? Pewnie właśnie piszą testament i mają tam dla Was atrakcyjne darowizny!
Jednak jeśli ani im to w głowie, to i tak z każdym dniem do domu i do wiosny CORAZ BLIZEJ, a to nie może nie cieszyć, prawda?
Miłego dnia, kruszyny!

A Ty tak poza tym to dobrze się czujesz? Wydaje mi się, że przeniosłaś się w świat jakiejś iluzjii?
A mówili, że demencja nie jest zaraźliwa... ;-)
Chyba muszę uważać na kontakty z moją PDP, bo jak i mnie się na mózg rzuci????? HAHAHAHAHA )))))))
15 lutego 2014 08:39
nianta

A może jest ktoś w okolicy Lüdenscheid ? :)

Ja jestem aż 53 km od Ciebie, ale nie mam niestety pojazdu do dyspozycji

15 lutego 2014 08:40
Berdi, ok to sie wstrzymam jeszcze troche:) Dzieki za porade :)
15 lutego 2014 08:46 / 3 osobom podoba się ten post
Witaski,dzisiaj sobota-święto kota????????????????????????Buahahahahahhaha;D;D;D;D;D;D;D,zawsze się zastanawiałam dlaczego tak się mówi?

Zarza lece do pracy,Wam życzę miłego dnia:)

Acha,wiecie co?Hipis dzisiaj planuje grilla:) Ma być ładna pogoda,zobaczymy:)

No dobra ja tam pierdu-smierdu o grillach,do wieczorka,po na pauzie wsiadam na rower i tyle mnie widzieli hahahahahahahaha:D;D;D;D;D;D
15 lutego 2014 10:17 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Witaski,dzisiaj sobota-święto kota????????????????????????Buahahahahahhaha;D;D;D;D;D;D;D,zawsze się zastanawiałam dlaczego tak się mówi?

Zarza lece do pracy,Wam życzę miłego dnia:)

Acha,wiecie co?Hipis dzisiaj planuje grilla:) Ma być ładna pogoda,zobaczymy:)

No dobra ja tam pierdu-smierdu o grillach,do wieczorka,po na pauzie wsiadam na rower i tyle mnie widzieli hahahahahahahaha:D;D;D;D;D;D

Kiedys bylo "cus" takiego, jak wolne soboty. I byla taka pioseneczka, juz nie pamietam, kto ja spiewal:
"Dzisiaj wolna sobota,
Imieniny kota,
Trzeba zdobyc kawal gnota ..."
Dalej nie pamietam, ale to z czasow, kiedy dwie, trzy soboty byly wolne i kartki panowaly w sklepach ... 
15 lutego 2014 10:18
Witam w sobotni dzionek . U mnie od wczoraj córka PDP , ale się cieszę , bo wekend szybciej mi zleci . Córka PDP wczoraj bardzo mile mnie zaskoczyła , wreczając mi prezencik urodzinowy :kwiat i bombonierkę , niby nic , a cieszy . Zważywszy na to , że w moje urodzinki jeszcze mnie tu nie było , ale pamiętała.
15 lutego 2014 10:20 / 4 osobom podoba się ten post
romana

Miłego dnia, kruszyny!

A cos Ty w taki "grobowy" nastroj popadla, hmmmm???? Internet dziala, nie wiem, jak u Ciebie, u mnie pogoda piekna, wiosna idzie, polowa miesiaca wlasnie mija, zaczyna mi zielono kielkowac we lbie !
15 lutego 2014 10:26 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie:) Wczorajszy dzień uważam za udany. Byłam na zakupach, obkupiłam się jak głupia... 2 kurtki kupiłam za 25er, w orsay. Szok! Te same widziałam w PL, ale za większe pieniądze i już po przecenie... Uwielbiam moje urodziny! Nie mam wyrzutów sumienia wtedy z wydawanych pieniążków:))) Miłego dnia :*
15 lutego 2014 10:32 / 4 osobom podoba się ten post
Sylwunia

Witajcie:) Wczorajszy dzień uważam za udany. Byłam na zakupach, obkupiłam się jak głupia... 2 kurtki kupiłam za 25er, w orsay. Szok! Te same widziałam w PL, ale za większe pieniądze i już po przecenie... Uwielbiam moje urodziny! Nie mam wyrzutów sumienia wtedy z wydawanych pieniążków:))) Miłego dnia :*

No własnie, te ichniejsze przeceny. Fajnie, że są ale wkurza mnie to trochę. Nie rozumiem do końca ale nie  muszę ;-)))  Nie dość, że mogę po przecenie kupić buty za 14 euro i to takie, za które w PL ze 200 zł. musiałabym zabulić, to jeszcze materiały są lepsze.  Jakie to niesprawiedliwe ;-/// 
15 lutego 2014 10:37 / 4 osobom podoba się ten post
Nic tak dobrze nie działa na kobiety jak zakupy i fryzjer, dobrze że to mamy w obfitości.

Emilio, jam w nastroju pogodnym, bo słońce wróciło i do domku już tylko 4 dni, gdyż 5 całuję i oblewam łzami wrocławski bruk.

Wiecie co, nie potrafię zrozumieć, dlaczego ludzie wolą sobie kupić Rolls Royce,a, zamiast za te pieniądze wykształcić kilkaset dzieci w Afryce i mieć ich wdzięczną pamięć przez pokolenia. Przechodziłam dziś właśnie obok takiego cacka i nie widzę innego powodu do jego kupowania jak ten, by pokazać się przed znajomymi, jacy to jesteśmy zaradni, że nas stać. Co za głupota! Bieda w innych krajach czy wręcz na całych kontynentach wpływa na kraje zamożne, bo ma się co prawda tanią siłę roboczą, lecz też terroryzm i ciągłą niestabilność polityczną.

Dlatego daję Wam uroczyste słowo honoru, że nigdy nie kupię sobie ani Rolls Roysa, ani Bentleya, choćbyście mnie błagali na kolanach, he, he...