Ja już chyba wolę mieć wrogów, bo przynajmniej wiadomo co i jak, a zprzyjaciółmi to różnie bywa. Miałam przyjaciółkę taką do serca przez ok 20 lat, wiedziałam, że lubi chlopów, ale żeby się za mojego brała ? No i skończyła się przyjaźń.
Ja już chyba wolę mieć wrogów, bo przynajmniej wiadomo co i jak, a zprzyjaciółmi to różnie bywa. Miałam przyjaciółkę taką do serca przez ok 20 lat, wiedziałam, że lubi chlopów, ale żeby się za mojego brała ? No i skończyła się przyjaźń.
Nic tak dobrze nie działa na kobiety jak zakupy i fryzjer, dobrze że to mamy w obfitości.
Emilio, jam w nastroju pogodnym, bo słońce wróciło i do domku już tylko 4 dni, gdyż 5 całuję i oblewam łzami wrocławski bruk.
Wiecie co, nie potrafię zrozumieć, dlaczego ludzie wolą sobie kupić Rolls Royce,a, zamiast za te pieniądze wykształcić kilkaset dzieci w Afryce i mieć ich wdzięczną pamięć przez pokolenia. Przechodziłam dziś właśnie obok takiego cacka i nie widzę innego powodu do jego kupowania jak ten, by pokazać się przed znajomymi, jacy to jesteśmy zaradni, że nas stać. Co za głupota! Bieda w innych krajach czy wręcz na całych kontynentach wpływa na kraje zamożne, bo ma się co prawda tanią siłę roboczą, lecz też terroryzm i ciągłą niestabilność polityczną.
Dlatego daję Wam uroczyste słowo honoru, że nigdy nie kupię sobie ani Rolls Roysa, ani Bentleya, choćbyście mnie błagali na kolanach, he, he...
No własnie, te ichniejsze przeceny. Fajnie, że są ale wkurza mnie to trochę. Nie rozumiem do końca ale nie muszę ;-))) Nie dość, że mogę po przecenie kupić buty za 14 euro i to takie, za które w PL ze 200 zł. musiałabym zabulić, to jeszcze materiały są lepsze. Jakie to niesprawiedliwe ;-///
A Ty tak poza tym to dobrze się czujesz? Wydaje mi się, że przeniosłaś się w świat jakiejś iluzjii?
A mówili, że demencja nie jest zaraźliwa... ;-)
Chyba muszę uważać na kontakty z moją PDP, bo jak i mnie się na mózg rzuci????? HAHAHAHAHA :-))))))))
A ja bym chciała mieć dom z basenem i wcale nie dlatego, że chciałabym komuś coś pokazać. Po prostu lubię pływać a najbardziej w samotności dlatego chodziłam na publiczną pływalnię na 6 rano, bo było tam tylko kilkoro zapaleńców. A zamiast rollsroysa kupiłabym sobie samolot żeby być szybciej :)
Witam w sobotni dzionek . U mnie od wczoraj córka PDP , ale się cieszę , bo wekend szybciej mi zleci . Córka PDP wczoraj bardzo mile mnie zaskoczyła , wreczając mi prezencik urodzinowy :kwiat i bombonierkę , niby nic , a cieszy . Zważywszy na to , że w moje urodzinki jeszcze mnie tu nie było , ale pamiętała.
Nic tak dobrze nie działa na kobiety jak zakupy i fryzjer, dobrze że to mamy w obfitości.
Emilio, jam w nastroju pogodnym, bo słońce wróciło i do domku już tylko 4 dni, gdyż 5 całuję i oblewam łzami wrocławski bruk.
Wiecie co, nie potrafię zrozumieć, dlaczego ludzie wolą sobie kupić Rolls Royce,a, zamiast za te pieniądze wykształcić kilkaset dzieci w Afryce i mieć ich wdzięczną pamięć przez pokolenia. Przechodziłam dziś właśnie obok takiego cacka i nie widzę innego powodu do jego kupowania jak ten, by pokazać się przed znajomymi, jacy to jesteśmy zaradni, że nas stać. Co za głupota! Bieda w innych krajach czy wręcz na całych kontynentach wpływa na kraje zamożne, bo ma się co prawda tanią siłę roboczą, lecz też terroryzm i ciągłą niestabilność polityczną.
Dlatego daję Wam uroczyste słowo honoru, że nigdy nie kupię sobie ani Rolls Roysa, ani Bentleya, choćbyście mnie błagali na kolanach, he, he...