Na wyjeździe #5

15 lutego 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Znam Trier,byłam tam setki rAZY:)Ale to dawno,jeszcze jak pracowałam w Hotelu,do Trier miałam 40 km,wie co sobota sie tam wybierałam:)

I zimy łagodne, pracowałam w Trier przez 7 miesięcy. Najbardziej jednak podobał mi się swoisty klimat tego miasta. Wyobrażałam sobie jak musiało być piękne za czasów Cesarstwa Rzymskiego i chodząc po mieście, wszedzie widziałam Rzymian w ich charakterystycznych szatach -))
15 lutego 2014 19:43
amelka55

I zimy łagodne, pracowałam w Trier przez 7 miesięcy. Najbardziej jednak podobał mi się swoisty klimat tego miasta. Wyobrażałam sobie jak musiało być piękne za czasów Cesarstwa Rzymskiego i chodząc po mieście, wszedzie widziałam Rzymian w ich charakterystycznych szatach -))

Amelka - już piszesz z nowiusieńkiego lapka z aktywowanym Windowsem ?
15 lutego 2014 19:44 / 3 osobom podoba się ten post
Stoch pierwszy po pierwszej seri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 lutego 2014 19:45 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

A ja juz płaczę ze wzruszenia.
Hagia, dołączysz?)
15 lutego 2014 19:46
scarlet

W szwajcarskej tv nawet się cieszyli jak skoczył nasz Soch tak daleko,ale wywiadu to już nie łaska przeprowadzić...:)
15 lutego 2014 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

A ja juz płaczę ze wzruszenia.
Hagia, dołączysz?)

Dołączam, byłam w innym temacie, ale oglądam?/ / /  :,,,,  i wzruszam się z Tobą :)
15 lutego 2014 20:02
Na wyłowione z sieci zapodałam linka do artykułu. No i dzięki temu artykułowi znalazlam pewną panią na fejsie :)))))  http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/129/page/40#162485
15 lutego 2014 20:03
ivanilia40

W szwajcarskej tv nawet się cieszyli jak skoczył nasz Soch tak daleko,ale wywiadu to już nie łaska przeprowadzić...:)

No Niemcy się nie cieszą z prowadzenia Stocha, od razu po jego skoku przełączyli na wiadomości.
Ale w ramach usprawiedliwienia zrobili o nim materiał, który pokazali przed I serią skoków. Były tam te nagrania 12-letniego Kamila z wróżbami dobrego rozwoju kariery, wypowiedzi Małysza, no trochę się postarali.
15 lutego 2014 20:08
hagia

No Niemcy się nie cieszą z prowadzenia Stocha, od razu po jego skoku przełączyli na wiadomości.
Ale w ramach usprawiedliwienia zrobili o nim materiał, który pokazali przed I serią skoków. Były tam te nagrania 12-letniego Kamila z wróżbami dobrego rozwoju kariery, wypowiedzi Małysza, no trochę się postarali.

Wiem,że Niemcy tylko swoich zawodników pokazują,to z o Stochu pokazali reportaż to aż dziwne.
15 lutego 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

Hagata, zajrzyj, proszę na swoją pocztę:)

Melduje ,że zajrzałam i odpisałam:)
15 lutego 2014 20:31
Na ZDFhd leci na żywo.
15 lutego 2014 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
Hura!!!!!!!
Drugie złoto dla Kamila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 lutego 2014 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
Stoch Złoto Olimpijskie po raz drugi!!!!
:)))))))))))))))))))))    

Ciekawe czy teraz zrobią Niemcy wywiad z Kamilem?

Nie, zakończyli live.
Ale pokazali jeszcze jak Kamil gratuluje Noraki Kasai (41 lat)srebra.

No teraz mam płynące wzruszenie :)))
15 lutego 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Mamy CZTERY ZŁOTA!!!!!!!
15 lutego 2014 20:54
Weeb.tv po raz kolejny zawiodła, szajs nad szajse, przed 5 ostatnimi skokami przestała działać, trza było na dół na niemiecką gnać, a o Kamilku to już siły nie mam pisać:))