Szklanka mocnej, dobrej herbaty, łyżeczka miodu , sok z cytryny, 50 g rumu i mamy grog wysmienity:)
Szklanka mocnej, dobrej herbaty, łyżeczka miodu , sok z cytryny, 50 g rumu i mamy grog wysmienity:)
Impala - tak , tak absolutnie sie zgadzam . Ale raczej polecane sa nie za duze porcje jak sama piszesz, wiec jezeli ktos ma polecane pic dziennie 2 Litry plynow to raczej 60-70% tych plynow powinno byc bezalkoholowych, a nie odwrotnie jak w przypadku dziadkow Esmeraldy.
Och Ivanilia, juz dawno nie pilam czerwonej herbaty. Z herbaty to tylko owocowa slodka lub czarna slodka z zitryna.
No ale to chyba wtedy po prostu herbata z rumem, a nie grog.
..........a ja piszę w nieco sprawie. Dzisiaj potwierdziła się wiadomość, że moi PDP sprzedają dom i 5-ego maja przenoszą się z Laatzen do Hanoweru, do bloku. Dziadek popłakuje, bo mu żal (babcia bez specjalnej reakcji, bo demencyjna).
Wnuczka pociesza ich tym, że będą mieszkać blisko siebie itd. itp. a ja wiem swoje: tu chodzi o kasę.
Dla mnie osobiście może i lepiej, bo mniej biegania z góry na dół, ale jeśli chodzi o PDP to im z całą pewnością przykro będzie rozstać się z domem w którym przeżyli wiele, wiele lat.
To dziwne, że córka decyduje o ich domu nie?
Szkoda dziadka.
Decyduje wnuczka (z córką nie utrzymują kontaktów).
Dobra wnuczka zrobila pranie mózgu dziadkowi, że utrzymanie domu jest b.b. wysokie i że taniej wyjdzie jak mieszkać będą w bloku.
Impla!!! Toz to moje dziadki powinny skakac jak sarenki zdrowe :))Ty tak nie kus bo sie do nich dolacze :) choc jak w domu powiedzialam ile w siebie wlewaja to moj maz stwierdzil, ze po takiej dawce to by nie wstal :))
Decyduje wnuczka (z córką nie utrzymują kontaktów).
Dobra wnuczka zrobila pranie mózgu dziadkowi, że utrzymanie domu jest b.b. wysokie i że taniej wyjdzie jak mieszkać będą w bloku.
To mogą Twoi PDP długo nie pomieszkac,Nie przesadza sie starych drzew:(
To mogą Twoi PDP długo nie pomieszkac,Nie przesadza sie starych drzew:(